Cat costa un catalizator de dacia 1310 cu injectie?
![]() ![]() ![]() |
Cat costa un catalizator de dacia 1310 cu injectie?
alexstatie |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
skoda
octavia2
2006 1.6fsi
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cam 800 lei
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
850 Ron la majoritatea magazinelor de piese.
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
DAR cum l-ai/s-a spart?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alexstatie |
![]()
|
Pai nu s-a spart. E infundat. Si am impresia ca s-a crapat o galerie din cauza asta ca face un zgomot ca de tractor cand accelerez.
![]() |
--------------------
skoda
octavia2
2006 1.6fsi
|
|
ydaniel |
![]()
|
cand se sparge motoru nu sta decat la relanti si se aude un sunet infundat in evacuare.de unde esti?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alexstatie |
![]()
|
Atunci de la ce poate fi sunetu ala? Cand nu accelerez motorul se aude normal... Oricum evacuarea nu se face corect asta e clar...si afecteaza si comsumul care e in jur de vreo 15/100km si performanta.Cred ca nu e normal, nu am prea mers cu dacii(asta este masina bunicului, pe care o folosesc ocazional). Sunt din bucuresti.
|
--------------------
skoda
octavia2
2006 1.6fsi
|
|
ydaniel |
![]()
|
se sparge daca se loveste de ceva .nu neaparat zgomotu e de acolo.nu cumva vreo toba e fisurata?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alexstatie |
![]()
|
Ma voi duce in service, dar vroiam sa imi fac o idee cam cat ar costa catalizatorul. Masina e relativ noua dar are o gramada de probleme....nu se mai fac daciile ca pe vremuri
![]() |
--------------------
skoda
octavia2
2006 1.6fsi
|
|
ydaniel |
![]()
|
depinde.nu trebuie neaparat service.cheam si tu pe cineva care stie;)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Merge si fara catalizator, chiar mai bine, dar nu iei ITP.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nambanidealtceva |
![]()
|
![]() Pe volan din 96 Group: Members Posts: 335 Joined: 31 October 05 From: B U C U R E S T I ![]() |
al meu a ruginit si s-a rupt.. cam 5 ani a tinut.. nu cred ca ajunge sa se infunde, decat daca il lovesti (ceea ce se intampla mai mereu, pentru ca e pus mult prea jos) si il spargi, sau daca ia ulei.. chestii din astea... si asa esti nevoit sa dai pe urma 800 RON pe unu nou
![]() |
--------------------
Citroen C4
1.6 16V, 2005,
vandut Dacia 1310 Li, 2000 (cu regret)
|
|
nix0010 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 27 February 14 ![]() |
salut merge sa pun un catalizator de la o alta masina pe o dacie 1310(ma refer daca nu afecteaza cu nimic mersul motorului ) si toba din spate ?(catalizatorul este de mazda323)
|
--------------------
dacia
1310
1998
- b 17 flh
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
ideal ar fi sa fie tot de pe un euro 2, ma gandesc ca acolo poate fi o diferenta, in rest nu stiu ce efect are diferenta de capacitate dar incearca linistit nu are ce sa se intample...
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
nix0010 |
![]()
|
pai pe mn ma intereseaza sa nu se mai auda asa tare ...imi spunea un prieten ca s,ar putea sa nu duca motrorul
2 Jun 2014, 10:35: ms de sfat:D This post has been edited by nix0010: 2 Jun 2014, 10:35 |
--------------------
dacia
1310
1998
- b 17 flh
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
cand faci modificarea asta trebuie sa tii cont de unele elemente:
1. sa fie tot aceiasi norma euro (doar cu sonda lambda in amonte nu si in aval) 2.flansa de prindere pe galerie trebuie modificata (nu cred ca se "pupa" la fix cu cea de dacie) 3.sonda lambda trebuie sa se potriveasca sau decupata cea veche si sudata cea originala de dacie 4.sa nu zica ceva cei de la ITP ca nu este piesa conforma (chiar daca`ti ies noxele ok) |
--------------------
Dacia
1310 Break
2003 Zambeste, maine poate fi mai rau !
|
|
nix0010 |
![]()
|
aham.... eu vreu sa schimb doar de la toba de mijloc in spate.... dacia mea e din 98 asta are sonda lambda?...o sa diminueze zgomotul daca fac aceasta codificare?
|
--------------------
dacia
1310
1998
- b 17 flh
|
|
maru |
![]()
|
![]() Rromania..da leand uof cios Group: Members Posts: 672 Joined: 1 September 13 ![]() |
QUOTE(nix0010 @ 2 Jun 2014, 11:20) aham.... eu vreu sa schimb doar de la toba de mijloc in spate.... dacia mea e din 98 asta are sonda lambda?...o sa diminueze zgomotul daca fac aceasta codificare? pai tu ai motor pe carburatie , nu pe injectie asa ca nu ai nici o treaba cu sonda lambda sau catalizator |
--------------------
Dacia
1310 Break
|
|
Babaq139QMB2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 27 November 12 From: Bucuresti ![]() |
DACIA CARBURATIE NU ARE catalizator (Ro+FR,) muschiuleti 4 in linie
![]() au in compartimentul MOTOR calculator BOSCH EURO2 , de la condens se distruge toba intermediara . ![]() |
--------------------
Dacia
1310
din 1900 Toamna spre vara-sa
|
|
nix0010 |
![]()
|
deci nu afecteaza mersul motorului cu nimic nu?
|
--------------------
dacia
1310
1998
- b 17 flh
|
|
maru |
![]()
|
atat timp cat nu obturezi evacuarea cu un alt tip de esapament (toba,catalizator) cu site (faguri) mai dense este ok dar s`ar putea sa ai probleme la noxe
|
--------------------
Dacia
1310 Break
|
|
nikuniku |
![]()
|
![]() Nu ne tragem din maimuță,dar ne îndreptăm cu pași repe Group: Members Posts: 2.862 Joined: 14 January 11 From: bucuresti ![]() |
si dupa maxim un an le dai jos ca se infunda cu calamina
motoarele pe carburatie scot noxe mai mari decat motoarele pe injectie,chiar si monopunct |
--------------------
opel zafira
f75
1.6-16valve
|
|
nix0010 |
![]()
|
cred ca toba de mijloc o sa o las si o sa o schim doar pe ce din spate
![]() |
--------------------
dacia
1310
1998
- b 17 flh
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
schimba tobele daca vrei zgomot mai putin si gata. probabil ai sitele mancate de rugina, chiar daca nu sunt tobele gaurite. Sau mai verifica tevile dintre tobe sa nu fie gaurite ca se mai poate si asta.
O dacie cu esapamentul in toate mintile lui nu face prea mult zgomot. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 06:32 |