volan pe dreapta, cum il trec pe stanga...
![]() ![]() ![]() |
volan pe dreapta, cum il trec pe stanga...
ghost4ever |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Simplu. Scoti volanul din stanga si il fixezi in dreapta, dupa care pui o curea intre volan si axul lui (care a ramas in stanga, normal).
Recomand o curea de distributie pe care sa o schimbi la fiecare 60 de mii de km (40 de mii in regim urban) si sa ai grija sa fie rola intinzatoare in stare buna. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Aug 2007, 19:15 |
--------------------
.
.
.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
...da' ai grija sa nu dai cu ulei (n.r. cola si alte (ne)gazoase ) ca-ti sare distrib....ups, volanul de la punct
![]() This post has been edited by Kojak: 21 Aug 2007, 19:24 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai usor pui o dubla comanda in stanga si conduci doar cu mana dreapta pe volan....gizas
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu am pus la un moment dat la un Tico un volan de calculator pe dreapta. Se potrivea perfect cu bordul. Pacat totusi ca nu mergea. Lumea credea pe strada ca este Tico cu dubla comanda pentru scoala.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pai n-aveai garantie la volanul ala? Trebuia sa-l duci inapoi la magazin.
This post has been edited by Laurentziu83: 21 Aug 2007, 20:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu mai aveam garantie. Si cu service-urile astea de la noi ... m-am lipsit. De atunci nu a mai mers nici pe pc.
This post has been edited by IRONICK: 21 Aug 2007, 20:13 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca-i buna ideea. Daca pui un servomotor electric sa angreneze volanul si il legi la volanul de calculator. Pui niste senzori pe suspensie pentru efectul de feedback. Pedalele se pot muta mai usor, daca nu... se poate urma acelasi principiu...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Poti folosi aceleasi pedale care vin cu setul cu volanul. Numai ca n-am vazut setul care sa includa si pedala de ambreiaj, da am auzit ca meseriasii schimba vitezele fara ambreiaj.
|
--------------------
.
.
.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nasol sa te urci pe stinga,si sa constati ca ti-a furat cineva volanul
lumea nu conduce cu volanul pe dreapta din cauza chestiei cu locul mortului... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 21 Aug 2007, 21:13) Poti folosi aceleasi pedale care vin cu setul cu volanul. Numai ca n-am vazut setul care sa includa si pedala de ambreiaj, da am auzit ca meseriasii schimba vitezele fara ambreiaj. Alea mai smechere au si pedala de ambreiaj. Dai un ban dar stai in fata... stanga-fata ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
daca esti smecher ai si volanul acolo
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Alea smechere au ambreiajul hidraulic sau "pe sarma"? Ca trebuie sa se potriveasca cu ce are masina.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Eu nu inteleg de ce faceti "vã râdeþi" p-acilea.
Chiar e posibil, îþi trebuie: - flansa bord; - coloana directie; - caseta directie. Si... voila, ai masina cu volan pe stanga. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papã ulei. |
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Intoarce-o cu rotile in sus...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
si restul .... comenzi, stergatoare, etc?
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(ghost4ever @ 21 Aug 2007, 20:08) am gasit masini aduse din Anglia destul de bine la pretz si am inteles de la cineva ca ar exista o modalitate sa ii muti volan din dreapta in stanga? exista vreo posibilitate? Da, in oglindaQUOTE(ghost4ever @ 21 Aug 2007, 20:08) p.s. ultima varianta era vb.a de un peugeot 97 406 1.9 tdi pejo tedeii cu volanul pe dreapta? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ghost4ever |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 July 06 ![]() |
cenzurat de moderator (Liviu) ... well se paote face asta? sunt costuri ridicate? etc?
|
--------------------
Dacia 1410
DACIE
1995
- ct01rzl
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ageana @ 21 Aug 2007, 22:47) Eu nu inteleg de ce faceti "vã râdeþi" p-acilea. Chiar e posibil, îþi trebuie: - plansa bord; - coloana directie; - caseta directie. Si... voila, ai masina cu volan pe stanga. QUOTE(tarzy @ 21 Aug 2007, 22:56) Plus alt pedalier (doar sa ai noroc sa ai pedalier si perete antifoc cu trecerile pentru coloana volanului pe ambele parti, precum si pentru firele electrice, considerand ca pentru aeroterma si AC se mentin si pentru volan o parte si pe alta la fel) Plus coloana volanului pentru partea cealalta (care nu se prinde de plansa de bord ci de ranforsarea de dedesubt) Plus translatarea pedalierului Cat de ieftin sa iei o masina si sa-i faci modificarile astea si totusi sa fie tot ieftina in final? S-o merita? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sã mã înºel din prea multã suspiciune decît din prea multã naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am auzit de un nene de aici care si-a modificat un Corsa, primit cadou de p'acolo, cica ar fi dat in total aproape 100 de milioane, cu totul(piese, manopera + RAR). E mult mai complicat decat pare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
E simplu si nu costa nimic: conduci in marsarier!
Lasand gluma la o parte, nu cred ca are sens: ce nu dai pe masina, dai pe modificari, omologari etc. This post has been edited by BlaueCorsa: 21 Aug 2007, 22:39 Attached thumbnail(s) solutia.JPG ( Size: 4.17k ) Number of downloads: 62 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 21 Aug 2007, 23:27) am auzit de un nene de aici care si-a modificat un Corsa, primit cadou de p'acolo, cica ar fi dat in total aproape 100 de milioane, cu totul(piese, manopera + RAR). E mult mai complicat decat pare. Vorbesti serios? Chiar n-a avut ala ce face? Si ala de i-a facut-o cadou, alt cretin, mai degraba vindea masina acolo pe oricat si ii dadea astuia banii, nu sa-si bata joc de el. E exact ca si cum as da la cersetori bancnote de 100 de mii de lei vechi. This post has been edited by Laurentziu83: 21 Aug 2007, 22:40 |
--------------------
.
.
.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Interesant, cred ca a avut nitel de umblat. Nu de alta, dar in Romania nu cred sa fie omologat modelul VAUXHALL Corsa...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 21 Aug 2007, 23:44) Interesant, cred ca a avut nitel de umblat. Nu de alta, dar in Romania nu cred sa fie omologat modelul VAUXHALL Corsa... M-am plimbat eu cu un VAUXHALL vectra model nou 2005 sau 2006 ,ma simteam ciudat ca stau unde ar trebui sa fie soferu la noi da eram pasager ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma scuzi, pe la mine p-aici, toate casele se construiesc.... afara. Pe la tine se construiesc casele inauntru?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eram sigur ca se va lua cinev de mine
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Te bucuri degeaba Marty, nu ai ajuns CINEVA, esti inca doar in faza de CINEV!
Mai ai de muncit pentru Aul de la coada... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:29 |