ATENTIE la Groupama Asigurãri SA, CASCO
![]() ![]() ![]() |
ATENTIE la Groupama Asigurãri SA, CASCO
geogelu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 July 10 ![]() |
Attached thumbnail(s) Imag0136.jpg ( Size: 74.58k ) Number of downloads: 3191 Imag0133.jpg ( Size: 203.85k ) Number of downloads: 3253 Attached File(s) ![]() |
||
--------------------
chevrolet
kalos
2005
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
daca nu din cauza gropii ti s-a spart parbrizul, atunci a fost un autor necunoscut si tot trebuie sa-ti dea banii.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
dar sunt 2 dosare.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai face unul singur, a gasit-o in parcare cu toate daunele pe ea....mai putin cauciucul.
This post has been edited by tribunul: 15 Jul 2010, 11:07 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si 2 fransize. Dar cum a schimbat 2 genti pe casco? Si bagajele sunt acoperite de asigurare?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Se intelege unde bati
![]() Produsul se numeste 'Total Plus". ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ciudata treaba...
Gropile alea nu mi se par chiar asa dezastruoase incat sa torsioneze sasiul masinii in asa hal, probabil asa i s-au parut si agentului ala. Cunosc pentru ca pe masina din semnatura s-a luat o groapa imensa. Janta era strambata grav si cauciucul era compromis. Cei drept, daca parbrizul nu prezinta niciun punct de impact (o ciupitura macar sa fie, oriunde) atunci nu cred sa ti-l schimbe pe CASCO, decat cu multa chinuiala (adica sa demonstrezi ca in urma gropii si s-a torsionat atat de mult sasiul incat a pocnit parbrizul. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:38 |