Bulb (sonda) de pe pompa frana
![]() ![]() ![]() |
Bulb (sonda) de pe pompa frana
![]()
|
|||
Group: Posts: 0 Joined: -- Warn: (0%) ![]() ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
![]()
|
|
poate e stricata sonda, nivelul e bun nu?
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
Nivelul e bun, sonda se strica daca scot lichidul, spal si pun lichid nou?
|
-------------------- |
|
![]()
|
|
n-are cum ca banuiesc ca nu ai dat cu ciocanul in ea
![]() |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
He he he ... daca urmareati forumul celalalt mai demult vedeati cum se rezolva aceasta problema.
Ea (problema) apare in urmatoarele conditii: A. aerisire sistem franare B. schimbare lichid de frana C. inlocuire placute de frana (atunci cand se forteaza etriera manual) Solutia ... foarte simpla: Se demonteaza sonda folosind o cheie fixa. Nu va faceti griji .. nu va curge nimic ... sonda aia nu intra in contact cu lichidul de frana. Se apasa cu degetul de cateva ori pe senzorul sondei . Se monteaza la loc .. gata .. becul este stins ![]() Am facut personal operatiunea asta de cateva ori ... P.S.: Cred ca va referiti la sonda din pompa de frana (distribuitorul) .. |
--------------------
.
.
.
|
|
![]()
|
|
Multumesc, sper sa reusesc. Treaba e ca din cate tin eu minte, sonda vine in contact cu lichidul (e o berlina, nu DSN). Nu mai stiu sigur. Am scos firul si se stinge becul, dar parca am scos firul ala de acolo si mi-a ajuns pe creier, e un stres continuu sa stiu ca-i scos
![]() Merg eu acasa si-i dau de capat. La fel, stiti cumva de ce pedala de frana este "joasa"? Placute de frana noi, pe spate am reglat manual sistemul acela "automat" de reglare a distantei dintre saboti si tambur. Acum distanta e minima, frana de mana cam 7 dinti (ce zic eu ca-i f. bine), dar pedala e tot jos. Sa nu se fi aerisit bine? Ca frana este, clasa 1, dar prinde jos. Daca nu era servo, se simtea pedala elastica, dar la servo, nu se mai simte. Danke. |
-------------------- |
|
airimia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 September 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE He he he ... daca urmareati forumul celalalt mai demult vedeati cum se rezolva aceasta problema.
C. inlocuire placute de frana (atunci cand se forteaza etriera manual) Se demonteaza sonda folosind o cheie fixa. Nu va faceti griji .. nu va curge Tocmai am facut operatiunea de la punctul C si bineinteles a ramas becul aprins. Acum intrebarea e unde se afla sonda asta? Pompa de frana banuiesc ca e cea de sub rezervorul de lichid de frana si din care ies 4 conducte de metal. Chestia asta are in capatul dinspre baterie un surub care se desface cu un imbus. Asta este sonda? Totusi tu zici ceva de o cheie fixa ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Senzorul se afla pe partea opusa celei din care ies cele patru conducte pentru franare. Se vede ca iese un fir din el (este prins cu un papuc de senzor). Se da jos folosind o cheie de 17 (parca) .... este usor de identificat desi accesul e putin mai dificil .. dar nu trebuie sa demontaezi nimic ca sa ajungi la el.
|
--------------------
.
.
.
|
|
airimia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 25 September 02 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit
![]() |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:59 |