Bandouri laterale usi Logan MCV pe Logan berlina
![]() ![]() ![]() |
Bandouri laterale usi Logan MCV pe Logan berlina
Niros |
![]()
|
||
membru Group: Members Posts: 58 Joined: 13 May 05 From: Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Renault Captur
Techno E-Tech Plug-In Hybrid 160
2023
|
|||
zvasti |
![]()
|
![]() Cititor In Stele Si Cafea Group: Members Posts: 106 Joined: 17 September 05 From: Arad ![]() |
eu zic ca n-o sa mearga.usa spate la MCV nu e ca si cea de la berlina, lipsind curbura de langa roata.in cazul asta, bandoul e mai lung.ce facem? taiem din el?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4 Rosu Passion Fie Pita Cat De Rea,Nu-i Mancare Ca Fasolea
"Roman, deci STELIST" |
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
sunt de acord cu Niros, arata mult mai bine cele de pe MCV, sunt mai unghiulare (patratoase) si se potrivesc mult mai bine cu designul masinii dandu-i un aer mai robust. poate se indura cei de la Dacia si le schimba si pe berlina punand bandouri cu aspect asemanator eventual putin mai inguste. ati vazut cat de bine arata cele de pe MCV-ul modificat de Heuliez
daca e vorba sa le modificam noi este bine de stiut daca sunt facute din material plin. daca e asa, se pot scurta cele de la usa spate si apoi slefui unde s-a taiat. si daca tot le schimbam, le si vopsim in culoarea masinii inainte de montaj. |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
decat sa fac asa ceva(taiere/slefuire) mai bine le scot si umplu cu chit... cred ca arata mai bine fara...
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Kits |
![]()
|
ai cam avea ceva de umplut... eu ma intreb de ce nu pun mana cei de la Dacia sa scoata niste detalii mai frumoase ca doar si-au scos parleala cu Loganul si inca cum... s-au acoperit investitiile de mult.
Eu inainte de toate as vrea alt volan, mi s-a pus pata rau de tot pe chifteaua asta, cel de la Symbol sau de la noul Twingo arata mult mai bine. plus ca ar putea avea si ceva comenzi pe el... asta nu se potriveste deloc cu masina cum nu se potrivesc nici oglinzile vechi. Ca dovada ca pentru insulele britanice se pare ca va fi volanul de pe Symbol... (iar in cazul oglinzilor s-au luat deja ceva masuri...) In opinia mea si bandourile de la Solenza erau mai frumoase decat cele de pe Logan care nu se potrivesc deloc cu designul masinii... ce mare lucru sa faca ceva gen MCV dar mai finutze? ce investitie ar fi asta (se pot face cu aceeasi cantitate de plastic doar cu un design mai unghiular.) |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Si astea dupa mcv mi se par cam mari totusi pentru berlina.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
bandourile de MCV nu se potrivesc pe berlina. bandourile sunt goale pe dinauntru, chiar si cele subtiri de la berlina.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Kits |
![]()
|
in cazul asta trebuie sa se indure cei de la Dacia sa le faca mai frumoase. daca nu, cine are pata pusa pe cele de pe berlina si este un pic dibaci cred eu ca poate aduce modificarile necesare. oricum mai sunt multe alte lucruri de imbunatatit la Logan nu numai atat...
|
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:09 |