Cauciuc taiat, se mai poate repara
![]() ![]() ![]() |
Cauciuc taiat, se mai poate repara
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
depinde de taietura aia ..... dar eu zic ca nu are rost.... sincer.....
daca e peste o intepatura... nu o sa o poti repara... pt siguranta ta.... |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Cum vrei tu. Eu am riscat la 2 bucati taiate si am pus petice cu insertie metalica. Pana acum au tinut. Sunt pe spate, oricum...
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Mai bine nu, am prea multi kilometri de facut ca sa risc. Multumesc de sfaturi, o sa cumpar un cauciuc nou maine.
PS: stie cineva pe unde gasesc Debica la preturi normale? La Iasi sunt 140 RON, iar la Bucuresti minim 170 RON. |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
La Casco te-ai gandit ?
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu cred ca tine treaba. Chiar si la huliganism firmele au excludere la cauciucuri si parbriz.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Depinde de ce scrie in contract, daca asiguratorul despagubeste si pt. vandalism atunci se poate schimba. Oricum nu strica o intrebare la asigurari.
|
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Vyrus, ii pui camera si-l tii rezerva.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu toate masinile au rezerva normala.. eu o am cat roata de bicicleta parca.. si nu ma chinui sa fac loc la o roata fullsize la care oricum n-am janta.
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Mda... se poate inchide... am cumparat unul nou.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pot sa stiu si eu unde se poate pune un petic cu insertie metalica ?
am si eu aceeasi problema, masina lasata cateva ore in berceni ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
moshulik |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 12 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Aveti grja cu parcatul in Bucuresti, traficul si criza de parcari a crescut foarte mult, la fel ca si imbecilitatea si nervozitatea nerozilor care se razbuna pe masini. - Un sfat - daca parcati prin cartiere, ridicati-va singuri stergatoarele, pentru ca SIGUR acolo unde ati parcat este 'locul cuiva'. Potentialul agresor s-ar putea sa nu inteleaga "poza" cu stergatoarele ridicate si sa renunte la actiunea represiva. De asemenea, cand parcati, gasiti o pozitie in care sa nu puteti fi blocati de "proprietar".
|
--------------------
skoda
octavia, am avut DSN, oltcit.
2003
- b-etc-etc Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Negativ, eu am parcat pe o alee perpendiculara, relativ departe de orice bloc. Problema e ca undeva mai in spate sunt niste baruri de-astea ieftine...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu am parcat in capatul unui bloc, vineri seara pe la 11 (deci tarziu) si langa mine mai erau minim 3 locuri libere!
animale, ce pot sa zic! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
Oare daca imi iau niste jafuri de cauciucuri SH, se baga Politia la un flagrant? Nu mi-e de nenorocitul ala de pneu, ci de cat am avut de umblat dupa aceea...
This post has been edited by vyrus: 20 Nov 2006, 10:49 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:54 |