Caracterizare de la locul de munca ! Model ?, Are cineva un model ?
![]() ![]() ![]() |
Caracterizare de la locul de munca ! Model ?, Are cineva un model ?
SilviuB |
![]()
|
||
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|||
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
e bine daca ai voie sa o intocmesti tu...
altfel o sa poti gasi cuvinte ca "s-a straduit sa si indeplineasca sarcinile", "a incercat..". e mult mai bine sa spui acolo " a realizat", " a performat in munca sa"... mergi cumva in MAI? |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
ce functie si domeniu???
|
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Cine iti cere caracterizarea asta?
Cumva viitorii socri? ![]() |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi sa nu scrii una in care angajatorul declara ca a fost multumit atat de munca ta cat si de faptul ca ai plecat in alta parte...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 7 Jul 2006, 10:58) Vezi sa nu scrii una in care angajatorul declara ca a fost multumit atat de munca ta cat si de faptul ca ai plecat in alta parte... De genul bun baiat, muncitor, da bine ca a plecat si am scapat de el... ![]() |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Propunere:
"Pe durata derularii contractului de munca (sau colaborare), dl. XXX a dat dovada de profesionalism si corectitudine, indeplinindu-si la timp toate sarcinile de serviciu. Relatiile de colaborare ale angajatului cu tot personalul societatii au fost dintre cele mai bune, dl. XXX manifestandu-si permanent disponibilitatea de a se implica in cat mai multe dintre problemele aparute in activitatea societatii." Ia vezi, semneaza fostul sau il umfla rasul? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.958 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
incearca pe google "Scrisoare de recomandare"
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
Deci nu e vorba de recomandare, vrei sa-ti caracterizezi locul de munca la un interviu. Ia uite ce am scris eu in cv-u meu, poate te ajuta:
OBIECTIV cresterea cu 35 % a vanzarilor fata de anul precedent, in societatea care lucrez Postul urmarit: reprezentant vanzari - Full Time Domeniu de activitate urmarit Vanzari Experienta relevanta in domeniu 6 - 12 luni EXPERIENTA Sef Departament Comercial Firma, localitate...................................... Domeniu de activitate: Comert Descrierea companiei: Importator si distribuitor materiale si accesorii pt. sudare, consumabile si accesorii protectia muncii. Perioada: 2005-03 <> prezent Monitorizarea materialelor importate (alcatuirea listei cu necesarul de mat.), stabilirea preturilor la vanzare: negocieri cu firmele beneficiare, incheieri de contracte, extinderea serviciilor oferite catre clienti, contactarea unor potentiali noi clienti, informarea la zi in legatura cu cerintele pietii, coordonarea echipei de agenti, deplasari in tara pentru promovarea imaginii si a produselor pe care le comercializam, suport tehnic Realizari: crearea unei echipe de lucru, crearea unei strategii de vanzare - eliminarea stocurilor care aveau ca efect nerularea banilor - eliminarea comenzilor inutile, care nu aveau la baza un suport real - realizarea unui regulament de ordine interioara Referinte, Alte observatii: La cerere. STUDII ............................. Facultatea: Inginerie Utilaje si Tehnologii de Sudare APTITUDINI Munca in echipa, deschis la dialog, spirit organizatoric, imaginatie - disponibilitate la program prelungit Aptitudini manageriale: Subordonati: Sub 10 Buget administrat: 50 - 300.000 euro Am avut responsabilitati privind rezultatele financiare; Limbi straine: Engleza - Vorbit: Mediu, Citit: Mediu, Scris: Mediu<> ALTELE Permis de conducere: B Masina proprie: Da Dispus sa o foloseasca la serviciu: Da Hobby: Calculatoare/Internet, Turism/Excursii, Muzica |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.706 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
bleah,
tocmai imi pusesem CV ul la SIEMENS VDO si imi cere un fost coleg de fac si bun prieten o scrisoare de intentie model si peste 2 sapt aflu ca a trimis scrisoarea mea de intentie cu CV ul lui, dar fara sa mai schimbe numele din scrisoare (din greseala) noroc ca era pt acelasi angajator. acum nu ma mir ca nu lucrez acolo! si nici el. dar am ajuns in sfarsit la alta firma amandoi, aceeasi.. |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Da, pana una alta am facut eu cum m-a dus capul, i-am dat la seful de personal, a semnat si sanatate.
@rue: da, vreau sa merg in mai. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 7 Jul 2006, 10:19) Propunere: "Pe durata derularii contractului de munca (sau colaborare), dl. XXX a dat dovada de profesionalism si corectitudine, indeplinindu-si la timp toate sarcinile de serviciu. Relatiile de colaborare ale angajatului cu tot personalul societatii au fost dintre cele mai bune, dl. XXX manifestandu-si permanent disponibilitatea de a se implica in cat mai multe dintre problemele aparute in activitatea societatii." Ia vezi, semneaza fostul sau il umfla rasul? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ca nu amintim ca problemele el le-a facut |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
rue |
![]()
|
@Silviu: te ai angajat in MAI? (eu m-am si dezangajat :-) )
ah.. de atunci am fost si pe la fostul Siemens pana la urma. imbrligate sunt caile Domnului! |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 09:03 |