Anvelope motrio, a folosit acreva?cum sunt?
![]() ![]() ![]() |
Anvelope motrio, a folosit acreva?cum sunt?
Diabolique |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 27 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Diabolique @ 24 Jun 2011, 16:11) cum n-am mai vazut pe alte masini ma gnadeam sa intreb ca poate a mai folosit careva Este marca veche Motrio, mai iesi in lume. Si nu doar de cauciucuri. Ce se vinde pe piata noastra sunt facute la Continental. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Diabolique |
![]()
|
o fi marca veche...dar de la filtre de aer la anvelope e cale lunga. si pana acum n-am vazut motrio pe nici o masina
This post has been edited by Diabolique: 24 Jun 2011, 15:28 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cate masini ai vazut pana acum?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Diabolique @ 24 Jun 2011, 16:11) si nu stiu daca e de la anvelope Probabil este si primul set de anvelope pe care le schimbi pe o masina. Asa se intampla pana dispare luciul de la suprafata ...QUOTE(Diabolique @ 24 Jun 2011, 16:28) Sunt cativa ani de cand se vand cauciucuri in reteaua Dacia/Renault si nu numai. Si sunt foarte bune, cu mult peste anvelopele in gama de pret si chiar peste.This post has been edited by IRONICK: 24 Jun 2011, 16:31 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Diabolique |
![]()
|
QUOTE(Iulikk @ 24 Jun 2011, 15:39) ![]() 24 Jun 2011, 18:27: QUOTE(IRONICK @ 24 Jun 2011, 15:48) Probabil este si primul set de anvelope pe care le schimbi pe o masina. Asa se intampla pana dispare luciul de la suprafata ... Sunt cativa ani de cand se vand cauciucuri in reteaua Dacia/Renault si nu numai. Si sunt foarte bune, cu mult peste anvelopele in gama de pret si chiar peste. ![]() hai sa fim seriosi...am pus o intrebare simpla. am citit articolele de presa cum ca renault si-a facut depozit de motrio si le pune pe toate masinile renault si dacia, stiu ca motrio le face continental....ce nu stiu eu dupa 6 ani de soferie, 2 masini schimbate si vreo 10 anvelope schimbate in total, e cum se comporta anvelopele motrio. am folosit pana acum doar contieco3 si debica. si am specificat, n-am vazut nici o masina cu anvelope motrio pe ea, pana azi pe o supernova. This post has been edited by Diabolique: 24 Jun 2011, 18:27 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daca ai fi citit un pic pe forum te-ai fi lamurit, sunt o gramada de coforumisti care si-au montat Motrio, chiar si de iarna. Dar asa... mai esti si cu gura mare.
Totusi... vad ca ai Logan. Ce cauta topicul asta la "Diverse Solenza"? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Diabolique |
![]()
|
asa cu gura mare...te-as ruga frumos sa postezi in ideea topicului, adica asa mai pe subiect.
daca te intereseaza ce masini conduc da-mi un PM, nu vad sa scrie in dreptul tau cuvantul "moderator" ca sa ma intrebi ce cauta topicul asta aici. daca aveam lexus, nu aveam voie sa postez aici o intrebare legata de solenza si anvelopele ei? This post has been edited by Diabolique: 25 Jun 2011, 06:01 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
Iulikk |
![]()
|
Se presupune ca ai citit regulamentu' inainte sa iti faci cont
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Diabolique |
![]()
|
'teles sa traiti domnu moderator
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
Diabolique |
![]()
|
pana le-am schimbat cu cele de iarna, s-au comportat chiar bine. mai bine decat ma asteptam
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 mpi
2006 ambition
- hd-85-nba
|
|
adisan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 19 December 04 From: ORADEA ![]() |
am vazut doar MOTRIO de iarna, am si doua poze.
Cel care le are pe Logan spune ca e multumit de ele, calitate-pret. Deci, sint bune, aderenta buna, acuma noa...sint noi, insa depinde cu se comporta dupa iarna urmatoare. This post has been edited by adisan: 28 Mar 2012, 16:22 Attached thumbnail(s) 28032012_001_.jpg ( Size: 131.82k ) Number of downloads: 3237 28032012_002_.jpg ( Size: 137.91k ) Number of downloads: 3304 |
--------------------
DACIA LOGAN
Preferance 1.4 MPI
- BH - xx - xxx salutari din Ardeal....
|
|
Iulikk |
![]()
|
1) Ultima postare a fost acum vreo 5 luni.
2) Eu nu am vazut Motrio R13 sau R14. This post has been edited by Iulikk: 28 Mar 2012, 18:29 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Am trecut azi pe la dealerul Dacia-Renault din Timisoara calea Sagului sa intreb de buson magnetic pentru baia de ulei (aveau doar normal cu vreo 12 lei) si am vazut anvelope Motrio pe 14, 15 ", CRED ca si pe 13, dar nu sunt sigur. Ce am observat, este ca cele pe 16 aveau alt profilm mai frumos, tot simetric, insa cu 4 canale longitudinale si o banda centrala plina. Cele la care m-am uitat erau fabricate in 2011, prin martie. Omul de-acolo mi-a spus ca au fabricate si in Romania si in germania, la Continental (asta se stie deja ca sunt concepute si fabricate la conti). 185/65R15 erau 209 lei, iar 195/65R15 parca 234 lei. Eu as vrea cu profilul ala nou pe 15...
|
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:26 |