Cazare Arad, sau zona de granita
![]() ![]() ![]() |
Cazare Arad, sau zona de granita
octa74 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 14 December 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Iti propun o alternativa de cazare in HU, pe harta cauta localitatea Kiskunmajsa (este la 38 km de Szeged) pe un drum secundar paralel cu autostrada, si acolo baza de agrement Jonathermal (http://www.jonathermal.hu/index.php?set_lang=450). Ai si oferta de preturi, iar in perioada asta a anului sigur gasesti camere libere si fara rezervare prealabila. O singura mentiune: este o statiune specializata pentru cei de varsta a III-a, nu exista viata de noapte... Exista un singur restaurant care inchide la orele 22. Dar conditiile sunt rezonabile, preturile decente si foarte multa liniste.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
octa74 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 14 December 04 From: Brasov ![]() |
Multumesc pentru propunere. Oricum, viata de noapte nu ma intereseaza, imi trebuie doar undeva unde sa dorm si dimineata sa plec mai departe (trebuie sa ajung la Brasov spre dupa amiaza - catre seara).
M-ar interesa insa ceva mai aproape de Brasov, date fiind conditiile (voi ajunge seara la locul respectiv) This post has been edited by octa74: 16 Mar 2007, 09:24 |
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am venit eu pe acolo saptamana asta. Dupa Arad, in urmatorii 10-15km sunt vreo 4-5 pensiuni pe partea dreapta, marcate din timp. Nu stiu preturi, dar aratau bine si nu cred ca au cum sa fie scumpe.
Un exemplu: http://www.tourismguide.ro/tgr/motel_ioanis_arad_554.php |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
adi_ar |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Pot sa-ti fac unele recomandari dar nu cred ca are rost ... doar este vorba de o noapte, ai nevoie de un pat curat, un mic-dejun si un loc de parcare cat mai sigur.
Da-mi un PM cu cateva zile, o saptamana inainte de plecare si gasim o pensiune decenta, hotel, sau ce vrei tu ... in/langa Arad, de aici ajungi la BV in 7 ore de mers "batranesc". |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
mascarada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 18 January 07 ![]() |
Dupa ce tranzitezi jumate de Arad, dinspre Nadlac spre Deva, o sa ajungi intr-o zona in care este o densitate foarte mare de pensiuni (zona Miorita). Sunt acolo peste 10 - 15 pensiuni, cu camere curate, baie proprie si TV, parcare. Cam 600-700K pe noapte pt o camera de 2 paturi.
|
--------------------
dacia
1310
2001 li
- sb 06 xtn
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
mergand pe centura inspre deva la sensul giratoriu pentru oradea(sunt 2 benzinarii acolo petrom si lukoil) faci dreapta spre arad si dupa nu mai mult de 1 km o sa gasesti pensiuni si hoteluri cate vrei,toate noi construite si curate.
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
Eu am apletat intotdeauna la Hotel Olimp. In luna februarie ac cazarea cu mic dejun era 120 ron/camera. Camerele sunt curate, civilizate iar micul dejun copios. Informatii suplimentare gasesti la http://www.hotelolimp.ro/.
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Daca esti interesat de ceva imediat ce ai intrat in RO pe la Nadlac atunci imediat dupa punctul de trecere a frontierei te opreti pe dreapta cum vii spre RO si ai Hotel Jackson aveam si numarul de telefon
0744770645 am dat asta vara 150 RON pe o camera cu 2 paturi dar era imensa si serviciile au fost ireprosabile (mi-au dat mic dejun la ora 4 si jumatate dimineata) |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
octa74 |
![]()
|
Va multumesc mult pentru raspunsurile voastre. Cel mai probabil voi ajunge in zona pe 6 aprilie seara.
|
--------------------
Logan
Ambiance (cu servo)
- BV-xx-NEW
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Eu in 6 aprilie seara voi fi la Brasov
![]() Pe proprietarul de la Olimp il stiu (dl. + dna. Negru) si pensiunea este asa cum scrie DragosG + parcare chiar si in curte (pana nu de mult pazita noaptea de 2 ciobanesti frumosi). Este putin mai greu de gasit daca nu stii locul desi sunt indicatoare. Poti face rezervare telefonic, sunt oameni foarte seriosi, la tel/fax: + 40 257 279 443 Oricum, nu este singurul hotel / pensiune si asa cum spuneam n-are rost sa-ti fac recomandari, daca esti in oarecare impas prin zona anunta-ma pana in 05.04.2007 si gasim. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 07:15 |