Anomalie bord, martor faza lunga la faza scurta si invers
![]() ![]() ![]() |
Anomalie bord, martor faza lunga la faza scurta si invers
gcgeorgescu |
![]() ![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|||
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
verifica firul de masa dintre cutia de viteze si caroserie
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
e ok firul ala deabia l-am reparat si oricum l-am verificat din nou, treaba e din bord , dar nu stiu unde exact unde sa umblu.
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
undeva in stanga jos pe stalpu de la usa la sofer e un surub de 6 ,care are un papuc cu un fir care asigura masa la bord ,verifical si curata papucu
|
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
am dus-o la electrician, era aparatul de bord(folia din spatele ceasurilor) cam intrerupta si arsa. bineinteles facu-sem eu un scurt pe acolo. de aia o tine-am cu bordul, stiam eu de ce zic.
am vrut sa fac ceva la bord si am facut pe dracu ghem , am prajit masina cu tot cu cutia decodoare, noroc ca aia sa reparat si nu a fost de inlocuit. acum ramane bordul de refacut si cu ocazia asta l-am rugat cand termina sa imi puna si mie o plafoniera pe mijloc, de o avea una pe acolo! |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
am rezolvat-o pana la urma. de la un scurt a plecat totul. mi-se arse-se cutia decodoare putin. si aparatul de bord. cu ocazia asta mi-a continuat si intreruperile care le avea acesta. deci e oricum o imbunatatire sa zic asa.
acum totul e bine dar am mai putini bani in buzunar. cand umblati la orice e parte electrica e bine sa scoate-ti borna la baterie, sau sa nu aveti cheia in contact si pe pozitia M ca mine, caci altfel mirositi a fraier de cateva milioane. |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:02 |