Curge ulei motor din carcasa de ambreiaj!?, faci una...dai de alta
![]() ![]() ![]() |
Curge ulei motor din carcasa de ambreiaj!?, faci una...dai de alta
Jabalokov |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 19 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
europa
|
|||
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
aceeasi belea o am si eu ... mie mi se prelinge prin zona senzorului de turatie ... pe acolo mama masi daca afli din ce e sa imi zici si mie ca nu vreau sa umblu la ambreiaj pana nu se duce discu ... pana atunci mai bag ulei din cand in cand in cutie ca dracu' cu msinile astea romanesti
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
Jabalokov |
![]()
|
Nu sunt sigur ca avem aceeasi probleme din moment ce mie mi-a curs ulei din motor,iar tu zici ca trebuie sa complectezi uleiul din cutie.Oricum treaba pare sa fie nasoala in ambele cazuri.E foarte posibil sa trebuiasca sa dam jos motorul si cutia.
Brrr.. |
--------------------
dacia
supernova
europa
|
|
dumi81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 14 May 09 ![]() |
Deci ai avut-o rasturnata pe partea stanga si la revenirea pe roti a curs ulei? Pai si de atunci tot curge in continuu? Nus ce sa zic banuiesc ca motorul nu este proiectat pentu asezare orizontala si de accea a curs, la berlinele cu carburatie te umpleai si de benzina nu numai de ulei dupa o asemenea aventura. Nu cred sa fie o problema completeaza uleiul, nu o mai inclina (rasturna) de pe o parte pe alta si verifica daca mai curge.
|
--------------------
Ford / Volvo
Focus / S40
2010 / 2006
- CT 52 MAI Membru si atat
|
|
Jabalokov |
![]()
|
Am rasturnat masina din cauza ca lucrez la ea.Asa am procedat si cu berlina.Culmea e ca din aia nu a curs pic de ulei!Acuma mai am de lucru la ea
(o parafinez si o vopsesc)dar ma gandesc ca daca sa imbibat ferodoul de la ambreiaj cu ulei tot trebuie sa scot motorul,si o sa aflu atunci ce era problema.It-i multumesc de interes si de sfat dar o sa trebuiasca sa mai intorc pe abele parti cand o parafinez. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:17 |