Capace Logan, Nu-mi plac alea originale!
![]() ![]() ![]() |
Capace Logan, Nu-mi plac alea originale!
maxer_25 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 1.4 MPI
- GL 75 xxx
|
|||
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Jantele de Logan sunt de 15"
![]() P.S.: Sa prinzi neaparat capacele cu coliere de plastic ( anti furt si anti zburat la gropi) ![]() This post has been edited by DannyC: 20 Apr 2007, 14:49 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
maxer_25 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 March 07 ![]() |
Multumes frumos DannyC. Cred ca azi ma duc sa mi le iau. sigur ca o sa le print cu plastice din alea (Tise-uri sau cum se cheama).
inca odata multumesc de info;) |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 1.4 MPI
- GL 75 xxx
|
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Pt putin!
![]() ![]() Spor la cumparaturi! |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Well, daca zici ca nu iti plac alea originale, exista dinalea smechere si faine. Le zice spinare. Le gasesti in Vitan. Sigur masina ta va avea un alt look.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
DannyC |
![]()
|
Am vazut si eu o berlina veche cu capace cu "spinere" - cel mai mare kitch posibil!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Mie nu imi plac deloc.
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Teo-01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 22 March 07 ![]() |
QUOTE(DannyC @ 20 Apr 2007, 16:49) Jantele de Logan sunt de 15" ![]() P.S.: Sa prinzi neaparat capacele cu coliere de plastic ( anti furt si anti zburat la gropi) ![]() Antifurt zici ?dar cat crezi ca dureaza sa tai colierele alea cu un cuter,probabil cateva secunde ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2007
- GALATI
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Am masina de 9 luni si nu mi-a luat nimeni (pana acum
![]() |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
jordano2003 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 25 June 05 ![]() |
cum a-ti pus voi colierele la rotile din fata ca la mine au zburat imediat ( banuiesc ca etrierul le taie imediat) ?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
- b25bbo
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce e mai frumos decat sa vezi un capac prins cu soricei de plastic?
Asta da schimbare de look!!!! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
jordano2003 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
- b25bbo
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Dar si tie de unde ti-a venit ideea ca le zboara etrierul, ca doar nu se freaca de interiorul jantei in rotire astfe incat sa taie colierul . Cel mai probabil le-ai rupt de o bordura cand manevrai ca sa parchezi cat mai aproape. Eu asa am rupt multe si pana la urma am aplicat solutia radicala : mi-am luat jante de aliaj
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
jordano2003 |
![]()
|
eu le-am prins si au cazut toate 4 ( 2 pe un capac 2 pe celalalt) . parchez masina in garaj deci nu lovesc nimic. alea din spate au ramas.deci?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
- b25bbo
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(prody @ 22 Apr 2007, 23:14) Dar si tie de unde ti-a venit ideea ca le zboara etrierul, ca doar nu se freaca de interiorul jantei in rotire astfe incat sa taie colierul . Cel mai probabil le-ai rupt de o bordura cand manevrai ca sa parchezi cat mai aproape. Eu asa am rupt multe si pana la urma am aplicat solutia radicala : mi-am luat jante de aliaj ![]() si acuma rupi jantele de bordura ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin19871 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 6 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti gasi si antifurturi pentru capace. Nu arata deloc rau - gauresti capacul la centru, si sunt destul de ieftine. Sunt niste suruburi cu cap pentru imbus.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Laureate 2005
- B 57 XXX
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(jordano2003 @ 23 Apr 2007, 22:28) eu le-am prins si au cazut toate 4 ( 2 pe un capac 2 pe celalalt) . parchez masina in garaj deci nu lovesc nimic. alea din spate au ramas.deci? Eu totusi raman la concluzia ca nu le prinzi cum trebuie de sar toate patru.Uitate si tu cum sunt prinse la alta masina si fa o comparatie fata de cum le-ai prins tu. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sau pune niste "soricei" de calitate
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(jordano2003 @ 23 Apr 2007, 22:28) eu le-am prins si au cazut toate 4 ( 2 pe un capac 2 pe celalalt) . parchez masina in garaj deci nu lovesc nimic. alea din spate au ramas.deci? Uite cum am pus soriceii de acum 6 luni. Attached thumbnail(s) 10032007_009_.jpg ( Size: 118.65k ) Number of downloads: 878 10032007_008_.jpg ( Size: 108.82k ) Number of downloads: 851 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
jordano2003 |
![]()
|
exacta asa le-am pus. nu stiu care e buba.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
- b25bbo
|
|
KilleR82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 2 November 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Problema cu ruperea colierelor e ca:
- sunt pozitionate la distanta mare (se "sare" peste o gaura a jantei) motiv pt care arcul format in spatele jantei este mai mare si poate atinge de etrier - jordano2003, la tine s-ar putea (dCI) ca complexul etrierului sa fie mai mare (voluminos) decat la l@u (1.4 MPI) si deaia sa frece... nu stiu, dau cu presupusul, plecand de la premiza ca discurile sunt ventilate... daca le-ai putea orienta intre 2 gauri adiacente pe janta, si daca le-ai strange f bine cred ca ai putea elmina problema. L.E. ...uitandu-ma mai bine observ ca e cam greu sa prinzi colierul doar intre 2 gauri adiacente pt capacele de Logan... eu am folosit altfel de capace decat cele de Logan (mult mai ieftine) si am prins colierele intre 2 gauri adiacente nu am avut probleme cu frecatul/ruptul colierelor This post has been edited by KilleR82: 26 Apr 2007, 12:47 |
--------------------
Renault
Megane mk2 ph2
2008 1.6 16v K4M Euro4 Privilege (2008-) + GPL Dacia Duster 4x4 mk1 ph2 2015 1.6 16v K4M Euro5 Laureate (2015-)
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
M-am uitat cu atentie la mai multe roti de logan, e o diferenta vizibila intre spatiul dintre etrier si janta la benzinare (fara discuri ventilate) si la dieselare (cu discuri ventilate).
La diesel mai are un pic etrierul ala si se urca pe janta, nu stiu de ce. Din acest punct de vedere cred ca jordano2003 are dreptate. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(jordano2003 @ 23 Apr 2007, 21:28) eu le-am prins si au cazut toate 4 ( 2 pe un capac 2 pe celalalt) . parchez masina in garaj deci nu lovesc nimic. alea din spate au ramas.deci? si eu am dci de aproape 2 luni si vad ca nu au cedat la mine,data viitoare cand le mai pui sa le strangi bine daca nu vrei sa frece de etrier la rotile fata. |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
B08WLI |
![]()
|
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut la cineva capacele originale vopsite negru complet si aratau destul de bine. Bine, il avantaja si culoarea: GRI Comete.
A vazut cineva prin magazine capace noi - nu neaparat de LOGAN - negre ? Eu chiar am cautat si n-am vazut . |
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|
l@u |
![]()
|
Nu cred ca se gasesc negre dar cu un spray de 10 ron se rezolva .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
dadosh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 January 07 ![]() |
QUOTE(klaus @ 26 Apr 2007, 15:53) M-am uitat cu atentie la mai multe roti de logan, e o diferenta vizibila intre spatiul dintre etrier si janta la benzinare (fara discuri ventilate) si la dieselare (cu discuri ventilate). La diesel mai are un pic etrierul ala si se urca pe janta, nu stiu de ce. Din acest punct de vedere cred ca jordano2003 are dreptate. eu am dci si nu am avut nici o problema cu "soriceii" ... chiar nu am dat atentie la acest lucru...pot spune ca am pus doar cate un "soricel" pe roata... maine poate fac o poza ... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:19 |