Martor apa in motorina din bord se aprinde și se st
![]() ![]() ![]() |
Martor apa in motorina din bord se aprinde și se st
madluk |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 November 14 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster 4x4 -1.5 dci
2012-110cp
|
|||
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 423 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Sugerez sa faci o diagnoza. Becul acela se poate aprinde din mai multe cauze, nu neaparat apa in motorina.
|
--------------------
Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
madluk |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 29 November 14 From: Galati ![]() |
Revin cu problema mea. Am fost azi in service si au constatat ca exista senzor apa pentru filtrul de motorina. La ultimul schimb, cel care a schimbat filtrul a stricat filetul de plastic al senzorului considerand ca este mai bine sa nu-mi spuna si sa-l acopere cu o punga si banda izoler (l-a legat sub capota).
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 4x4 -1.5 dci
2012-110cp
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu are filet, se prinde prin rotire intre niste ghidaje.
Urata experienta. This post has been edited by IRONICK: 16 Aug 2022, 13:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
torquemada |
![]()
|
![]() torquemada Group: Members Posts: 1.902 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Când am scris, pe alt forum :
" Postat 3 August Din ciclul ori - ori: 1. mașina a fost echipată cu senzor apă în filtrul de carburant 2. mașina a fost echipată cu senzor apă în filtrul de carburant dar filtrul montat e fără senzor - trebuie căutată mufa. 3. mașina NU a fost echipată cu senzor apă în filtrul de carburant - dar injecția a fost modificată - calibrare(soft) de pe o mașină cu senzor sau calculator de injecție schimbat " a venit răspunsul inițiatorului : Postat 3 August Eu o am de 4 ani. Nu am avut niciodată problema asta. In fiecare an, la revizie, am schimbat filtrul de motorina și nu am observat o alta mufă langa filtru. |
--------------------
DACIA
Logan II
2012 / 0.9 TCe Laureate
- B-xxx-xxx Există două feluri de oameni:
1 - Cei care pot extrapola din date incomplete |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:48 |