Cauciucuri mai mari.
![]() ![]() ![]() |
Cauciucuri mai mari.
Imparatul |
![]()
|
||
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
depinde de J-ul jantei standard, daca e 6 sa zicem anvelopa va sta in genul asta / \ si nu e prea bine la stabilitate, de dejantat nu se dejanteaza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
pe aceleasi jante nu prea merg. iti trebuiesc jante mai late, sau cum zice argon cu j mai mare (7j).
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
fictiv2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 3 September 04 ![]() |
greutate marita va duce in la uzura accelerata( masa suplimentara nu a fost luata in calculele proiectarii- static, dar mai ales dinamic); da nu e prea mare diferenta aia
![]() This post has been edited by fictiv2004: 13 Feb 2010, 12:51 |
-------------------- |
|
Imparatul |
![]()
|
Imparatul Group: Members Posts: 188 Joined: 2 December 05 From: Iasi ![]() |
Ok. Am inteles. Voi renunta la idee, pentru motivele prezentate de voi.
Ma gandeam ca ar putea merge totusi. Cele de 195 merg mai bine. |
--------------------
La misto de misto
Nhgfbnn
Htdcjjj
- IS 12345678910
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
catalog jante borbet.
http://www.autopilot.dp.ua/upload/price3arc1.zip |
--------------------
...
...
...
|
|
cosmin_h82 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 October 07 From: Arad ![]() |
Evident ca merg la bine cele de 195,dar daca nu este trecuta in talon dimensiunea asta e cam.......nasol (politia+RAR)
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS+ (cu clima)
- AR 19 ***
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu e trecut in talon te prinde un echipaj si pa talon plus 6 puncte de penalizare si o amenda de 4 milioane. Dupa aceea alergi sa-l scoti mai dai 150 de lei .. timp pierdut si bani aruncati aiurea.
Daca se trece si in talon atunci nu ai probleme. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
In talonul nou nici nu mai exista dimensiunile anvelopelor, cauta pe site-ul asta si compara (bifeaza si front & side view), dar vezi noile dimensiuni sa nu treaca de 3%: http://www.1010tires.com/TireSizeCalculato...p?action=submit
|
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
intr-adevar nu sunt trecute, dar totusi nu e legal sa ai alte dimensiuni la anvelope, fata de alea recomandate de producator. iar la logan cred ca este destul de simplu sa-si dea seama ca nu sunt cele originale. oricum dimensiunile recomandate sunt trecute si in cartea masinii...
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
vionica79 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 20 December 08 From: Ploiesti, Prahova, Romania ![]() |
Azi mi-am pus pe Logan cauciucuri iarna SH din Scaeni cu 80Ron - MICHELIN ALPIN A3 195/65 R15 91T fabricatie 2008.Acum nu stiu daca sunt bune(ca dimensiune) pentru Loganul meu,fata de dimensiunea standard(185/65/15). Cei de la service au spus ca sunt OK.
|
--------------------
dacia
logan
2005 / Preference
- PH41EDY
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Imparatul @ 12 Feb 2010, 10:36) As dori sa stiu, daca se pot pune pe Logan cauciucuri de 205/60/R15?. Merg bine, stau fortzat? Nu exista pericol in viraje de a se dejanta? Pericole nu exista, doar ca anvelopa nu va calca pe sosea cu toata calea de rulare. In plus anvelopa se va uza inegal pe latimea caii de rulare - mai mult pe mijloc si mai putin spre capete. Fie jante mai late, fie anvelope mai inguste pe jantele originale. |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Ady69 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 26 July 07 ![]() |
Am si eu o intrebare pentru ca nu ma pricep asa bine ca unii de pe aici la partea de roti. Vreau sa imi iau un set de jante si tot uitandu-ma la alte Loganuri cu jante de aliaj ma gandeam ca ar arata mai bine cu ceva jante pe 16 sau 17, evident omologate. Acuma de omologat nu e problema, dar jante mai mari afecteaza cumva stabilitatea (citeam pe undeva) sau uzura masinii?
|
--------------------
Dacia 1310 L
Berlina
1995, motor 1.4 l
- CJ 07 SNF
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Cum omologhezi o dimensiune care nu e trecuta in cartea masinii?
La ce gropi avem eu zic sa stai linistit ca arunci banii degeaba: multi pe marfa (jante si anvelope) si altii la amenzi. E doar o opinie... |
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Poate nu toata lumea cara cartofi pe camp
![]() ![]() Sansele de a omologa alte dimensiuni ale anvelopelor , din cate stiu , sunt minore daca nu cumva inexistente. This post has been edited by Thejock3r: 14 Dec 2010, 10:44 |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
B19NBN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 21 June 11 ![]() |
Scuze ca ma bag si eu in vorba dar ca sa iti pui niste pneuri mai mari trebuiesc si jantele sa fie mai mari.eu am momentan 195/55/15 este mai lat indradevar si doresc sa le schimb sa pun un 205/60/15 balonul fiind mai mic pe niste jante de 15 nu arata chiar bine.oricum am vazut pneuri 205/60/15 pe jantele originale de logan si sincer nu da deloc bine ca le umfla.
|
--------------------
Dacia
Logan
2009 F2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:31 |