Motosapatoare, Discutii diverse
![]() ![]() ![]() |
Motosapatoare, Discutii diverse
romanvs |
![]()
|
||
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
|
||
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|||
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Verifica daca are ulei in cutia de viteze, a socrilor a venit fara si au si folisit-o putin asa pana m-am sesizat eu din cauza zgomotului. Carburatorul era o chinezarie care la un moment dat a facut functionarea imposibila asa ca l-am schimbat cu alta chinezarie identica.
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.340 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
vb cu user123, iti zice el de care amsoil trebuie. Dar folosesti motosapa hobby, duminica dupamasa sau esti pasionat, o duci la curse de motosape? Ca atunci trebuie altfel de ulei.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tuning la slz. motor si pe puntea spate.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
Pentru rodaj am pus uleiurile lor la motor și la transmisie pe care îl voi da afara după 5 ore de funcționare. După cum am spus în primul post vreau după aceea un ulei de marcă mai bun pentru motor.
Nu o duc la curse ![]() Știu ca motosapa asa lăudata "produs 100%romanesc"este chinezeasca, dar asa a fost bugetul. |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
romanvs |
![]()
|
Observ ca nu sunt prea multi interesati de acest subiect...
![]() Am gasit uleiurile care ma interesau la Yacco(15w40,80w90). Orice alte discutii despre motosape/motocultoare sunt binevenite. |
--------------------
Hyundai
Elantra
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Mai ales pentru cei care stau de la etajul 8 in sus!
![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 05:35 |