Curea de accesorii de calitate, Vă rog , o recomandare
![]() ![]() ![]() |
Curea de accesorii de calitate, Vă rog , o recomandare
gelogan |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 26 November 15 ![]() |
|
||
--------------------
logan
laureat
2006
|
|||
user123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.114 Joined: 4 August 09 ![]() |
Se poate si mai bine, mai ales daca Continental este facuta in Romania De exemplu Dayco, Gates( printre cele mai piratate).... Sau cum am eu, Goodyear Gatorback.... |
--------------------
Dacia
Renault
2004/2018 Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia |
|
gelogan |
![]()
|
Salut. Deci să cumpăr curea accesorii goodyear gatorback pt logan 1.4 din 2006 cu aer condiționat ? Așa trebuie să cer la magazin ? Eu nu mă prea pricep . Mulțumesc. Uite , căutând pe net , am găsit modelul de curea din link ul atașat. Zice că e originală dacia. Intre cea indicata de tine , goodyeaar gatorback și asta de dacia , pe care să o aleg ? Este prima , cea la 52 de lei. https://www.piesenet.ro/Motor/Curea-Accesor...-Benzina-cu-A.C.
This post has been edited by gelogan: 25 Jun 2017, 06:04 |
--------------------
logan
laureat
2006
|
|
user123 |
![]()
|
Pt binele tau, daca zici ca nu te pricepi......de ce nu folosesti piese direct de la service-ul unde faci manopera? In felul acesta ai garantie si la piese...... Eu ti-am dat doar un exemplu cu Goodyear, Dayco, Gates Si reperul din exemplul tau e bun, daca este original cu adevarat.......despre respectivul magazin nu stiu ce sa zic, nu am cumparat niciodata de acolo Cand cumpar astfel de piese, am pretentia sa le vad inainte, sa le tin in mana.......pt ca pot fi ff usor falsificate |
--------------------
Dacia
Renault
2004/2018 Stop, drop and roll will not save you in hell - inscriptie pe o biserica in Virginia |
|
gelogan |
![]()
|
Eu decât am indicat produsul , nu l cumpăr pe n.v. că nu mi place. Da , chiar dacă iau de la service ul unde fac lucratea , să am totuși și eu cât de cât habar de mărcile de curele bune , să nu mi dea ăia ce vor ei , din acest motiv întreb.
|
--------------------
logan
laureat
2006
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
pe accesorii fabrica pune Hutchinson ,pe distributie ai Gates......eu am mers cu mare incredere pe Bosch pe distributie si Dayco pe accesorii...adevarat ca Gates e cea mai piratata,depinde de unde o cumperi.....
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
gelogan |
![]()
|
Deci să ințeleg că e cel mai bine e să iau curea de accesorii marca Dayco ?
|
--------------------
logan
laureat
2006
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ai de ales dintre OE (Renault), OEM (Hutchinson), Contitech, Bosch, SKF, Gates și Dayco.
Personal, prefer Contitech. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.240 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
|
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Hutchinson toată ziua!
|
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
user123 |
![]()
|
QUOTE(sobolan @ 26 Jun 2017, 20:47) is gunoaie facute in RO ,tari ca dracu',un cauciuc de doi lei,la distributie au un zgomot ciudat la decelerare desi toate pe care le-am montat erau intinse corect...nu recomand decat daca-i luata din alta tara ! Perfect de acord, Continentalurile nu mai sunt ce au fost Dar vezi ca zgomot la decelerare face si Dayco, care sunt faimoase ca scartaie daca pinioanele nu-s aliniate perfect Si cum loganul este low cost sigur mai sunt abateri....pe care fabrica le tolereaza insa unele curele nu |
--------------------
Dacia
Renault
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
QUOTE(user123 @ 27 Jun 2017, 07:33) Perfect de acord, Continentalurile nu mai sunt ce au fost Dar vezi ca zgomot la decelerare face si Dayco, care sunt faimoase ca scartaie daca pinioanele nu-s aliniate perfect ![]() de-aia folosesti tu skf, la fel si eu ![]() @ user123, de ce nu ai pus curea de distributie Goodyear G1407H de test? |
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
user123 |
![]()
|
La distributie mie teama sa testez SKF am pus si din comoditate de a cauta, de skf nu au auzit multi ( sau aia care trebuie) si sunt sanse mici sa o pirateze Apoi....fac rulmenti buni, ii prefer alaturi de SNR SkF e ff folosita la masinile de care se abuzeaza gen flote si/sau masini de coasta,dirt track si chestii din astea exotice.....ma refer la curele si kituri nu numai rulmenti Deci se adreseaza unei anumite categorii restranse fara publicitate multa....exact genul meu |
--------------------
Dacia
Renault
|
gelogan |
![]()
|
Deci , ca să concluzionăm : ca să schimb cureaua de accesorii , să cumpăr curea de accesorii Hutchinson ? Că nu mai înțeleg nimic . Mulțumesc.
|
--------------------
logan
laureat
2006
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(gelogan @ 30 Jun 2017, 10:55) Că nu mai înțeleg nimic . Nu e chiar necesar... ![]() QUOTE(gelogan @ 30 Jun 2017, 10:55) ...să cumpăr curea de accesorii Hutchinson ? Dacă îți permite bugetul,da! |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
sobolan |
![]()
|
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
|
|
user123 |
![]()
|
Ieri am schimbat o multime de lucruri la masini
Cu ocazia asta, am descoperit ca Goodyear Gatorback - curea accesorii- nu a rezistat prea bine, la mine- vezi mai jos Are cam 63000 km facuti in nici 2 ani Am inlocuit-o cu SKF Attached thumbnail(s) curea_accesorii.jpg ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 102 |
--------------------
Dacia
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:25 |