Ambreiaj Logan 1.6 8v
![]() ![]() ![]() |
Ambreiaj Logan 1.6 8v
amoro20 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 14 November 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.6mpi
2007 kissfm ORICE PROBLEMA ARE O SOLUTIE PRACTICA!
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cine te impiedica sa desfaci cutia si sa vezi ce este inauntru?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Baga LUK si nu stai cu teama ca gasesti altceva in cutie. Si calitativ sunt foarte bune.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
amoro20 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 14 November 09 From: Bucuresti ![]() |
Luk sunt nemtesti?Sa stiu ce urmaresc!
|
--------------------
dacia
logan 1.6mpi
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
amoro20 |
![]()
|
Multumesc!Si daca tot a venit vorba ,la capitolul discuri de frana (neventilate)ce imi recomandati?
|
--------------------
dacia
logan 1.6mpi
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Sunt mai multe firme de renume. Poti merge pe Brembo, Ferodo.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
amoro20 |
![]()
|
Am gasit ambreiaj Sachs ,in cutie este ce trebuie adica nu am avut surpriza sa ma pricopsesc cu un disc Valeo asa cum am fost avertizat chiar si de cei de la magazinul de unde l-am cumparat!Cu aceasta ocazie recomand profesionalismul si amabilitatea acestora care au inteles problema !Ar fi o mica problema (cred ca totusi mult prea mica )si anume ca pe discul de ambreiaj este stanta made in Germany iar pe placa si rulmentul de presiune scrie doar "MADE BY SACHS" ,respectiv "SACHS".Pe cutie scrie "MADE IN CEHIA" deci este posibil ca aceste din urma sa fie ansamblate sau chiar si fabricate acolo insa chiar si la o analiza ochiometrica SACHS versus LUK(mi-au fost prezentate ambele variante)prima varianta era net mult mai ingrijit confectionata.In completul cutiei am gasit si un plic cu mult ravnita vaselina rezistenta la temperaturi mari ,iar rulmentul era deja plin de aceasta vaselina!Asa ca astept sa cada parlitul de VALEO (am 121000 km de taxi si inca nu da semne de oboseala dar nu are cum sa mai tina f mult)si sper sa scap de tacanitul ca de diesel la relanti si de trepidatul plecarii de pe loc!La timpul potrivit voi prezenta impresii!Apropo,pretul pentru mine(reducere 10%contract pentru taxi)a fost de 461 ron,LUK era 400 ron iar VALEO nu am intrebat ca nu ma interesa.
|
--------------------
dacia
logan 1.6mpi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 08:18 |