C3 Pluriel, Ce stiti despre el?
![]() ![]() ![]() |
C3 Pluriel, Ce stiti despre el?
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cu cat o iei?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
6000-6500
![]() Masina e ca noua...da inca nu-s convins ca-i "masina". ![]() This post has been edited by pastrama: 16 Oct 2007, 20:08 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
1,6 cu 110 cp...super ! acuma depinde si cat e de frecata si cati km are.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Da si tu detalii ... an ... nr de kilometrii ... si chiar poze
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
pastrama |
![]()
|
60k km, masina e din 2003...clima, geamuri si oglinzi electrice...m-a pus rau pe ganduri. Singura problema ar fi cutia de viteze...
Poze n-am. ![]() This post has been edited by pastrama: 16 Oct 2007, 20:17 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
pastrama |
![]()
|
Kunt, stiu ca pare o afacere foarte buna...numa ca nu stiu daca n-o fi vreo masina "cu probleme"...adica nu stiu nimic despre ea. Tinuta de drum, costuri...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
1 ) ce e cu cutia ?
![]() 2 ) e decapotabila ? 3 ) sunt 99 % ca e muuuult mai buna decat DSN ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
pastrama... aia e jucarie nu masina ..
![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
corect corect
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(pastrama @ 16 Oct 2007, 22:12) Ti-a facut rau marea ? ![]() ![]() ![]() Ia-o frate ca e comoara ... lasa cutia ... face figuri ... o vinzi si-ti iei DSN iar ![]() glumesc ... in orice caz ... o iei si daca nu-ti convine ceva ulterior ( aflii preturi care nu-ti convin sau altele ) o vinzi si tot iti scoti ceva bani ![]() Alegerea iti apartine oricum ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
pastrama |
![]()
|
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Greu e cu google asta
![]() http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=1760 <span class='edit'>16 Oct 2007, 22:30:</span> Sau asta : http://www.clubcitroen.ro/forum/search.php <span class='edit'>16 Oct 2007, 22:30:</span> Aici mai exact : http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic....ight=c3+pluriel <span class='edit'>16 Oct 2007, 22:31:</span> ------------------------------------------------------------------------ Autor Mesaj pastrama de-abia inscris Data inscrierii: 16/10/2007 Mesaje: 1 Locatie * : CT MesajTrimis: Mar 16-10-2007 19:25 Raspunde cu citat (quote)Sus Salutare la toata lumea! Am ocazia sa-mi cumpar un C3 Pluriel, motorul de 1.6, cutie automata(cu clapete la volan Very Happy ). As dori, daca se poate niste informatii detaliate despre aceasta masina pentru ca nu stiu nimic despre ea. Cum se descurca pe drumurile noastre, cutia are probleme, e stabila la drum lung, ploua in ea...si alte chestii care mi-ar fi utile in luarea deciziei de cumparare. Multumesc anticipat! Deja ne-a parasit ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 16 Oct 2007, 21:32 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
pastrama |
![]()
|
Merci Cosmine!
![]() Stai linistit ca nu plec d-aici. ![]() In continuare sunt intr-o maaaare dilema... 6500 as da pe asta...si astia-s fix banii pe care-i am pentru masina "noua" fara sa ma complic cu vreo datorie sau ceva de genu asta... Cealalta varianta ar fi sa caut un sh la maxim 8500, adica cu 2000 in plus, bani pe care as putea foarte frumos sa-i folosesc la altceva... Avantajele la C3-u asta ar fi ca masina sigur nu-i teapa, km sunt reali si n-are nici o buba ascunsa, proprietarul fiind o ruda. Cealalta varianta, cea de 8500 ar fi sa-mi iau o masina mai "masina", tot sh dar cu mari sanse de a-mi lua teapa... Ce sa fac, ce sa fac? ![]() Un leasing la o masina noua nu intra-n discutie... ![]() This post has been edited by pastrama: 17 Oct 2007, 00:34 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pretul e super orice ar fi. Daca nu-ti place cum presteaza o vinzi si scoti bani peste, apoi iti iei ce vrei tu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
pastrama |
![]()
|
Mda...la asta m-am gandit si io. Da dac-o iau tre s-o si tin. Asa poate s-o vanda direct propietarul la pretul pietei. Super-pretul e valabil numai pentru mine.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Si ce tre s-o folosesti o viata? O vinzi sub pretextul ca te-a lasat ceva la ea, vezi tu cum o scoti la capat cu ruda respectiva.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
vezi ca plurielul asta e destul de micutz. daca te coafeaza dimensiunile, ia-o
![]() |
-------------------- |
|
Alexu7 |
![]()
|
trenule..masina mica..
unde-l duci pe Ionica ( pastrama ) ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
la banii astia merita
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Cumpara. E afacere. Daca nu`ti place o vinzi si iesi in profit. Minti ruda care ti`a vandut`o ca ai pierdut`o in parcare undeva
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cum ma sa pierzi masina in parcare ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.065 Joined: 11 February 04 ![]() |
E misto masina. Ia-o.
Nu mai sta pe ganduri ca o da la altul! Daca ai probleme cu CV pui una manuala si gata, ai rezolvat problema asta. This post has been edited by dizzy: 17 Oct 2007, 12:26 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
daca ai probleme ii pui bretele si o cari in spate, ca se poate!
|
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca stiu pe cineva cu un Pluriel cu defect de fabricatie. Ploua in masina ca la balamuc si nu are ce sa ii faca.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
am vazut cu ochii mei o buburuza din asta in care intrase apa in interior la spalatorie. mitul a fost confirmat si la o emisiune la tv in care o prezentau cu buba asta.
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
probabil de aia si ruda aia o da asa ... "eftin"...
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
pastrama |
![]()
|
Ruda zice ca n-a avut probleme d-astea pana acum...si a mers si iarna cu masina.
Daaaaar...daca ar ploua in ea...ar fi intr-un fel bine! ![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:25 |