Ion Diaconescu, Sa-i fie tarana usoara...
![]() ![]() ![]() |
Ion Diaconescu, Sa-i fie tarana usoara...
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Parintii lui l-au nasit pe bunica-meu. L-am intalnit o singura data pe la tara la bunica-meu cand eram copil. Ce mi-a placut e ca omul n-a ramas pana la capat in mizeria asta de politica si cand a vazut ca nu mai are ce sa faca, si-a vazut de treaba. Mai bine pentru el. Sa-i fie tarana usoara!
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
D-zeu sa-l ierte.
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
Dumnezeu sa il odihneasca....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dumnezeu să-l ierte!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
bah.. la cat L-ati rugat voi aci, sigur il iarta.. n-are cum!
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bine macar ca nu te trece pisarea
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dumezeu sa-l odihneasa. Ultimul mohican . Era din alt material din alte vremuri.
Domnu skija. Ai putea sa nu unde iti lasi darele chiar peste tot ![]() This post has been edited by bion: 12 Oct 2011, 18:08 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !
Pacat ca nu invatam nimic din ciclicitatile istoriei si ne pretuim valorile, doar atunci cand nu mai sunt printre noi ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mi-am adus aminte de memoriile lui Radu Vasile. Vasile, asta, este în "top 10 all time - frustrati", pentru mine. Scria el acolo, cu manuta lui (în memorii, adica) cum l-a tepuit Diaconescu de presedintia PNTCD, dupa moartea Seniorului. Ca doar el a fost secretarul personal al lui Coposu si i-a zis Coposu cu gura lui ca-l numeste succesor!
Pana la urma, a ajuns "doar" prim-ministru. Cel mai prost din istoria postdecembrista, dupa parerea mea. Boc e racheta cu laser, pe langa el. Roman a fost artist, dadea bine la gagici. Iar Vacaroiu era haios, în prostia lui. This post has been edited by Markos: 12 Oct 2011, 21:58 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
dandee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 13 January 09 ![]() |
marcos doar racheta? petarda poate! Dumnezeu sa-l ierte....
|
--------------------
dacia
berlina
1999
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Voi stit ca da, noi stim ca nu, conteaza?
Era vorba despre un om care nu mai e, si a carui amintire merita sa ramana curata in memoria colectiva. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
S-a stins unul din seniorii politicii romanesti. Dumnezeu sa il ierte!
@aphophis - ai infectat si topicul asta cu ineptiile tale! This post has been edited by vi_escu: 12 Oct 2011, 22:27 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
@bion - ce-ai tataie? ca n-am zis nimic de raposat... ziceam doar ca sigur Barbosu' e pe felie la cata rugaciune si-a luat de la voi...
despre decedat... da.. a fost un om care a marcat politica post-decembrista si care a adus un echilibru (pana la un moment dat) in politica romaneasca, alaturi de Coposu si Ratiu... in rest... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 12 Oct 2011, 23:55) Zicala asta îsi are radacinile în credinta crestin-ortodoxa. Miezul ei, întelesul, daca vrei, izvoraste din ideea de iertare a pacatelor. Daca tu esti atat de limitat, încat s-o iei mot-a-mot si sa dai exemple cu Stalin si Hitler, e numai treaba ta. Nu ne mira. Acceptam si trecem peste. Suntem toleranti (macar pana se culca klaus). This post has been edited by Markos: 12 Oct 2011, 23:01 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 08:58 |