Alegere telefon la abonament Orange
![]() ![]() ![]() |
Alegere telefon la abonament Orange
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ia un Sagem cu ecran color daca au pe oferta . Sunt telefoane bune cu preturi mai mult decat acceptabile .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Desi mai nou sunt fan SE
![]() Am vreo doi colegi care au si sunt foarte multumiti, bateria tine cam o saptamana, semnal ok. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Multumesc pentru sfaturi, o sa le iau in calcul
La Nokia 1100 ma gandeam si eu la inceput, dar am citit review-uri pe net si scria acolo ca nu prea se aude bine la el. Ma mai gandesc, astpt inca sugestii merci |
--------------------
-
-
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Nk 1100 e ok, insa ar merge si 3410; daca vrei sa il iei de la firma respectiva, da-mi un MP si te ajut
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
hmm la abonament musai?
daca nu neaparat abonament cauta un 6310 cu "i" sau fara "i" . e demential telefonu.. baterie spre 2 saptamani, modularea semnalului perfecta (e aproape etalonu mobilelor la modulari de semnal, receptie, etc.. ) nu se mai fabrica din pacate dar gasesti pe la 2mil-3mil sh.. si mai e fratele mai mic, 6210 .. semnal aproape perfect, baterie ceva mai mica - 5-10zile in functie de noroc, e mai subtire a 6310 dar si functii minus fata de 6310. e un mobil bun deasemeni.. se gaseste sh pe la 1-1.5mil .. am avut de amandoua si desi mi-a trecut si 6600 si alte ozn-uri prin mana, eu am ramas la 6310i-ul meu vechi de vro 3ani care merge ireprosabil ca in prima zi (mai putin la baterie, unde la inceput ma tine circa 2 saptamani si acum abia ajunge sa stea 1saptamana, dar sta lejer 5zile.. adica tot e bine. ) |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Asi, am auzit si eu despre respectivele telefoane ca sunt bune, dar oricum trebuie sa fac abonament si imi pot lua unul nou la pret redus
merci pt sfaturi. Inclin spre nokia 1100 Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:26 |