Apa pe la chedere...
![]() ![]() ![]() |
Apa pe la chedere...
dragOn |
![]()
|
||
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|||
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
In VITAN pe al doilea rand de tarabe (cum se numara din dreapta spre stanga) este un individ cu vopsele auto. Ala are tuburi cu MASTIC (ala pe care ti l-am pus tie era mastic special nu silicon dar am aflat si io de abia in weekend
![]() Atentie la instalare ![]() De asemenea ala mai are SILICON POLIURETANIC (si asta cam scumput) care este ca siliconul normal numai ca lipeste/adera extrem de bine la suprafata etansata. preturi .. cca 200Klei tubul (ambele tipuri) |
--------------------
.
.
.
|
|
ssulea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 11 June 02 From: Bucuresti ![]() |
OK, dar pe unde se pune. Si mie imi intra apa la picioare, dar ce sa fac cu masticul? Unde il indes?
|
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cum adica pe unde ??? .. la parbriz/luneta .. intre cheder si tabla si deasemenea intre cheder si geam ....
Spor la treaba ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Urmeaza sa - mi schimb parbrizul (CASCO).
Persoana care urmeaza sa - mi faca operatia mi - a spus ca imi va schimba chederul cu unul nou si ca nu voi mai avea nici o problema cu apa (la cel vechi am pus silicon la greu pana am scapat de problema). Stiti ceva de chederele noi? Sunt mai bune? Mentionez ca e mecanicul care se ocupa intotdeauna de masina mea si cam toate chestiunile pe care mi le - a garantat pana acum cand am fost sceptic s - au verificat. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Mihai007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 13 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova
Rapsodie
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Altceva intrebasem eu ...
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu vei scapa de problema apei la chederul parbrizului orice cheder ai pune. Am studiat problema si e o eroare de proiectare la tabla care sustine chederul.
Singura solutie, cheder nou (ca sa nu aiba urme de silicon si sa "calce" bine) si IMEDIAT pus mastic de etansare. Deci NU silicon ..ci MASTIC (costa cca 200 Klei un tub, arata ca cel de silicon dare mastic). Eu asa am rezolvat problema apei pe la parbriz. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Cumva mastic poliuretanic?
Ca am mai citit pe aici despre mastic, dar nu stiu daca poliuretanic, ptr. ca am gasit in bricostore, la 21-22 lei, nu mai stiu exact, mastic poliuretanic, si scria ca e ptr. auto, la chedere, prostii... Nu de alta, dar la luneta e problema, ca in rest chiar nu am probleme... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu poliuretanic .. ala LIPESTE.
Ce am folosit eu era de la firma "Gysmo" si avea consistenta de plastilina foarte moale care dupa aplicare devenea ca o plastilina mai tare putin dar tot moale ramanea. Si etansa perfect. Eu personal am cumparat un tub din ala din Vitan de la "chioscul" cu vopsele policolor (primul pe stanga de pe culoarul cel mai din dreapta). |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Aha...merci... Oricum vroiam sa ajung in targ...bine ca nu am dat banii pe ala...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
dadu221 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 726 Joined: 11 March 04 From: Ploiesti ![]() |
masticu ala se ia fff usor cu carpa inmuiata in gaz
![]() |
--------------------
DSN rapsodie
-
2002
- ph-22-unu Ie doar o amarata de dacie
|
|
clr |
![]()
|
L - am schimbat astazi. Mecanicul a sustinut sus si tare ca la toate DSN - rile a rezolvat problema apei pe la parbriz doar prin schimbarea chederului (se pare ca au un tip mai bun, ma rog). Sper sa nu trebuiasca sa - i vizitez din nou.
|
--------------------
Ex Renault
Megane
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Din proprie experienta: a rezolvat problema temporar. In sensul ca acel cheder este bine-mersi vreo 2 ani, dupa care necesita o masticare. El a rezolvat pentru ca nu s-au intors inca masinile "rezolvate".
Recomand cu caldura masticarea chederului (cu silicon de chedere cu montare in rama, nu cu cel poliuretanic care este pentru geamuri lipite) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:05 |