DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme Balcon Parter, Vecin Idiot

gliding.flight
post 22 Jul 2009, 11:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Nu stiu daca v-ati mai confruntat cu asemenea problema, defapt nu cred ca mai exista vecin dobitoc ca cel despre care vorbesc.

Locuiesc la etaj 1, intr-un bloc de 4 etaje cu 2 scari. Blocul ,(ca multe altele) a fost construit cu un unghi de 90 iar cei care sunt ghinionisti sa aiba apartamente in scari diferite dar cuprinsi de incidenta unghiului se cam bat cap-in-cap. Adica eu vad f bine in balconul vecinului si el asemenea priveste f bine in dormitorul meu.

Nu au fost probleme pana cand la parter s-a mutat un mare idiot si-a facut balcon --transformat in bucatarie--(vezi foto).Nici chestia asta nu m-ar fi interesat daca boul, nu ar fi un alcolist (la inceput nu era, probabil dupa ce l-ar fi lasat nevasta) si isi scoate boxele pe geam, cheama clanul de betivi, si incepe distractia: Table, tigari, injuraturi, etc. tot tacamul.

L-am avertizat sa inceteze cu distractiile macar la orele de liniste, insa tampitul injura si ameninta ingrozitor.

Ce ii pot face? unde trebuie sa ajung sa verific daca are vreo autorizatie? ce poate sa i se intample?
Precizez ca prin constructie i-a acoperit celui de la parter (- sub apartamentul meu- )o fereastra.Cred ca i-ar fi dat ceva bautura si ar fi acceptat.

Multumesc

This post has been edited by gliding.flight: 22 Jul 2009, 11:14

Attached thumbnail(s)
balconn.jpg ( Size: 329.38k ) Number of downloads: 2205
IMG_4042.jpg ( Size: 425.72k ) Number of downloads: 1980
IMG_4041.jpg ( Size: 468.49k ) Number of downloads: 2259

--------------------
Planor IS-28-B2 / Nissan Qashqai 4WD 2012 - YR-367
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mateimatei
post 22 Jul 2009, 11:35
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

Te duci la http://www.isc-web.ro/ si la primarie si faci o sesizare.
Pentru zgomot suni la sectia de politie.

This post has been edited by mateimatei: 22 Jul 2009, 11:36

--------------------
Renault Megane Estate dCi-1.5-80 CP/2005
+
adi_ar
post 22 Jul 2009, 11:44
Post #3

Membru autentic si conservator

Group: Moderatori
From: Arad

Depinde ce te deranjaza:
1. Pentru constructie - sesizare depusa la Primarie - Disciplina in Constructii - ei verifica/comunica existanta autorizatiei. Parerea mea este ca nu exista autorizatie deoarece pentru asa ceva este nevoie de acordul vecinilor afectati direct si avizul asociatiei de proprietari.
2. Pentru galagie - 112 sau daca ai alt numar al sectiei de politie.

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
gliding.flight
post 22 Jul 2009, 12:00
Post #4

Membru incepator

Ma deranjeaza galagia facuta in timpul partidelor de table, limbajul vulgar ce se aude perfect (chiar stand in pat) si adunatura de betivi care se formeaza acolo pe treptele alea fix sub geamul meu.

nu stiu daca sun la politie sa rezolv ceva pentru ca lucrurile se intampla in special ziua.... incepand cu orele 16:00 - 21:00, 22:00.

Si daca depun sesizare la primarie si imi comunica ca nu exista autorizatie, mai departe ce se intampla? va trebui sa ma tin de capu lor sa vina la fata locului ? exista vreo sansa sa-l oblige sa-si demoleze improvizatia?

--------------------
+
klaus
post 22 Jul 2009, 12:12
Post #5

步步

QUOTE(adi_ar @ 22 Jul 2009, 12:44)
Parerea mea este ca nu exista autorizatie  deoarece pentru asa ceva este nevoie de acordul vecinilor afectati direct si avizul asociatiei de proprietari.
*

Ehe, sa vezi matale ce trebuie sa iesi si din indiviziune cu terenul ca sa-ti faci balcon la parter...
Acolo fiind zona curtii, cred ca nici accesul (exclusiv) prin ea nu e foarte ok fara aprobarea tuturor vecinilor-proprietari. La fel si utilizarea exclusiva a zonei scarilor nou create.

Oricum, trebuie sa recunosc, pentru un betiv arata destul de bine balconasul ala. Gresie-gresie, acoperis-acoperis, termopane-termopane. Nu prea fuse ieftin.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
gliding.flight
post 22 Jul 2009, 12:19
Post #6

Membru incepator

arata bine dar nu ma intereseaza aspectul. am specificat ca omu nu avea nici o problema apoi cu timpul nevasta l-ar fi lasat si banuiesc eu ca asta ar fi motivul pentru care a luat-o pe carari gresite.

o sa fac fotografii si la urmatoarea intalnire de comitet eventual o inregistrare video.

--------------------
+
klaus
post 22 Jul 2009, 23:03
Post #7

步步

pentru constructie: reclamatie la primarie, directia urbanism, la inspectoratul in constructii.
Pentru obligarea reala la demolarea constructiilor de pe terenul in devalmasie: proces.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
slaiciprian
post 23 Jul 2009, 15:54
Post #8

Membru

From: Botosani

in plus uda permanent gresia aia. iarna sau in noptile geroase in special, sa nu uiti.

--------------------
dacia 1310 1990

Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor.
+
matruska
post 29 Jul 2009, 16:09
Post #9

Membru autentic

fai o reclamatie la Primarie si sa vezi ce curg amenzi si somatii de demolare ca a construit pe spatiu public fara autorizatie. si un plus si de la mine pentru ce a spus cip apa la iarna pe gresie ( cu toate ca nu e normal sa te cobori la mintea aluia cu balconu, Doamne fereste sa nu o sfecleasca din cazatura ) popa.gif popa.gif

This post has been edited by matruska: 29 Jul 2009, 16:10

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 2009 Laureate 16v
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 10:59
Forum Renault