Bec lampa suplimentara frana
![]() ![]() ![]() |
Bec lampa suplimentara frana
Tudor B |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|||
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Tudore, exact ca tine am facut si eu. Adica am reusit sa rup un piciorus din ala. E plasticul foarte dur si casant iar in momentul in care apesi trosneste. Eu nu a trebuit sa schimb becul, dar m-a mancat undeva sa vad cm arata. E ca un balon. Daca se arde nici nu stiu pe unde se gasesc astfel de speciene. Insa deocamdata functioneaza.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
CristianH |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 10 August 04 From: Sighisoara ![]() |
Spre deosebire de voi si eu am reusit sa rup un piciorus.La o verificare generala a luminilor dupa ce am cumparat-o ( n-am putut face asta la service :vmad: ) am constatat ca lampa suplimentara nu functioneaza. Am desfacut-o, am rupt un piciorus dar l-am lipit si am inlocuit becul . Cel din lampa arata perfect, filamentul nu este rupt dar are o hiba : nu se aprinde. 10000 lei la magazin - bec sufit de 21w.
|
--------------------
Ex DACIA SOLENZA
CONFORT 1.4 mpi
/ Skoda Octavia Tour 1.9 tdi
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am desfacut lampa din alt motiv. Si anume buretelul ala care trebuia sa vina pe buza lampii de stop si care trebuia sa stea lipit de luneta era desprins si se vedea urat. Asa ca am scos lampa, am lipit buretelul (super-glue) ocazie cu care m-a mancat sa vd si ce e inauntru. Am rupt asadar un piciorus, nu am reusit sa-l lipesc, dar vad ca de un an de zile sta bine-merci asa fara sa cada sau fara sa se vada ca ar fi rupt ceva.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am vazut la GoGu un cablaj facut cu LED-uri. Cu prima ocazie am sa-mi fac si eu fiindca ma enerveaza ca lampa de pe eleron, fiind cu LED-uri, se aprinde mai repede decat cea de pe luneta. In plus, LED-urile nu se ard atat de usor.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Hehehe... biggrin.gif
Da' de ce mai tii si stopul de pe luneta daca ai pe eleron? Daca l-ai da jos ai mai capata 5 microni de vizibilitate prin luneta tongue.gif |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai de ce sa-l dau jos, sa raman cu inca neste fire spanzurate prin habitaclu? Si-asa am portbagajul plin... In plus, eu franez destul de violent tongue.gif si am nevoie sa fiu vazut smile.gif
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
kopu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 April 04 ![]() |
Nu mai deschid un topic nou pentru ca am o problema legata tot de zona lampilor stop...
Am constatat aseara ca la franare nu mi se aprinde nici un bec de stop. Ar putea fi o siguranta ? Care este siguranta responsabila de aprinderea lampilor stop? Sau o fi contactul care sesizeaza apasarea pedalei ? Multumesc mult anticipat. |
--------------------
-
-
- Renault Megane 2.2 Sedan, 1.6 16V , 2007
Nissan Qashqai 2014, Acenta + Connect Pack, 1.2 DGI-T, Culoare : Nightshade |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Gasesti in cartea masinii care siguranta face treaba asta.
De verificat... ai zis deja ce trebuie sa verifici. Daca e pe garantie, mai bine mergi la service - in cazul cand nu e siguranta arsa. ************************ Verificați siguranța F04 din cutia siguranțe habitaclu. Este arsă? Daca da, se inlocuieste. Daca nu.... Shuntați bornele contactorului stop. Lămpile funcționează? Daca da, Înlocuiți contactorul stop. Daca nu.... Contactorul stop se alimentează? Daca da, firul de alimentare a lămpilor stop este întrerupt sau debranșat. Remediați. Daca nu... Firul de alimentare a contactorului stop este întrerupt sau debranșat. Remediați. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
kopu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 25 April 04 ![]() |
Multumesc.
Am cercetat problema si era un papuc de la contactorul stop desprins (sigurantele erau OK). E prima problema intr-un an de zile (si a fost minora) - sunt multumit in general de masina. This post has been edited by kopu: 11 Jan 2005, 19:37 |
--------------------
-
-
- Renault Megane 2.2 Sedan, 1.6 16V , 2007
Nissan Qashqai 2014, Acenta + Connect Pack, 1.2 DGI-T, Culoare : Nightshade |
|
dio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 03 From: Timisoara ![]() |
Offff, m-am saturat de cate ori mi s-a ars becul de la lampa suplimentara de frana.
Cred ca l-am schimbat deja de 4 ori!!! ![]() Care credeti ca e problema, ca se tot arde? M-am uitat prin oras la alte solenze, si am vazut ca mai sint multe la care nu le merge lampa aia. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|
Philips |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 30 January 05 ![]() |
Eu am schimbat becul de 4 ori si am rupt ambele picioruse,dar ciudat nu zdrangane deloc;ca sa nu se mai arda becul,inchide-ti portbagajul apasind f.usor ;cind e lasat sa cada se scutura filamentul la bec ;de cind inchid cu grija,nu se mai arde becul
![]() |
--------------------
Dacia
Scala
- B-75-xXx
|
|
dio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Philips @ 28 Feb 2005, 16:36) Eu am schimbat becul de 4 ori si am rupt ambele picioruse,dar ciudat nu zdrangane deloc;ca sa nu se mai arda becul,inchide-ti portbagajul apasind f.usor ;cind e lasat sa cada se scutura filamentul la bec ;de cind inchid cu grija,nu se mai arde becul ![]() Intotdeauna inchid portbagajul foarte usor, pentru ca daca-l trantesti nu se inchide ![]() Da' de-acum o sa incerc sa-l inchid si mai usor... This post has been edited by dio: 28 Feb 2005, 14:43 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
si la DSN exista problema arderii becului;
solutia a fost inlocuirea lui cu unul (de fapt sint doua) mai slab (parca de 18W) |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
dragosdia |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 04 From: Bucharest ![]() |
Eu am ars vreo 5 becuri de 21 w, apoi m-am hotarat sa dau bucatica de textolit afara pt o mai buna racire... degeaba, solutia a fost un bec de 10 w de plafoniera! merge perfect daca-mi aduc bine aminte trebuie apropiate putin piciorusele din soclu!
|
--------------------
Fluence
Privilege
2015
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Incercati sa schimbati becul ala nenorocit cu niste LED-uri albe/rosii la vreo 10000 mcd. Eu am facut deja comanda de LED-uri. Mi s-au ars ambele becuri si nu am avut decat unu de schimb. Asa ca ori ii pun LED-uri ori il stric
![]() |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Bine bine.Bec de 10W. Dar ala nu e prea chior? Cred ca cea mai buna solutie e cea cu led-urile. Alea nu se mai ard in veci,
|
--------------------
Dacia
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_o) Bine bine.Bec de 10W. Dar ala nu e prea chior? Sigur e prea chior.... Am vazut la un Cielo al treilea stop mult mai slab. Noaptea se vede suficient, daca celelalte 2 sunt bune. Insa ziua nu prea e eficient. Inclin sa cred ca 18W e OK. Cum zicea cineva, poate trantiti prea tare portbagajul si de aceea se arde becul. Eu nu am avut probleme pana acum. Eu zic ca e mai bine sa schimb cate un bec de 15.000 lei vechi la fiecare luna decat sa ma pocneasca unul in spate si sa ma faca varza.... Parerea mea ! |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Nici pemine nu m-a lasat beculetul ala si imi place sa cred ca folosesc frana in mod normal. Ba chiar poate maimult decat ar fi necesar, ca nu prea folosesc frana de motor decat in situatiile care chiar o impun. Daca nu e necesar nu chinui masina.
Dar sunt curios de unde ati luat beculetele. Ca am vazut ca are o forma mai speciala si nu am gasit de cumparat. As vrea sa-mi iau unul, just in case. |
--------------------
Dacia
|
|
dio |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|
i96nds |
![]()
|
Bogdane, eu am cumparat de pe Mihai Bravu de la magazinul Dacia un set complet de becuri de SLZ. Sunt convins ca am dat cam mult pe ele (300.000 lei vechi, cred) insa mai degraba dai mai mult decat sa tot cauti becuri cand ai nevoie...
In trusa asta de becuri sunt toate becurile de la SLZ, exact marimea care trebuie. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
bogdan_o |
![]()
|
Merci mult Stefane. O sa le fac si eu o vizita. Pana acum chiar nu mi s-a ars nici un bec (bine, fara ala de la bricheta) dar nu e timpul pierdut.
|
--------------------
Dacia
|
|
AVT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 2 Mar 2005, 11:17) Nici pemine nu m-a lasat beculetul ala si imi place sa cred ca folosesc frana in mod normal. Ba chiar poate maimult decat ar fi necesar, ca nu prea folosesc frana de motor decat in situatiile care chiar o impun. Daca nu e necesar nu chinui masina. Dar sunt curios de unde ati luat beculetele. Ca am vazut ca are o forma mai speciala si nu am gasit de cumparat. As vrea sa-mi iau unul, just in case. Si incearca si in Vitan ca acolo sigur trebuie sa fie... In alta ordine de idei, eu unul nu am avut nici o problema cu becurile, asta daca nu pun la socoteala releul de semnalizare care se incapataneaza sa nu se infiga bine in papuci ![]() This post has been edited by AVT: 2 Mar 2005, 13:11 |
--------------------
Chevrolet
Kalos 1.4 16v 94cp
- ---- Omu' e ca si tamplaru': traieste ce traieste si p'orma moare!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:33 |