Bacalaureat 2010
![]() ![]() ![]() |
Bacalaureat 2010
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine-i opreste p-astia de la universitati sa lase numai un examen dur de admitere? si cu bac-ul sa te speli pe cap?
Cu mai mult timp inainte nu interesa pe nimeni ce medie ai la bac. Luai admiterea, bine, nu, ramineai sanatos si-ti caurti alta cariera. In conditiile astea nu da nimeni 1000 de E pe bac ca sa pice cu succes la orice facultate. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(Alexio @ 9 Jul 2010, 09:05) 1. Pentru inceput... noul Bac este o prostie si are un nivel mult scazut fata de cel vechi pentru ca si nivelul de inteligenta al copiilor a scazut. Si nu o spun din auzite, predau matematica pentru bac, admiterea in facultati si in facultate. 2. Am sperat sa am multi colegi din Bucuresti insa... ce sa vezi... din grupa mea numai 3... si per total in facultate numai 20%... restul erau in marea parte olteni si moldoveni... 3. Eu va spun si voi intelegeti ce vreti... La noi conta bacul numai 15% restul era admiterea. Admiterea se dadea din informatica(programare),analiza,algebra si geometrie/trigonometrie. 4. Pana aici totul bun... acum partea "draguta"... cele mai mari note obtinute la examenul de facultate erau ale celor din Bucuresti, cu mult peste provincie... insa cele mai mari note la bac erau in provincie... mai ales la matematica. 5. Acum intrebare? Imi vine mie X din provincie cu nota la matematica la bac 9.80 si imi ia la examenul de la Facultatea de Matematica (la matematica) 6... si vine Y din Bucuresti cu 8 la bac la aceeasi materie si imi ia la acelasi examen de facultate 10. Cum este posibil asa? Eu nu comentez ca este posibil sa imi sara multi in cap. 1. Dom' profesor, daca stilul de predare seamana cu exprimarea de la punctul curent, scaderea 'nivelului de inteligenta' al copiilor are deja o explicatie. ![]() 2. Din matematica ce ti-a placut mai mult? Asa-i ca statistica? Dobrogeni cati erau? 3. A raspuns corbex (aproape la fel de bine cum as fi facut-o eu ![]() 4. Meditatiile facute de bucuresteni direct cu profesorii din facultate or avea vreun rol? 5. Dom'le, destepti astia din Bucuresti si prosti aia din provincie. Da' aia care s-au mutat din provincie in Bucuresti? S-au desteptat dar nu de tot? Ce note au luat? 8 ? Tot sistemul de invatamant din Romania s-a dus dracului. Examenele de admitere in fiecare unitate de invatamant FARA a tine cont de rezultatele anilor anteriori, ci doar de promovarea ciclului respectiv ar fi solutia echitabila si ar stimula concurenta. Ai o farama de dreptate in ce zici, dar ideea ca bucurestenii sunt destepti dar oropsiti iar provincialii sunt prosti dar privilegiati e exagerata. Pe vremea lui corbex (cred ca si a mea, dar tot nu-mi dau varsta) erau cateva centre universitare in toata tara. Toti 'bacalaureatii' din Romania mergeau acolo si se 'bateau' pe cateva locuri. Acum avem universitati in Caracal, in Caransebes, cred ca si la Sovata. Toate loazele trebuie sa aiba diploma universitara, cu toate ca - statistica proprie - peste 75% dintre absolventii de liceu de azi habar n-au sa scrie corect, dar multi dintre ei se supara la maxim cand sunt admonestati. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(DannyY @ 9 Jul 2010, 11:44) Acum avem universitati in Caracal, in Caransebes, cred ca si la Sovata. Te înseli, la Sovata este un Institut de Studii Postuniversitare în Marketing politic si Social Research. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
QUOTE(corbex @ 9 Jul 2010, 10:43) Cine-i opreste p-astia de la universitati sa lase numai un examen dur de admitere? si cu bac-ul sa te speli pe cap? Cu mai mult timp inainte nu interesa pe nimeni ce medie ai la bac. Luai admiterea, bine, nu, ramineai sanatos si-ti caurti alta cariera. In conditiile astea nu da nimeni 1000 de E pe bac ca sa pice cu succes la orice facultate. Maniera cretina in care se aloca banii ii opreste. Pentru ca in mirobolanta noastra tara banii pt universitati se dau in functie de cantitate nu de calitate. Adica bugetul este direct proportional cu numarul de studenti. Si daca profesorii ar face curatenie ar insemna sa-si taie creanga de sub picioare si sa ramana fara loc de munca. Si asa ajungem in situatia penibila in care studenti care n-au vazut niciodata profesorul de curs promoveaza examenele. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Tot la Sovata e si Nicu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Danny_bb @ 9 Jul 2010, 12:09) Maniera cretina in care se aloca banii ii opreste. Pentru ca in mirobolanta noastra tara banii pt universitati se dau in functie de cantitate nu de calitate. Adica bugetul este direct proportional cu numarul de studenti. Cine-i obliga pe guvernanti sa aloce bani la kil? Inventia cu bacul la admitere a fost o gaselnita cit se poate de intentionata si perversa ca sa-i poata umple pe profesori de spagi. Pe cei din comisie, si nu numai. Cine crede ca ororile din invatamint au fost facute din greseala, sa se duca la Materna. Au adus biberoane. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ma cotesc weekendu' asta pe la vreo Facultate de Sare si Gratar pe la Ocna Sibiului, hai pa ca m-asteapta nevasta si-i nasol daca intarzii neregulamentar.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Si pe urma treceti pe la Gospodina. Au gogosi semipreparate, doar zahar sa mai puneti pe ele.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
QUOTE(corbex @ 9 Jul 2010, 12:22) Cine-i obliga pe guvernanti sa aloce bani la kil? Inventia cu bacul la admitere a fost o gaselnita cit se poate de intentionata si perversa ca sa-i poata umple pe profesori de spagi. Pe cei din comisie, si nu numai. Cine crede ca ororile din invatamint au fost facute din greseala, sa se duca la Materna. Au adus biberoane. Nu-i obliga nimeni. Dar un popor prost e usor de controlat si de aburit. |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
de unde si expresia "prost cu diploma".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Impozitul pe diplome ar scoate tara din kkt.
As da si diploma de pensionar, handicapat, sinistrat si naiv politic. Nimeni n-ar scapa necotizat. This post has been edited by corbex: 9 Jul 2010, 11:40 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
aphophis are o post-liceala si doua facultati. cu ce l-au ajutat?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
Cu prostul nescolarizat
Te lupri un pic si ai scapat, Dar lupta este colosala Cu prostu' care are scoala! Era p-un perete p-aici, prin Romaero.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Pentru nea DannyY:
1. Dom' profesor, daca stilul de predare seamana cu exprimarea de la punctul curent, scaderea 'nivelului de inteligenta' al copiilor are deja o explicatie. ![]() Cu nivelul de inteligenta te nasti... este acel IQ... poti dezvolta numai gandirea si poti "mari" numai cantitatea de cunostinte. 2. Din matematica ce ti-a placut mai mult? Asa-i ca statistica? Dobrogeni cati erau? Doresti sa iti elaborez teze de licenta sa vezi ce mi-a placut? Din aprox.60 de cursuri (materii) de matematica si informatica din facultate si master doresti sa iti enumar ce imi placea? 4. Meditatiile facute de bucuresteni direct cu profesorii din facultate or avea vreun rol? Da, au strict pentru admiterea in facultate si pentru materia din timpul facultatii. Un profesor de facultate nu prea mediteaza pentru liceu caci gandeste la un nivel superior. 5. Dom'le, destepti astia din Bucuresti si prosti aia din provincie. Da' aia care s-au mutat din provincie in Bucuresti? S-au desteptat dar nu de tot? Ce note au luat? 8 ? Tot sistemul de invatamant din Romania s-a dus dracului. Examenele de admitere in fiecare unitate de invatamant FARA a tine cont de rezultatele anilor anteriori, ci doar de promovarea ciclului respectiv ar fi solutia echitabila si ar stimula concurenta. Ai o farama de dreptate in ce zici, dar ideea ca bucurestenii sunt destepti dar oropsiti iar provincialii sunt prosti dar privilegiati e exagerata. Pe vremea lui corbex (cred ca si a mea, dar tot nu-mi dau varsta) erau cateva centre universitare in toata tara. Toti 'bacalaureatii' din Romania mergeau acolo si se 'bateau' pe cateva locuri. Acum avem universitati in Caracal, in Caransebes, cred ca si la Sovata. Toate loazele trebuie sa aiba diploma universitara, cu toate ca - statistica proprie - peste 75% dintre absolventii de liceu de azi habar n-au sa scrie corect, dar multi dintre ei se supara la maxim cand sunt admonestati. Uite tu nu ai inteles nimic. In provincie se copiaza mult mai mult ca in Bucuresti, asta era concluzia, nu ca provincialii sunt prosti si bucurestenii destepti... daca o sa urmezi vreodata cursuri de Terapie Educationala (cercetare de scoala speciala) vei afla ca inteligenta este nativa... ca si prostie... iar prostia se poate trata psihologic... PS: de ce mi-ai "albastrit" ideea aceasta nea Dan : "admiterea in facultati si in facultate." This post has been edited by Alexio: 9 Jul 2010, 12:42 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io crez ca esti cam frustrat ca nu te-au bagat in comisii la bac
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alexio |
![]()
|
Eu predau seminarii in facultate, am predat si in liceu in Vianu si Sava, crezi ca ma intereseaza de bac? oricum cine copiaza la bac, vorbesc strict de matematica sau informatica, nu rezista, cel putin la mine in facultate, mai mult de 1 an.
Frustrare? cred ca tu ai o frustrare ca nu poti da o idee din ceva practic ci numai din auzite sau ce scrie in ziar. Nu doresc sa ma cert cu nimeni pe aici, nu ma cobor, insa este cineva care are tangente cu invatamantul de orice fel (primar gimnazial postliceal liceal universitar "doctoral") inclusiv minister? din auzite toti putem vorbi, de contrazis toti suntem in stare. This post has been edited by Alexio: 9 Jul 2010, 17:20 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Eu fiind abolvent de invatamant profesional ma simt coplesit .Nu ma pot abtine. O sa iau notite
![]() "Tot sistemul de invatamant din Romania s-a dus dracului"Din dizertatia matale rezulta ca ai pus umarul la invatamantul asta. Sa-ti traiasca soacra si sa-ti creasca leafa ![]() This post has been edited by bion: 9 Jul 2010, 17:29 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alexio |
![]()
|
Inca nu am soacra. Daca aveam imi scadea leafa, trebuia sa sponsorizez si neamul nevestei.
Si da, invatamantul s-a dus dracului insa din vina sistemului. Spre exemplu in vest se preda sub forma de joc, personal predau sub forma de joc ca in vest. Insa profesorii mai invarsta inca predau ca acum 40 de ani... cand nu exista CS, Lineage, Internet, Filme XXX la tot pasul, cluburi si distractie "moderna"... Invatamantul trebuie aliniat la nivelul si la stilul de trai actual. Tin minte cand eram eu in liceu, profesorul de mate ne preda cu glume, prin joc, mai facea si cate un misto de unu sau de altu... si toata clasa mancam matematica pe maine, in schimb profesoara de informatica preda ca acum 40 de ani, in sictir cu amenintari cu gura mare si nimeni nu invata la scoala materia ei, ne chinuiam acasa. Si stai sa vezi acum predare dupa taierea de 25%, si stai sa vezi acum preturile la meditatii. Acum incepe "distractia". This post has been edited by Alexio: 9 Jul 2010, 17:39 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.462 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Alexio @ 9 Jul 2010, 18:32) Spre exemplu in vest se preda sub forma de joc, personal predau sub forma de joc ca in vest. Insa profesorii mai invarsta inca predau ca acum 40 de ani... cand nu exista CS, Lineage, Internet, Filme XXX la tot pasul, cluburi si distractie "moderna"... Invatamantul trebuie aliniat la nivelul si la stilul de trai actual. Tin minte cand eram eu in liceu, profesorul de mate ne preda cu glume, prin joc, mai facea si cate un misto de unu sau de altu... si toata clasa mancam matematica pe maine, in schimb profesoara de informatica preda ca acum 40 de ani, in sictir cu amenintari cu gura mare si nimeni nu invata la scoala materia ei, ne chinuiam acasa. Vrei tu sa zici ceva, si as fi de-acord cu tine, dar din pacate citatul de mai sus e o tampenie. Te lauzi ca predai matematica. Cea mai abstracta materie existenta. Pardon, aproape cea mai abstracta, ar mai fi gramatica limbii franceze, care candideaza si ea la titlu. Ce drac de glume si jocuri sa faci cand stai nas in nas cu o integrala? Gluma aia obosita cu e la x? Vrei sa dai vina pe sistem? De acord, dar da-o cum trebuie. Incepe prin a injura programele scolare scurtate din cauza mamelor proaste (dar cu gura mare) ale unor copii si mai prosti. Continua prin a injura sistemul de manuale alternative, din care niciunul nu mi s-o parut ca se ridica le nivelul celor lasate mostenire de comunisti. Ca in afara de istorie, nu prea am inteles ce schimbari bruste o putut suferi orice materie in urma trecerii la economia de piata. Imediat pe lista vine invatamantul superior, care o fost si el la fel de rasf***t. Normal ca si prostovanii trec anul, ca daca se ramane cu prea putini studenti, raman profii fara paine. Ce sa aleaga intre rahat si rahat? Sa aduci inapoi invatamantul pe linia de plutire e asadar simplu. - Revizuirea planurilor scolare, si aducerea lor la un nivel mai ridicat. Daca noi am putut, si copii nostri trebuie sa poata. - intrarea la liceu / facultate sa se faca pe baza unui examen de admitere serios. Cand aud ca o intrat la politehnica cate unu care fuge de matematica si fizica, imi vine sa dau cu el de pereti. Mama naibii, daca tot nu-s obligatorii, sa le urmeze cine e in stare, nu cine vrea. - asta de sus merge mana in mana cu finantarea institutiilor de invatamant putin independent de numarul de produse finale. Simplu, nu? Succesuri celui care o sa incerce. Si toate astea, o sa duca la sfarsitul unui an la productia a X persoane pregatite in domeniul lor, care toate se vor cara instant peste hotare. Pai nu mai bine scoatem bolovani pe banda rulanta, dar ii pastram pentru noi? |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Alexio |
![]()
|
O fi absurda insa ce materie au la baza cei mai bine platiti oameni?
Sa vedem... mecanica, informatica, economie, inginerie, tehnica... in ariile acestea sunt cele mai bune salarii. Nu faci matematica la ele? Mergi pe la facultatile lor si verifica. Ca sa iei o diploma pentru ele cam ai nevoie de materia asta absurda. Nu includem si pretul meditatiilor, insa matematica este cea mai scumpa. Acum fac abstractie de mine si vorbesc in general. Nu prea face oricine matematica, nu prea o poate gandi oricine, cine stie matematicile de facultate imi da dreptate. Si vedeti mentalitatea romanului cand aude de joc si glume in invatamant? De asta se duce dracu tara ca se face misto inainte sa se cerceteze putin occidentul ca sa se afle mai exact ce inseamna jocul in predare. Este vorba de joc psihologic prin care copilul retine termeni grei sau lectii grele prin referire la ceva din viata de zi cu zi. This post has been edited by Alexio: 9 Jul 2010, 18:31 |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Auzi băi do'n profesor: da' ceva română n-ai halit mă nene? Că-i vai de steaua ălora de te lauzi că le predai (sanchi).
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.462 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 9 Jul 2010, 19:23) QUOTE(Alexio @ 9 Jul 2010, 19:29) ABSTRACTA, nu ABSURDA. o mica diferenta... Si nu ma gelagm de joc si glume in invatamant, ma legam de joc si glume in matematica. Si crede-ma, am mancat suficienta matematica pe paine si eu. Da, in fizica poti sa implici o clasa intreaga din cateva probleme. In limbi la fel... (stiti foarte bine ce-am vrut sa zic, sa nu va vad ca incepeti toti cu glumele) O vreme si in biologie. (Sa te puna dracu' sa faci glume cu virusi, sa vezi cati le gusta) Probabil si in chimie, daca ar fi bani, sa mai tii elevii si prin laborator. etc.. etc... Dar in matematica? jocuri si glume? Cum ziceam, am mancat matematica pe paine multa vreme, dar singura gluma e aia cu e la ics. Adica no, mai sunt si altele, dar alea sunt atat de non-distractive, ca le tratez ca si injuraturi. N-am eu nimic impotriva sistemelor "noi si novatoare", dar fii mai explicit, sau lupti in pierdere... Mai ales ca mi se pare ca am iesit la naibii de bine din cele vechi... asa ca nu inteleg nici batut de ce sa schimb ceva ce functioneaza. (sau no, a functionat, pana sa-si bage cineva picioarele ) This post has been edited by bucatzel: 9 Jul 2010, 18:46 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
corbex |
![]()
|
Daca profesorii au strabism! Cu un ochi se uita la salariu si cu celalalt la loaza.
Daca nu stie matematica de facultate, de ce-l tine in facultate? Pixul lui nu stie sa scrie 2-3-4? Il trage-n jos plicul cu 500 de E? |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 9 Jul 2010, 18:23) Pardon, aproape cea mai abstracta, ar mai fi gramatica limbii franceze, care candideaza si ea la titlu. nu stiu cum sa zic dar mie mi se pare mai ciudata la engleza faza cu 2 axe ale timpului, fata de un passe compose... @alexio chiar sunt curios cum poti tu sa predai matematica prin legatura cu filmele xxx... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bion |
![]()
|
Dom ` profesor e de matematica ehei( nu oricine poate) si nu se pierde in chestiile astea derizorii semantice.
Daca loaza baga plicu` inseamna ca jocul cu predarea si-a atins scopul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
pai a si zis, e un joc psihologic.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista aici si o vina mica a parintilor si a mentalitatii 'trebuie sa ai facultate ca altfel nu faci nimic in viata'.
Sa fim seriosi, nu toti suntem facuti pentru a invata. Avem nevoie si de Vasile care e mecanic, avem nevoie si de Ion care ar vrea sa fie zugrav, ca poate lui Ion chiar ii place sa zugraveasca, o face cu drag si scoate un ban frumos din asta, dar nu, trebuie sa ai facultate. Si repet iar exemplul meu cu generatia actuala: una din colegele mele de liceu a fost intrebata intai in lb. engleza pe ce continent se afla Romania: ' nu stiu '. A fost intrebata apoi in romana pe ce continent se afla Romania: 'nu stiu'. Colega asta acum studiaza 'Relatii internationale'. This post has been edited by giany911: 9 Jul 2010, 21:45 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://www.realitatea.net/mita-la-licenta-...ion_722745.html
misto, nu ? numai "profesionisti" sadea...peste tot... |
--------------------
...
...
...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:28 |