plafon, tapiterie desprinsa
![]() ![]() ![]() |
plafon, tapiterie desprinsa
viorelt |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 28 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
supernova;opel
supernova;vectra
2001 berlina clima;2008,elegance,1.9cdti vectra c 2008,supernova clima 2001
|
|||
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Plafonul sta prins numai in marginile de plastic, in bradutii din spate, in suruburile oglinzii retrovizoare si in suruburile parasolarelor. In timp el se inmoaie si evident face "burta". Este facut dintr-un fel de carton mai solid, si imbracat cu mocheta pe care o vezi tu. Intr-adevar pe mijloc exista si o traversa, dar nu are legatura cu plafonul. Este doar ramforsarea dintre stalpii usilor. Cand am desfacut plafonul pentru mica izolare, dupa ce l-am pus inapoi, si am vazut unde este ramforsarea, am gaurit plafonul si apoi ramforsarea (cu grija sa nu iasa burgiul pana afara) si am pus un clips special pentru blana de capota. In felul asta am prins plafonul de ramforsare si nu mai are burta.
Succese. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Si al meu are (normal) burta, dar cit timp nu-mi cade-n cap...
![]() Desi n-ar fi fost mai buna montarea unor ranforsari pe placajul (cartonul) plafonului, decit gaurirea tablei? |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu gauresti decat ramforsarea si plafonul, si bagi un mic plastic sa le tina pe ambele. Decat sa stea cu burta aia mai bine gaurit... alte solutii nu prea exista. Tineti cont ca este destul de dur cartonul si este prins in multe suruburi. Si iti ia jumatate de ora sa il dai jos, si nu prea ai ce sistem sa aplici. Cel mai simplu cum am facut eu. Parerea mea...
Succese |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Eu Alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.052 Joined: 12 November 07 From: Com. Bucuresti Sat Rahova ![]() |
Varianta lui Maskatu e cea mai buna; daca nu, plafon nou si gata treaba
![]() Lipit sau atasat vreo chestie pe interior ca sa-l sustina nu prea vad cum ar merge,dar acele clipsuri: nota 10 si nu sunt nici chiar inestetice! Aceeasi problema am avut-o si eu dar am luat plafonul de pe fosta masina(o nova) This post has been edited by Eu Alex: 23 Nov 2009, 11:52 |
--------------------
Dacia Supernova
Confort
2001
- IF22ALE/ B25TUT Cand ma opreste Politia, ma simt ca Scufita Rosie: Dar de ce ai rotile asa de mari? Dar de ce ai cauciucurile asa de late? Dar de ce ai folie?
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cam asa arata plasticul cu care am prins plafonul, are cam 1-2 cm diametru. Dupa cum se vede il tine si sus, "lipit" de bara de sustinere dintre stalpi. Am dat gaura prin plafon, adica ce se vede in poza, si prin aceasta bara metalica care se afla in spatele umflaturii din mijlocul plafonului.
Attached thumbnail(s) 29112009.jpg ( Size: 303.15k ) Number of downloads: 742 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
viorelt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 28 October 07 ![]() |
cand o sa am timp ma uit mai bine.
sa vad ce pot sa-i fac. |
--------------------
supernova;opel
supernova;vectra
2001 berlina clima;2008,elegance,1.9cdti vectra c 2008,supernova clima 2001
|
|
PorumbelL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 5 February 07 From: Bostonshani - Iasi ![]() |
chiar daca nu s-a mai scris nik de mult timp, am si eu o intrebare totusi...
a montat cineva plafon de solenza? pare mult mai bine realizat, plus ca si materialul cu care e imbracat e mai calitativ |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001
- BT-02 TWE
|
|
Maskatu |
![]()
|
Din cunostintele mele nu are nimeni montat plafon de solenza. In principiu ar trebui sa se potriveasca insa personal nu cred ca merita efortul.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
De ce nu? Asa cum spune @PorumbelL este de mai buna calitate iar griul mai deschis cred ca va aduce mai multa luminozitate la interior fata de cenusiul inchis al Supernovei. Ramane de studiat daca se poate imbina cu plasticele laterale.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
PorumbelL daca nu a pus nimeni fii tu primu si pune si poze pentru cei ce vor sa puna
|
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
miaghy |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 16 January 10 From: bucuresti ![]() |
ceva mai simplu ar fi sa schimbi mocheta, ma gindeam si eu la varianta asta sau ceva vinilin sau daca ai bani piele
|
--------------------
dacia
super nova
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(BoR @ 19 Nov 2011, 19:06) De ce nu? Asa cum spune @PorumbelL este de mai buna calitate iar griul mai deschis cred ca va aduce mai multa luminozitate la interior fata de cenusiul inchis al Supernovei. Ramane de studiat daca se poate imbina cu plasticele laterale. Culoarea inchisa se asorteaza cu plasticele laterale si bordul. Culoarea deschisa a plafonului solenzei nu s-ar asorta cu plasticele super novei. This post has been edited by Maskatu: 19 Nov 2011, 21:39 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Corect,de asta nici eu nu m-as angrena la aceasta modificare. Dar ziceam doar ca o culoare mai deschisa a plafonului ar da o nota de luminozitate interiorului.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
rss25 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 375 Joined: 4 October 12 From: bucuresti-tg-jiu ![]() |
buna idee, si eu tre sa-i dau o gaura, mie chiar imi atinge in cap, doar ca vreau sa il vopsesc negru, eu vreau intuneric in masina nu lumina.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 colectionez placute inmatriculare si brelocuri cumpar-schimb.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:50 |