Probleme Balcon Parter, Vecin Idiot
![]() ![]() ![]() |
Probleme Balcon Parter, Vecin Idiot
gliding.flight |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 November 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) balconn.jpg ( Size: 329.38k ) Number of downloads: 2205 IMG_4042.jpg ( Size: 425.72k ) Number of downloads: 1980 IMG_4041.jpg ( Size: 468.49k ) Number of downloads: 2259 |
||
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|||
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Te duci la http://www.isc-web.ro/ si la primarie si faci o sesizare.
Pentru zgomot suni la sectia de politie. This post has been edited by mateimatei: 22 Jul 2009, 11:36 |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Depinde ce te deranjaza:
1. Pentru constructie - sesizare depusa la Primarie - Disciplina in Constructii - ei verifica/comunica existanta autorizatiei. Parerea mea este ca nu exista autorizatie deoarece pentru asa ceva este nevoie de acordul vecinilor afectati direct si avizul asociatiei de proprietari. 2. Pentru galagie - 112 sau daca ai alt numar al sectiei de politie. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
gliding.flight |
![]()
|
Ma deranjeaza galagia facuta in timpul partidelor de table, limbajul vulgar ce se aude perfect (chiar stand in pat) si adunatura de betivi care se formeaza acolo pe treptele alea fix sub geamul meu.
nu stiu daca sun la politie sa rezolv ceva pentru ca lucrurile se intampla in special ziua.... incepand cu orele 16:00 - 21:00, 22:00. Si daca depun sesizare la primarie si imi comunica ca nu exista autorizatie, mai departe ce se intampla? va trebui sa ma tin de capu lor sa vina la fata locului ? exista vreo sansa sa-l oblige sa-si demoleze improvizatia? |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 22 Jul 2009, 12:44) Parerea mea este ca nu exista autorizatie deoarece pentru asa ceva este nevoie de acordul vecinilor afectati direct si avizul asociatiei de proprietari. Ehe, sa vezi matale ce trebuie sa iesi si din indiviziune cu terenul ca sa-ti faci balcon la parter... Acolo fiind zona curtii, cred ca nici accesul (exclusiv) prin ea nu e foarte ok fara aprobarea tuturor vecinilor-proprietari. La fel si utilizarea exclusiva a zonei scarilor nou create. Oricum, trebuie sa recunosc, pentru un betiv arata destul de bine balconasul ala. Gresie-gresie, acoperis-acoperis, termopane-termopane. Nu prea fuse ieftin. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gliding.flight |
![]()
|
arata bine dar nu ma intereseaza aspectul. am specificat ca omu nu avea nici o problema apoi cu timpul nevasta l-ar fi lasat si banuiesc eu ca asta ar fi motivul pentru care a luat-o pe carari gresite.
o sa fac fotografii si la urmatoarea intalnire de comitet eventual o inregistrare video. |
--------------------
Planor IS-28-B2 /
Nissan Qashqai 4WD
2012
- YR-367
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pentru constructie: reclamatie la primarie, directia urbanism, la inspectoratul in constructii.
Pentru obligarea reala la demolarea constructiilor de pe terenul in devalmasie: proces. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
in plus uda permanent gresia aia. iarna sau in noptile geroase in special, sa nu uiti.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
matruska |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 245 Joined: 26 July 09 From: Bucuresti ![]() |
fai o reclamatie la Primarie si sa vezi ce curg amenzi si somatii de demolare ca a construit pe spatiu public fara autorizatie. si un plus si de la mine pentru ce a spus cip apa la iarna pe gresie ( cu toate ca nu e normal sa te cobori la mintea aluia cu balconu, Doamne fereste sa nu o sfecleasca din cazatura )
![]() ![]() This post has been edited by matruska: 29 Jul 2009, 16:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 2009 Laureate 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 10:59 |