Sticla far logan, se poate scoate?
![]() ![]() ![]() |
Sticla far logan, se poate scoate?
cosminzcv |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 17 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
1.5dci.abs+
- b 77 zcv
|
|||
god |
![]()
|
![]() wizard Group: Members Posts: 328 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Uite aici detalii: http://www.daciaclub.ro/Faruri-ca-noi-t138480.html
|
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci 4X4
Iunie 2010 / Prestige It's time to burn™
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
acolo e vorba de dsn, care are sticla de sticla la far, nu plastic.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
la fel este si la logan....cauta pe daciaclub.ro
This post has been edited by klaus: 24 Sep 2010, 14:14 |
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La fel este ce? oare cum se face policarbonatul ala din farul de Logan daca-l prajesti pe aragaz?
![]() This post has been edited by klaus: 24 Sep 2010, 14:15 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Exista pe youtube destule filmuletze in care se explica exact cum sa dai "sticla" unui far jos. Daca nu ai incredere si nu vrei sa faci paguba pe masina ta, mergi la un atelier de tinichigerie, reparatii caroserii si cauta un far cu urechi rupte sau alte defecte pe care ei de obicei le arunca si incerci.
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Oare vrea sa ii puna leduri ca la Audi?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dsign parca si-o desfacut farurile, daca bine tin minte. Cauta aici: http://www.daciaclub.ro/B-48-C-U-P-Logan-1...PI-t134882.html
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am desfacut eu.... trebuie incalzite bine cu un pistol cu aer cald, dar cu grija sa nu topesti geamul de la far (
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
rayn3 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 3 May 07 ![]() |
Fara sa rupi ceva la ele(carcasa sau dispersor) n-ai sa reusesti.....In primul rand geamul(cum ii zici tu), in domeniu i se spune dispersor, la Logan este din plastic(mai exact policarbonat alb-transparent rezistent la UV
![]() 1. Etansarea farului(la praf/apa) 2. La defectarea unei componente din far, producatorul are interesul sa vanda tot farul si nicidecum componente din cadrul lui(asta-i mersul, firmele trebuie sa castige. Oricum este foarte dificil sa furnizeze piese de schimb la un far spre exemplu). Stiu ca un prieten de-al meu, a rupt multe din astea, tot incercand sa le demonteze, niciunul nescapand crapat sau spart/rupt. Monteaza kit-uri xenon. Am lucrat in cadrul firmei care produce farurile pentru Dacia, nu pentru divizia Automotive, dar le-am studiat si am vazut procesele, asadar stiu cum se fac. La stopurile spate, este si mai dificil de scos dispersorul(geamul rosu), intrucat cele doua piese se monteaza prin sudare prin ultrasunete(deci adio demontare ulterioara). In cazul de fata, varianta propusa mai sus(cea cu incalzirea la aragaz sau aer cald) pica din start, intrucat vei deforma/arde plasticele... In concluzie, daca te gandesti sa faci o astfel de operatie, gandeste-te de doua ori, eventual sa ai bani de un far nou(complet).... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 MPI
|
|
Flavinho |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 21 September 09 ![]() |
De desfacut se poate sigur pentru ca sunt destui cu lupe bixenon deja, insa ma indoiesc ca e f simplu.Asa cum recomanda cineva mai sus cel mai bine ar fi sa iei un far chiar daca e spart si sa te antrenezi cu ala ca e pacat sa le strici pe cele de pe masina.
|
--------------------
Renault
Megane sport tourer
2010 1.5 110 cai privilege
- AR-75-DMP
|
|
alex_ph27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 24 December 14 ![]() |
pana la urma ai reusit?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:02 |