Alternator cu releu incorporat, schimbare
![]() ![]() ![]() |
Alternator cu releu incorporat, schimbare
Zealos |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 4 August 07 ![]() |
Attached thumbnail(s) showImage.jpeg ( Size: 6.94k ) Number of downloads: 2996 |
||
--------------------
Dacia
1300/1310
1983
- MM 02 BDH
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
pe firul ign trebuie o dioda care sa conduca de la +de contact catre alternator iar papucul L este pentru semnalizare bec in bord (avarie)
eu asa stiu mai asteptam pareri eu am avut pe dacia 1300 alternator de VW si cam aceleasi borne le avea dar dispuse altfel |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
B-34-SGM |
![]()
|
![]() Membru de partid Group: Members Posts: 1.397 Joined: 16 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
O borna se pune la plus contact, fara nici o dioda. Legi plusul de la bobina de inductie.
Cealalta borna se pune in serie cu un bec din bord. Eu am legato la martorul de lipsa presiune de ulei. |
--------------------
Dacia
1310 RACING
1991 full fara piele
- B 34 SGM www.prelucrariSIRA2000.ro
|
|
mirceas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 4 July 06 ![]() |
IGN = ignition
eu celalalt fir nici nu l-am mai folosit, dar nu e o idee rea... apropo, avarie in caz de ce? |
--------------------
Astra 1.6
/ Ex-Dacia 1310 '84
/ Dacia 1310 TLX '89
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
avarie in caz ca nu mai incarca
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Zealos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 4 August 07 ![]() |
Da cam asa ma gandeam si eu, ms pt ajutor, acum sa vedem daca si incarca
|
--------------------
Dacia
1300/1310
1983
- MM 02 BDH
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asteptam rezultatele:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
azraell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
eu am acelasi releu, pe un alternator de 70A tot valeo, luat de le un renault 19!
la IGN ( ignition ) bagi firul ala rosu care intra in vechiul tau releu de incarcare! la L ( LIGHT ) legi, becul din bord care sa iti arate cand nu mai incarca in caz de avarie, am inteles ca se pune o dioda |
--------------------
DACIA
Logan
2008, Ambition, 1.5 dCi 70CP
- B77NWP
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
poti sa pui o poza cu montajul alternatorului;;)?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
vierme_ha |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 386 Joined: 6 January 04 From: Fetesti/Bucuresti ![]() |
eu mi-am luat de la remat un alternator de R20.Are exact aceeasi mufa(+ si L) am legat firul asta de pe alternator la cei 3 papuci care intra in mod normal in ala de dacie.si mai mult de 12.49V nu sarea tensiunea.
Deci cine si l-a montat...cum s-a facut legarea? cum zice SGM sau cum zice fabian? si in cazul asta ce fac cu ceilalti 3 papuci care imi raman nelegati nicaieri? ii adun cu un surub si o piulita si ii las asa? |
--------------------
Dacia
1310 TLX fost 1.8 16v 99kw
1990
- IL-02-XFP Semnat: eu
|
|
azraell |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 4 April 07 From: Bucuresti ![]() |
care sunt cei trei papuci care iti raman in aer? dupa montarea alternatorului, ca sa mai eliberezi zona acolo, scoti releul vechi! in cazul asta nu o sa ai nici un fir in aer.
|
--------------------
DACIA
Logan
2008, Ambition, 1.5 dCi 70CP
- B77NWP
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.176 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
cam asa arata o schema de legare a unui releu de genul ala
Attached thumbnail(s) schema_alternator.jpg ( Size: 38.73k ) Number of downloads: 3541 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 11:04 |