Navigatie Logan PH1 recomandare, Recomandare navigație Logan PH1
![]() ![]() ![]() |
Navigatie Logan PH1 recomandare, Recomandare navigație Logan PH1
danielvld |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 7 March 19 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige
|
|||
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
pai pune o poza cu modelul , exista mai multe posibilitati exista rame adaptoare 2 din
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
danielvld |
![]()
|
Modelul la ce? Am specificat în titlul ca este PH1
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
exista mai multe posibilitati , folosesti 1 din cu ecran retractabil , care la un moment dat se va strica sau 2 din modelul mare trebuie schimbata rama de deasupra
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
danielvld |
![]()
|
Eu as vrea sa cumpăr asta https://www.edotec.ro/navigatie-dacia-logan...h-internet.html crezi ca este buna rama cu care vine inclusa navigația , se potrivește tot? Sau trebuiesc ceva modificări făcute?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige
|
|
bygy007 |
![]()
|
Pare ok are exact preferințele pe care doresti dar prețul mi se pare cam mare , oricum cea originală nu mi-aș pune avînd în vedere problemele de upgrade
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
danielvld |
![]()
|
Da, este chiar scumpa, și din câte am văzut într-un review, se mișcă cam greu, nu e foarte calitativa. Dar nu am idee ce alta navigatie s-ar potrivi pentru rama mea. Ca eu as vrea una sa aibă cam 9 inch
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Cauti rama 2DIN Renault/Logan si navigatie 8-core 2 sau 4 GB la aia de ne-au tras-o (Aliepress) si dupa max.2 luni o montezi.
Exemple : - https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=...xt=fascia+dacia - https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=...+android+8+core |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
danielvld |
![]()
|
Interesant, văd că vin direct montate pe rama. O sa aleg una, sper sa fie ceva bun, nu chinezărie ieftina
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Eu am pe masina (nu Logan) una montata de cca 1 an. Nu s-a blocat niciodata, merge impecabil. 8-core, 4/32 GB, 8" IPS HD. Initial nu am fost multumit de cum functioneaza in modul navigatie (cu iGO, Google Maps), dar am instalat Magic Earth si e perfect !
This post has been edited by FRATELLO: 19 Mar 2020, 08:26 |
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
degeaba ai navigatie imensa pe logan ca tot e prea jos.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:39 |