Probleme cu RCI Leasing :(
![]() ![]() ![]() |
Probleme cu RCI Leasing :(
Gini1 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 15 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol
2010
|
|||
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
te duci la sediul lor si rezolvi problema. prin telefon nu o sa ai mare succes.
|
-------------------- |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Si tu te vaiti ca nu poti plati, altii se vaita ca trebuie sa plateasca, poate e cadou
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Tot cu ei...gaseau societatea restanta la plata ratelor. S-a lasat cu trimiterea prin fax a tuturor ordinelor de plata. Pastreaza cu sfintenie orice dovada a platii. De inregistrata este inregistrata, stai linistit, nu e firma fantoma.
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Multe firme de leasing trimit facturile prin firme de curierat,nu prin posta.Nu e vb ca le distruge cineva,dar firmele de curierat nu obisnuiesc sa lase in cutia postala plicul,daca nu e cineva acasa sa semneze de primire cand vin ei,atunci pur si simplu nu-l lasa(desi in mod normal ar trebui sa gasesti un colant in care scrie ca au trecut pe-acolo).Stiu ca si prin Cargus trimit cei de la RCI Leasing(ar fi o idee buna sa cauti numerele de telefon de la cateva firme mai mari de curierat si sa suni la ei sa-ntrebi daca nu cumva pe numele tau e trimisa vreo expeditie-ex...FAN curier,Cargus,Ro Curier,DHL...).
This post has been edited by BoomPunk: 16 Jan 2008, 11:55 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
La fel pățesc și eu cu RCI Leasing. Facturile, cînd vin, ajung după data limită de plată. De obicei sun și insist, fac o sesizare în acest sens și solicit număr de înregistrare a acesteia, după care verific modul de soluționare . Pînă acum am primit facturile pe fax, pe mail, sau am fost la sediu să ridic o copie. Se pot pot trimite pe mail facturile în mod curent, dar numai după depunerea unei solicitări scrise.
Sunt foarte distanți cu clienții, nu cred că voi mai apela la ei pentru o finanțare viitoare. În contract nu sunt expuse toate clauzele, cum ar fi că transferul de proprietate a mașinii la înainte de expirarea contractului se comisionează cu 1% din valoarea inițială a acesteia, cu toate că plata a fost făcută 50% pînă atunci și mașina e la 60% din prețul inițial. Plata facturii este comisionată la UNICREDIT, banca unde au contul, conform unui contract între acesta și RCI despre care am aflat numai după insistențe, cu toate că o domnișoară blodă de la RCI susținea că nu e vorba de așa ceva. |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:44 |