Amortizoare
![]() ![]() ![]() |
Amortizoare
tyr |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 October 03 ![]() |
|
||
-------------------- TYR
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Din cate stiu eu sunt f bune amortizoarele pe ulei de la Monroe.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 05 ![]() |
de curind mi-am montat amortizoare monroe cred ca tot pe gaz in urma faptului ca mi sa rupt un arc de pe stinga si am schimbat tot arc+amort+rulm amort+flansa dreapta si stanga ,una bucata amortizor este 912.000 de la autosolution bucuresti.
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Daca sunt Monroe, atunci sunt pe ulei; din cate stiu eu amortizoarele pe gaz care le aveau primele modele de DSN erau Blisten....sper sa nu spun prosti.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
As vrea sa schimb si eu amortizoarele si arcurile dar cu unele sport, care sa coboare garda masinii putin. Stie cineva o firma buna de unde pot cumpara asa ceva? Eu sunt din bucuresti.
Multumesc aticipat!!! |
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
papillon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 05 ![]() |
Si pe mine m-ar interesa un astfel de test , pt ca am patit ceva cam neplacut: in spate se aude un zgomot asemanator cu zgomotul facut de amortizoarele pe gaz. Cand am cumparat masina(20.000 km), aveam pe ea amortizoare pe gaz, dar dupa 10.000 le-am scimbat cu unele de slz pe ulei (monroe). Acum am 55.000 km si cred ca au inceput sa bata. E normal sa tina numai atat? 25.000 km!? Mai mentionez faptul ca masina nu e prea des folosita, mers moderat pe drumuri de tara , si in general nu merg sportiv cu ea sau alte chestii de genu asta. Ce ar mai putea sa faca zgomotul asta pe sub masina?
Ma mira faptul ca ar putea sa bata asa devreme, pt ca la servici mai am o SN din 2003 cu 112.000 km si super-omorata (sapt trecuta am schimbat uleiul dupa 20.000 km, schimbat frecvent treapta la 6000+, nu cred ca masina a auzit de distibutie schimbata, gropi la greu cu viteza +, etc) si a drq daca bate vreun amortizor sau sa aiba vreo problema!! |
--------------------
dacia
SuperNova Clima
- AG 16 XLX
|
|
SYL |
![]()
|
Eu am DSN luata sh, am luat-o la 40 mii km (de la un coleg) acum are 43 mii, nu am pb cu amortizoarele (masina are Monroe pe ulei), dar mai troncane, comparativ cu fostea mea masina (Nova GTI din 2000) care troncanea mult mai putin.....Deci eu zic ca nu e de la amortizoare, mai ales daca zici ca mergi frumos cu ea....
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
tyr,
Mi-am schimbat su eu amortizoarele acum 2 ani (pe spate) - cu monroe pe ulei - dar acum nu mai sunt multumit de ele deoarece s-au slabit si am zgomote si oscilatii mari pe spate. Cind le-am cumparat m-am uitat pe ele si erau piese de origine ..."Made in Cehia". Probabil ar fi bine sa te duci la o reprezentanta Monroe si sa dai comanda de amortizoare "made in France" sau orice alta tara vestica ! Se vorbea prin alte posturi ca se pot folosi pe spate amortizoare de Opel Calibra si pe fata amortizoare de Renault 9-11. |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
tyr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 21 October 03 ![]() |
Ma intreb daca exista coduri pentru amortizoare care sa permita identificarea lor dupa producator pentru a nu fi nevoiti sa cumparam doat amortizoare pe care scrie Dacia sau sa mergem dupa ureche. DACA STIE CINEVA, SA NE SPUNA!!! PLEASE!!!
|
-------------------- TYR
|
|
nova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 6 February 04 From: CT ![]() |
http://www.bilstein.ro/piese_schimb_romanesti.htm
Am SN 2001 si amortizoarele originale erau Bilstein. Le-am schimbat tot cu Bilstein. Exista un singur model de la Bilstein care se pot monta pe DSN. Preturi: 90RON / 100RON (fata/spate sau invers ![]() O testare amortizoare pe stand - 20RON in CT. ![]() This post has been edited by nova: 1 Apr 2006, 15:42 |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima 2001
- CT
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
nova |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 6 February 04 From: CT ![]() |
Este un service in incinta Administratiei Drumuri si Poduri dupa Service NISSAN, langa fabrica de paine Dobrogea.
Rezultatul pe stand a fost verificat cand am demontat amortizoarele. Se fac si inspectii tehnice RAR la masini si camioane. OFFTOPIC-unde gasesc stand prof de verificare directie in CT ![]() This post has been edited by nova: 2 Apr 2006, 17:34 |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima 2001
- CT
|
|
catin_maus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 17 October 05 From: Bucuresti ![]() |
vad ca pe aici nu se prea raspunde la intrebari.....pt fostii supernovisti ar fi bine sa mai interveniti ca au cam luat-o razna baietii pe aici(ma refer la tot)
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW / SKODA
X 5 / OCTAVIA RS
2008 / 2007
|
|
Sorelll |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 26 September 06 ![]() |
Si eu am probleme cu amortizoarele. Am auzit ca pentru drumurile nasoale sunt cele mai bune alea pe ulei, de prferat Bilstein. Gresesc cu ceva?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Europa
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Monroe.
Bilstein din cate stiu eu sunt doar pe gaz. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
iulianwizard |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 26 October 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu am probleme cu amortizoarele pe fatza.am fost azi la un service(20 RON constatarea) si mi-au zis sa le schimb.din ce am citit pe forum cele mai bune pt DSN sunt Monroe pe ulei pt fatza. corectati-ma daca nu e asa.unde gasesc amortizoare monroe la cele mai bune preturi in bucuresti?dar nu vitan
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:54 |