Accident si garantie...., Aveti idee ce se intampla?
![]() ![]() ![]() |
Accident si garantie...., Aveti idee ce se intampla?
DomnulK |
![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
RoboCoop |
![]()
|
![]() ren` Group: Members Posts: 1.165 Joined: 3 September 04 From: Deva ![]() |
QUOTE(kAndrei @ 14 Nov 2004, 17:26) Am facut cu masina accident. Mai am garantie la ea? La ce pierd garantia si la ce ramane valabila? Sa zicem ca im crapa radiatorul peste o luna,mi-l schimba pe garantie? Garantia ramane valabila la toate piesele doar in cazul in care iti repari masina la Dacia Service pt ca asigurarea iti da toate pisele noi dar cu conditia sa le montezi la ei ramane garantia in continuare valabila |
--------------------
Ex. Renault
Megane 2 1.6 16V 113 CP
2003 , Privilege
- HD 09 PCM Peugeot 307 SW 1.6 HDI
It's nice to be important But is more important to be nice |
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RoboCoop @ 14 Nov 2004, 19:00) Garantia ramane valabila la toate piesele doar in cazul in care iti repari masina la Dacia Service pt ca asigurarea iti da toate pisele noi dar cu conditia sa le montezi la ei ramane garantia in continuare valabila Si daca cei de la casco nu imi inlocuiesc toate piesele,unele mi le-au dat doar de indreptat? La alea mai am garantie? |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
DomnulK |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 16 Nov 2004, 02:28) Daca ti le-au dat la "indreptat" presupun ca e vorba de caroserie si atunci daca o sa ai probleme tot pe casco sa o vrei sa iti faci ![]() Ce ai vrut sa spui...no offense....adica pierd garantia. ? Pai atunci il dau in judecata pe taximetristu' lu' PESTE...sa imi plateasca daune....de tot felul...sau sa imi ia o masina noua, iar pe asta i-o dau cadou sa se spele cu ea pe cap. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Si eu cred ca pierzi garantia la tabla. Adica peste un an daca rugineste acolo unde a fost lovita, ma indoiesc ca iti va acorda garantie..
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Nu cred ca se pierde nici o garantie in acest caz !
Si a mea a fost lovita la aripa st spate, si astia de la dealer n-au zis nimic de garantie, deci cred ca nu are vreo legatura. Masina mea o repara dealer-ul de la care am luat-o. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
danab |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 12 November 04 ![]() |
Sper ca nu am gresit postand aici...
Am facut primul drum mai lung (zic eu) cu Loganul. A mers destul de bine pana cand i-am dat a patra si a cam inceput sa "haraie". Si ca sa fie treaba treaba, nu am ratat o groapa si simt ca se misca din toate incheieturile si totul vibreaza. M-am uitat pe sub ea, nimic nu pare nici macar zgariat, insa dupa zdruncinatura are un zgomot ciudat, mai pronuntat la viraje, iar cand sta pe loc, un usor huruit zic eu in partea drepta fata, acolo unde am prins groapa. Am sunat dealer-ul, maine ma prezint la ei...Intrebarea mea este...daca trebuie schimbat ceva, acopera CASCO sau platesc din buzunar. Fiti indulgenti... |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
In cel mai bun caz, ai indoit scutul sau s-a slabit si vibreaza. In cel mai rau caz... se rezolva pe CASCO. Sa ne spui ce-ai rezolvat. Bafta!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
danab |
![]()
|
Multumesc de raspuns si de incurajari. Sper sa fie prima varianta. Sigur va tin la curent. Ce poate sa se fi intamplat in cel mai rau caz? Groapa a fost destul de "frumusica" si zic eu de neevitat: drum necunoscut, masina de pe banda opusa.
This post has been edited by danab: 22 Nov 2004, 12:56 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
danab |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai in cel mai rau caz... catalizatorul sau vreun pivot la roata zdruncinata.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
NU SE PIERDE NICI O GARANTIE IN URMA UNUI ACCIDENT!!!
Masina mea a fost botita putin si rezolvata la dealer si acesta nu a zis nimic de pierderea garantiei. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Manuel |
![]()
|
Credeam ca problema a fost deja laurita: deci nu se pierde garantia atata timp cat interventiile de orice fel au fost efectuate intr-un service DACIA. Piesele schimbate beneficiaza si ele de aceeasi garantie cu a masinii.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Sclaud |
![]()
|
Status: activ Group: Members Posts: 480 Joined: 24 July 04 From: Brasov ![]() |
Am si eu un post in legatura cu subiectul topicului ... aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7228&st=30 Postul #51 |
--------------------
none
none
2019
- BV-XX-XXX
|
|
kert |
![]()
|
![]() Group: Moderatori Group: Members Posts: 360 Joined: 12 September 12 From: Bucuresti ![]() |
Sandero nou (are 5 luni...) si m-a pocnit una in spate.
Consecinte: bara=distrusa, hayon indoit, tabla de sub masina este indoita - roata de rezerva e blocata, etc. Intrebare: Daca o repar in alt service (de ex. Ford, Hyundai, etc.) pierd ceva garantie, anticoroziune sau mai stiu eu ce? Din carnetul de garantie nu reiese foarte clar ce si cum... N-as repara-o la Dacia din cauza unor experiente neplacute cu multe din reprezentantele lor. [attachmentid=1628079541] |
--------------------
dacia
Logan/Sandero Stepway
2006 dci/2017 09Tce-EasyR
- . Daca prin vot am putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lasa sa votam - Mark Twain
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.342 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
garantia e pe ce a vandut dacia, daca rugineste un element reparat sau inlocuit nu mai face obiectul grantiei constructor. Garantia reparatiei este de 12 luni la dacia.
Eu as recomanda Serus, am avut si eu experiente neplacute cu altii din retea. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:09 |