Am si eu o intrebare, cum masor nivelul uleiului?
![]() ![]() ![]() |
Am si eu o intrebare, cum masor nivelul uleiului?
Andronic Andrei |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 February 12 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
2010 Diesel 1.5
- VS83AND
|
|||
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
E pe bune intrebarea ?
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Citeste in manual.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pui masina pe plat, astepti vreo 15-30 minute sa se scurga uleiul, scoti joja, o stergi, bagi joja la loc, o scoti si citesti nivelul ramas pe joja.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Bine ar fi ca motoru sa fie rece in timp ce faci verificarea
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cat de rece?
|
--------------------
-
-
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
ca mortu'
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
La mistouri nu ne depaseste nimeni
![]() Attached thumbnail(s) motor.jpg ( Size: 93.56k ) Number of downloads: 1606 joja.jpg ( Size: 21.07k ) Number of downloads: 1786 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mistou' ca mistou', dar nici initiatorul nu prea a aplicat zicala englezeasca "RTFM"
Ca nu i-o fi dat Dacia degeaba manualul ala, o fi avut vreun motiv. Ar fi gasit lucruri interesante in el, ca de ex: Pages_from_manual_utilizare_Page_1.jpg ( Size: 249.55k ) Number of downloads: 1830 Pages_from_manual_utilizare_Page_2.jpg ( Size: 401.63k ) Number of downloads: 1788 Radem, glumim, da' si lenea e prezenta in dozaj mare . |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
urmeaza topicul: Cum ridic foaia de tabla (capota) de acopera motoru'?!
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
@klaus: manualul Dacia pretinde multe lucruri, dar daca ma bazam pe manualul Dacia sa schimb un far imi rupeam degetele si nici nu schimbam farul. La fel si cu pozele alea pe care le-ai atasat, pt. un incepator in ale mecanicii (cum si incepatorul pare a fi) pot fi foarte onfuze, mai ales pt. unul care "se teme sa nu strice ceva pe-acolo".
LE: @initiator: cand mai ai cate o problemuta din asta ajuta sa intri pe youtube, tastezi "verificare nivel ulei motor Dacia Sandero", un clip video face mai mult de o mie de cuvinte... This post has been edited by namidee: 15 Feb 2012, 22:50 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
klaus |
![]()
|
Mie mi se pare sufcient de clar, totusi. Acest topic nu mi se pare ca a adus multe in plus fata de ceea ce scrie acolo.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
namidee |
![]()
|
Corect. Pentru cunoscatori cat de cat in ale mecanicii.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Plus ca daca citeste manualul, posibil afla si alte raspunsuri la intrebari pe care nu si le-a pus inca. Precum posesorii de Duster care pot afla ca e normal sa ramana fara tractiune 4x4 exact cand au nevoie.
|
--------------------
-
-
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Daca invata sa verifice uleiul maine poimaine intreaba cum se schimba distributia... daca va depaseste subiectul poftiti la service ca nu musca.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(sorin1983 @ 15 Feb 2012, 23:09) maine poimaine intreaba cum se schimba distributia... daca va depaseste subiectul au fost cazuri de ambitiosi care dupa schimbarea distributiei si-au desfacut motoru si au schimbat si ceva supape indoite (in cel mai fericit caz) ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
cred ca s-a referit la "Manual de service"
|
--------------------
-
-
|
|
mstaniloiu |
![]()
|
Membru entuziast :) Group: Members Posts: 448 Joined: 17 February 05 From: DN1 ![]() |
Se pare ca e multa lume aici care nu are ce face si vrea sa faca misto - cand mai vedeti unul - puteti folosi butonul "report" pentru mesaje tendentioase/offtopic.
Legat de ulei - exista situatia cand acesta e transparent , iar joja s-a lovit de peretii canalului inainte de a ajunge sa fie verificata - se citeste foarte greu in cazul acestea. This post has been edited by mstaniloiu: 28 Feb 2012, 15:25 |
--------------------
Dacia
(SupeR)Nova, 1310
- SN 2001
|
|
klaus |
![]()
|
da' tu unde fusei cand avea omu' nevoie de sfaturile tale?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Joja aia se "loveste" singurica de pereti ? Si nu se poate repeta citirea ? Joja parca are doua parti , daca nu se poate citi pe o parte din cauza de mai sus , se citeste pe partea cealalta .
Credeam ca pe la SLZ avem multi savanti , dar la Sandero sunteti in top ! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Club12TRS |
![]()
|
![]() Coupe Maniac Group: Members Posts: 300 Joined: 14 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Sunt profund dezamagit de voi. Era atat de greu sa-i scrieti omului ca nivelul uleiului se masoara folosind o lampa stroboscopica sau, pt o mai mare acuratete, un releu conjuctor - disjunctor?
|
--------------------
Alfa 145T.Spark /
Citroen Saxo /
Fiat Punto2B / Ex Oltcit 12TRS
- B xx xxx
|
|
HaoS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 12 December 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Nova
- B-12-CWL
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
intre timp a aflat si cum se schimba uleiul si cum se schimba rotile, a aflat si ca are roata de rezerva si mai ales unde e
![]() acum... problema e alta.. aceeasi masina: Sandero 1.5 dCi (50 kw /68 cp K9K 792) ... cand pune contactul se aude in compartimentul motor, in spatele motorului (din ce-am reusit eu sa localizez sunetul) un tiuit continuu... si nu se opreste decat dupa ce ia contactul ... cand ia contactul se mai aud cateva sunete stridente scurte (n-am reusit sa aflu de unde s-au auzit) si se incheie cu un sunet (tiuit) in cutia cu sigurante din compartimentul motor... vreo idee de la ce ar putea fi? pana acum 1 saptamana nu s-a auzit deloc... sper ca am reusit sa ma fac inteles cu problema (altfel nu stiu cum as putea descrie) si imi cer scuze anticipat daca n-am postat in sectiunea/topicul care trebuie. This post has been edited by Cipiotul: 24 Sep 2013, 22:01 |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
turbina cu probleme?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din ce am auzit personal la DCI au tiuitul ala si este de la alimentarea cu motorina , o supapa ceva
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
pana la urma ramane sa mearga la service... acum intrebarea e... se merita sa mearga la reprezentanta (ca parca mai are garantie) sau sa caute un alt service?
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.175 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
este din ciclul majoritatea fac asa
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
Cipiotul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
|
bygy007 |
![]()
|
la tiuit
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:17 |