DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Probleme cu RCI Leasing :(

Gini1
post 15 Jan 2008, 22:19
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Am luat si eu un logan in leasing prin firma lor si vad ca fac " figuri" in ce sens ... nu a mai venit factura de plata de 2 luni, ii sun ..degeaba raspunde robotul, dupa f multe incercari raspune cineva .. ii spun care e problema .. si mi-a cerut un nr de fax sau mail ca sa imi trimita factura i lam dat si nimic ... (asta a fost in jurul datei de 20 dec. de atunci am mai incercat sa iau legatura ..telefonic e-mail nimic !!! caut pe net o pagina a lor ...nu gasesc !! am zis ca poate nu a adus postasul plicurile am fost la posta a cautat alea in "arhive" si nu a gasit nimic trimis de la rci pe numele societatii !! si de un an si un pic de cand o am facturile au fost trimise pe 9-10 ale lunii.
Intreabrea mea este : daca a mai patit cineva vreo faza asemanatoare ? sau cum a-si putea rezolva problema?

si ca o paranteza , astazi ca sa ma amarasca si mai mult am vazut intr-un ziar local un articol despre un omulet caruia i sa ridicat masina pentru neplata la termen si .. coincidenta .. tot din Iasi si luata tot in leasing sad.gif

--------------------
Renault Clio Symbol 2010
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Smiley
post 16 Jan 2008, 08:49
Post #2

Membru autentic

From: Bucuresti

te duci la sediul lor si rezolvi problema. prin telefon nu o sa ai mare succes.

--------------------
+
ceribros
post 16 Jan 2008, 11:44
Post #3

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Si tu te vaiti ca nu poti plati, altii se vaita ca trebuie sa plateasca, poate e cadou radmasa.gif acum serios ar fi cazul sa verifici daca chiar exista firma respectiva si daca este inregistrata la Registru Comertului, poti sa incerci pe net http://www.onrc.ro/ daca este ceri la informatii , cum a zis si Smiley, unde este sediu si te duci la ei, probabil ca nu ei sunt de vina si curieru, am auzit cam ce fac baietii de la curierat cu facutrile.

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
CIPTUNING
post 16 Jan 2008, 11:50
Post #4

Membru autentic

Tot cu ei...gaseau societatea restanta la plata ratelor. S-a lasat cu trimiterea prin fax a tuturor ordinelor de plata. Pastreaza cu sfintenie orice dovada a platii. De inregistrata este inregistrata, stai linistit, nu e firma fantoma.

--------------------
SLZ SCALA - BZ 04 XLZ
"Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug"
Eminescu- Imparat si proletar ;)
+
BoomPunk
post 16 Jan 2008, 11:53
Post #5

Membru fara respect ptr lege si ``organ``!

From: Bucharest

Multe firme de leasing trimit facturile prin firme de curierat,nu prin posta.Nu e vb ca le distruge cineva,dar firmele de curierat nu obisnuiesc sa lase in cutia postala plicul,daca nu e cineva acasa sa semneze de primire cand vin ei,atunci pur si simplu nu-l lasa(desi in mod normal ar trebui sa gasesti un colant in care scrie ca au trecut pe-acolo).Stiu ca si prin Cargus trimit cei de la RCI Leasing(ar fi o idee buna sa cauti numerele de telefon de la cateva firme mai mari de curierat si sa suni la ei sa-ntrebi daca nu cumva pe numele tau e trimisa vreo expeditie-ex...FAN curier,Cargus,Ro Curier,DHL...).

This post has been edited by BoomPunk: 16 Jan 2008, 11:55

--------------------
Dacia de calcat Zepter
+
șoferistul
post 17 Jan 2008, 06:43
Post #6

excesul de combustibil dăunează grav sănătății

From: București

La fel pățesc și eu cu RCI Leasing. Facturile, cînd vin, ajung după data limită de plată. De obicei sun și insist, fac o sesizare în acest sens și solicit număr de înregistrare a acesteia, după care verific modul de soluționare . Pînă acum am primit facturile pe fax, pe mail, sau am fost la sediu să ridic o copie. Se pot pot trimite pe mail facturile în mod curent, dar numai după depunerea unei solicitări scrise.
Sunt foarte distanți cu clienții, nu cred că voi mai apela la ei pentru o finanțare viitoare. În contract nu sunt expuse toate clauzele, cum ar fi că transferul de proprietate a mașinii la înainte de expirarea contractului se comisionează cu 1% din valoarea inițială a acesteia, cu toate că plata a fost făcută 50% pînă atunci și mașina e la 60% din prețul inițial. Plata facturii este comisionată la UNICREDIT, banca unde au contul, conform unui contract între acesta și RCI despre care am aflat numai după insistențe, cu toate că o domnișoară blodă de la RCI susținea că nu e vorba de așa ceva.

--------------------
Dacia Logan Prestige
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th April 2025 - 07:44
Forum Renault