Caut cu disperare o poveste, Capra cu trei Iezi in romales
![]() ![]() ![]() |
Caut cu disperare o poveste, Capra cu trei Iezi in romales
Marty |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty daca vrei am eu cam 450mb de povesti in format mp3 intre care si Capra cu 3 iezi dar versiunea care cred ca s-a dat pe radio Romania Actualitati.
Lista cu povestile (poate sunt parinti interesati ![]() 1. Povesti - Punguta cu doi bani (16:50) 2. Sarea in bucate (19:36) 3. Scufita Rosie (19:37) 4. Sindbat marinarul (50:20) 5. Tom Degetel (25:56) 6. Tom - Degetel (21:48) 7. Tupa, Tup! (9:25) 8. Ursul pacalit de vulpe (9:57) 9. Vrajitorul din Oz 1 (28:52) 10. Vrajitorul din Oz 2 (27:10) 11. 1001 de Nopti - Simbad 1of2 (6:08) 12. 20000 de leghe sub mari (54:33) 13. Alba Ca Zapada si cei sapte pitici (33:27) 14. Povesti - Alba ca zapada (10:43) 15. Track 1 (12:22) 16. Capra cu trei iezi (8:55) 17. Creanga - Povestea povestilor (24:19) 18. Fata mosului cea cuminte (23:20) 19. Greuceanu (25:50) 20. Lampa lui Aladin (30:56) 21. Track 4 (7:30) 22. Track 5 (6:38) 23. Pinochio (26:55) 24. Prostia omeneasca (9:46) Daca vreti doar una cred ca pot sa o trimit pe mail.Pentru mai multe poate va fac un cd. Eu le-am gasit pe un hard plin luat din Regie si am zis sa le pastrez. |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
off topic
QUOTE(Alex2k4 @ 20 Oct 2004, 20:26) Lista cu povestile (poate sunt parinti interesati ![]() Trimis MP. Thanks. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Alex2k4, merci! Totusi, eu caut varianta in tiganeste.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
stere |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 21 June 04 From: Targu Mures ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- provizoriu Newton a murit...Einstein a murit...si nici eu nu ma simt prea bine...
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
alex2k4 as vrea si io un cd cu povestile astea.. cum facem?
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(stere @ 21 Oct 2004, 08:22) Marty din cate stiu eu Luminita Cioaba, fata regelui, a editat cateva carti cu poezii si povesti in limba romales. Daca ai vreo cunostinta in sibiu, poate iti da mai multe amanunte Merci de intentie! Nu ma intereseaza povesti si poezii scrise, n-au nici un farmec citite de mine sau de oricare alt roman! Am auzit odata Capra cu trei iezi si Punguta cu doi bani spuse de un tigan beat. Tin sa te anunt ca m-am terminat de ris. Asta e ideea, sa fie citite/povestite de o cioara! P.S.: Am vrut sa-l punem sa recite Luceafaru' da' nu stia sa citeasca.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei din Bucuresti pot sa fac Cd-ul si sa vedem pe unde ne intalnim sa il aduc si sa-mi dati un blank.Si pentru cei din provincie sa vedem cum merge cu posta ramburs in limita timpului disponibil.
Oricum mai amanam cateva zile ca acum sunt cu masina in service asa ca tot fac drumuri pe la ei ca imi place de ei ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Oct 2004, 10:10) sa fie citite/povestite de o cioara! pentru evitarea unor confuzii nedorite: cioara = pasare de culoare neagra, nevasta corbului din fabula lui La Fontaine care spre deosebire de acesta facuse scoala primara si stia sa citeasca |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Teteo' (Marty) sa ne-o dai si la noi minacatzas' sa sa bucure si puradeii lu' mandea. Sa-tz traiasca famelia boerule.
This post has been edited by costi: 22 Oct 2004, 07:51 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Stai s-o gasesc si pe urma sa te tii caterinca
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.202 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
"Buznia cu tri buzurei" E ? Cum suna?
![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Marty |
![]()
|
DADADADADADADA !!!!!! "Avelo caprina tri buzni: buzni baro.....", sau cind bate lupu' la usa "cioc, cioc! Soske bre ?"
Mai departe nu mai tin minte ca rideam cu gura pina la urechi. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Haoleo ! Io m-am saturat de natia lor (stau pe plevnei-cine stie cunoaste) si tu vrei sa mai auzi si scufita cu trei bani de la ei si capra cu 3 puradei
![]() This post has been edited by Al Cap0nE: 22 Oct 2004, 08:36 |
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Da' o rezolvare mai simpla nu exista?
Contactati un Rrom get-beget si rugati-l - contra cost - binenteles sa va traduca povestea in limba romales. Il inregistrati si gata treaba! ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Breeee, atunci ne trebe' unu cu scoala ca "Buznia cu tri buzurei" se da la bac la romanes!
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Cu scoala, cu scoala ce am zis eu altceva? Sunt si cu scoala destui!
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Luati-l pe Medelin sa va spuna povesti!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
uncatalin |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 14 November 04 ![]() |
vreau sa stiu cum pot sa am si eu povestile alea in format mp3. ma ganfeam sa le pui tu pe un cd, si-mi trimiti cd-ul cu plata ramburs. sper sa nu ma jecmanesti. multumesc! |
-------------------- |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Si totusi Martinezule...e ceva gresit la imaginea asta: puradelul in pat ascultand Capra cu 3 Iezi ca sa adoarma..
POvestea Povestilor mai mergea.. Adica mai e o imagine ciudata: tata sau mama puradelului cumparand un cd cu POVESTI? Hmmm....Daca era pe ultimul cd de manele cu Jean Salam ft Capra cu 3 Iezi mai mergea... |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Am eu vro 2 cd=uri cu povesti, nu filme, romanesti copiate de pe placi de picup vechi...
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
|
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Asta vroiam sa postez si eu. Demential!!!
Cam asa ar suna: avelo caprina cu trii buzurii: -buzurii bari -buzuri siniori -buzuri baro soc!soc!soc! -mamuca? -nema mamuca avelo luposo coltzoso paroso. Mai departe nu mai stiu. This post has been edited by mars: 15 Aug 2006, 19:21 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Treaba e in felul urmator...
Se duce si capra la piata pentru cumparaturile saptamanale si de frica lupului, le spune celor trei iezi ca atunci cand se va intoarce, sa nu-i deschida usa decat daca le spune parola, anume " suge lapte ". Pleaca capra si vine lupu...care deh, ascultase la usa toata conversatia. Bate el la usa si vine iedul ce mare. - Cine e? - *capra* ...zice lupul! - Care-i parola? - Suge lapte.. Sta si se gandeste iedul mare si spune: Stai putin sa-l chem pe iedul ce mijlociu. Vine ala mijlociu si intreaba: - Cine e? - *capra* - Care-i parola? - Suge lapte! Sta si se gandeste si iedu ala pana zice sa-l cheme si pe iedul cel mic. -Cine e? ...intreaba iedul mic - *capra*!! - Care-i parola? - Suge lapte!!! - Sugi p*** ca ne-am pus vizor. ![]() ![]() This post has been edited by AND: 15 Aug 2006, 21:56 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Alte lucruri cu acelasi idiot :
catelus cu parul cret - http://www.220.ro/stuff/Catelus_cu_paru_cret.htm melc melc- http://www.220.ro/stuff/Melcule_nebunule.htm |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(mars @ 15 Aug 2006, 19:51) Asta vroiam sa postez si eu. Demential!!! Cam asa ar suna: avelo caprina cu trii buzurii: -buzurii bari -buzuri siniori -buzuri baro soc!soc!soc! -mamuca? -nema mamuca avelo luposo coltzoso paroso. Mai departe nu mai stiu. Cineva zice ca e mai mult aromana decit tiganeste. Eu stiam ceva la genu'... Avelo caprina tri buzni: - Buzni baro.... toc, toc, toc! - Soske, bre? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
little sam |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 3 January 06 ![]() |
QUOTE(red_dog 4 ever @ 15 Aug 2006, 18:55) Nu pot sa il deschid. Imi spune ca nnu e blogspot si dupa aia nu se mai intampla nimic. Are cineva download-ata povestea ca sunt curios sa o aud. Am murit de ras din ce am citit pe aici. |
--------------------
logan
preferance
- CT-62-SMA Nu avem si nici nu dam.[COLOR=blue]
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(little sam @ 23 Aug 2006, 19:35) Nu pot sa il deschid. Imi spune ca nnu e blogspot si dupa aia nu se mai intampla nimic. Are cineva download-ata povestea ca sunt curios sa o aud. Am murit de ras din ce am citit pe aici. Intra pe youtube.com si cauta dupa "capra cu trei EZI". Deci exact cum am scirs eu, EZI! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu știam puțin altfel:
Havelo capra trin buzuri: buzuri mico, buzuri mijlo, buzuri baro. Capra jagarde la padure. Lupu jagarde la buzuri. Haordes buzuri... Restul nu l-am reținut niciodată... This post has been edited by Catalin Marinarul: 4 Aug 2007, 19:54 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:01 |