Aer conditionat pe Logan Ambiance, Se poate?
![]() ![]() ![]() |
Aer conditionat pe Logan Ambiance, Se poate?
doctoru1980 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 1 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-8861
Logan/1300
2006/1972
- CharlesioNig https://vgruk.com/ - visit vgruk
|
|||
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Gresit, e vreo 1100 E instalatia noua, cu tot ce trebuie + montaj
![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Din care 100 e comisionul lui ageana.
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(ageana @ 10 Feb 2007, 22:36) Mult,taximetristii din C-ta stiu pe 2 tipi de la Pitesti ce vin la C-ta cand se aduna 4-5 comenzi de AC+montaj la pretul de 30 mil,totul este nou,garantie la piese si montaj, reprezinta o firma de accesorii parca, au facut cu Ac pana acum cel putin 20-25 Ambiance diesel de la o firma de taxi si n-au fost probleme la nici unul. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Cei care mi-au montat mie A.C. au zis ca nu s-ar baga la diesel nici morti.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Am si eu o intrebare...daca din fabrica A/C costa vreo 500 EUR (lucru valabil cam pentru orice tip de masina), mi se pare exagerat 1100 EUR ca sa-l montezi dupa aceea. Nu e cam mult?
Intreb fiindca am gasit un Preferance la un pret foarte bun, l-as cumpara doar daca pot monta A/C pe el. This post has been edited by ador13: 12 Feb 2007, 10:13 |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu este, e normal sa fie asa...
la toate marcile piesele de schimb sunt mai scumpe decat cele deja montate... raspuns final: pretul este ~30 mil, cine vrea detalii pm me.(dar mai dati si voi un search inainte) |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Nu va m-ai mirati de ce costa 1000E ! Pentru cei care nu stiu ce implica montarea de AC pe Ambiance, se ilocuieste grupul de climatizare(are incorporat vaporizatorul),radiatorul,GMV-ul,alternatorul,cablaj motor si se adauga condensorul,compresorul,conducte+suport accesorii.Cautati pe unde vreti voi preturile la aceste piese si vedeti la ce suma ajungeti si sa ma anuntati si pe mine.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
KDS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 13 January 06 From: BUCURESTI ![]() |
si parca tot nu merita sa-ti schimbi atatea pe masina.......
|
--------------------
RENAULT
1.2 16V
2011
- B 57 XXX
|
|
prody |
![]()
|
Oare asa o fi?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
dadoshel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.016 Joined: 11 January 05 From: cluj-napoca ![]() |
si totusi nu inteleg principiul asta.ambiance cu servo este 6805 eur.daca i mai puneti ac cu 1000 eur si geamuri electrice ajungeti la pret de laureat 1,4.si laureatu asta are in plus pe langa ambiance-ul ala modificat inca un airbag,comp de bord,proiectoare,cass etc.si atunci ce ati castigat???sper sa nu supar pe nimeni dar este total ilogic.
|
--------------------
Renault/Dacia
Arkana/1310
Zen 2022/TLX 1989
- CJ37CUC/CJ10YET
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Pai uite care-i treaba, eu cand am cumparat preference-ul asta nu am avut bani destui de laureat si fata de rabla avuta inainte asta a fost lux. Intre timp, am mai crescut, mi s-au mai marit nitel si veniturile, dar nu-mi vine sa o vand pe asta acum nici dupa 2 ani, asa ca daca as gasi undeva sa-i pun AC chiar si cu 1000 eur n-as ezita.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Off topic: prody zi si mie cat ai dat pe servo si pe aer.
Mersi. |
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
ok. am inteles. pentru 1000 eur se pune a/c. cei care o fac, o fac ca lumea?
alta intrebare: daca se inlocuiesc piesele mentionate mai sus (grupul de climatizare,vaporizator,radiator,GMV-ul,alternator), nu inseamna ca se mai pot recupera o parte din bani prin re-vanzarea acestora ulterior? daca aceste piese raman in plus, cred ca se pot obtine macar 300 eur inapoi pe ele, sau nu? |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
prody |
![]()
|
Ba eu am mai vandut cate ceva...
@ Pt. nickey : nu vrei sa postez si telefoanele celor ca mi-au montat A.C.? This post has been edited by prody: 14 Feb 2007, 20:00 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Prody daca tot ti-ai montat A.C., servodirectie si altele pe masina de ce nu ai luat-o de la inceput cu toate cele?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 437 Joined: 5 July 06 ![]() |
Ageana iar vrei sa tragi teapa la oameni???
|
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
nickey |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 5 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero Stepway 0,9 TCE Easy-R
2017 Viata este un ocean imens, in care multi dau din maini si din picioare, dar putini stiu sa inoate!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Si daca fac lucrarea cu manutele-astea doua.... cam cat costa piesele?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
Daca o faci cu manutele tale(se numeste lucru manual)tot atat costa si nu ai garantie(poate sa piarda freon).Din cate stiu,la un Ambiance raman urmatoarele piese:alternator,cablaj motor,grup climatizare,radiator+GMV.Cand recuperezi banii pe ele depinde de tine.Pentru montat DA se percepe o taxa de 17mil. si kitul contine :caseta directie,pompa DA,conducte+vas,alternator,cablaj motor,suport accesorii,curea si ulei DA.Raman de valorificat alternatorul,cablaj motor si caseta de directie.
This post has been edited by doctorasul: 16 Feb 2007, 08:01 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
gogota_69 |
![]()
|
![]() JUST ME Group: Members Posts: 437 Joined: 5 July 06 ![]() |
QUOTE(doctorasul @ 16 Feb 2007, 08:52) Daca o faci cu manutele tale(se numeste lucru manual)tot atat costa si nu ai garantie(poate sa piarda freon).Din cate stiu,la un Ambiance raman urmatoarele piese:alternator,cablaj motor,grup climatizare,radiator+GMV.Cand recuperezi banii pe ele depinde de tine.Pentru montat DA se percepe o taxa de 17mil. si kitul contine :caseta directie,pompa DA,conducte+vas,alternator,cablaj motor,suport accesorii,curea si ulei DA.Raman de valorificat alternatorul,cablaj motor si caseta de directie. si tine iti ofera tie garantie agreata de dacia-ca la astia fac gura ca iti pui o alarma sau un cd player dar altceva mult mai complex ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
PREFERANCE
- B-51-W U D GOGOTA
|
|
doctorasul |
![]()
|
Nu m-am referit la garantia data de Dacia,ci de cea data de cei care o monteaza-ma refer la garantia pieselor.Un caz concret-un individ a preferat sa-si incarce instalatia cu freon nu stiu unde,deci a plecat cu ea fara sa fie verificata,ca m-ai tarziu sa tipe ca compresorul are zgomot.S-a dovedit ca meseriasii nu-i bagasera cantitatea necesara de ulei compresor.Un compresor costa in jur de 500E daca nu m-ai bine.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
17 milioane costa manopera pentru instalat ac. ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
doctorasul |
![]()
|
17 mil costa directie asistata (DA)
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
erica |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 5 July 05 ![]() |
Da' ABS se poate monta?.Daca da,oare cat o costa?
|
--------------------
Ex-Dacia Logan
Preferance
2005
|
|
prody |
![]()
|
ABS nu se poate pune decat in Service, s-au interesat si altii, crede-ma
![]() ![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
contLord |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 27 October 06 ![]() |
Sunt posesor de Logan 1.5 DCI din mai anul trecut, atunci am optat pt diesel pt ca merg foarte mult in oras si nu am avut suficienti bani pentru a lua versiunea urmatoare cu aer conditionat. Acum regret un pic ca nu am facut un mic efort sa iau cu AC.
Se poate monta echipamentul de AC ulterior, si daca se poate cam cat costa, a mai facut cineva acest lucru? This post has been edited by contLord: 20 Mar 2007, 12:05 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:01 |