Cea mai buna ruta Timisoara-Constanta
![]() ![]() ![]() |
Cea mai buna ruta Timisoara-Constanta
adytym |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu as alege varianta 2 - bucurestiul il eviti usor cu ajutorul centurii (recomand partea de nord) si este ruta cu cei mai multi km pe autostrada - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
varianta 3,pe valea oltului.
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Eu am facut asta iarna Sibiu-Bucuresti-Constanta si drumul e foarte bun (nu am fost pe valea oltului din motive meteo). Pe Buzau pare ocolisul mai mare si nici nu ai autostrada dar te poti opri si la Brasov
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
cread |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 29 April 09 ![]() |
Personal, parca ma incanta mai mult pe Craiova, valea Oltului si dealul Negru ma cam enerveaza cu tirurile si milioanele de curbe.
|
--------------------
renault
Megane 2 Grandtour .
2004 1,5 dci 80cp
|
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
Nu recomand Valea Oltului; circulatia e criminala. Poate doar daca treci noaptea.
|
--------------------
BMW X2, 2018
(fost proprietar de Dacia Logan,
2005, Ambition) NIHIL SINE DEO!
CARPE DIEM! |
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
multumesc mult de sfaturi , dar tot n-am priceput care dintre cele trei variante include valea oltului
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Eu votez pentru optiunea 3 ... cea mai rapida
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
varianta 3.de la sibiu poti veni la bucuresti pe valea prahovei sau pe valea oltului.
eu fac drumul asta o data pe luna si mi se pare mult mai ok a doua varianta prezentata de mine.intr adevar sunt ceva tiruri dar sunt destule portiuni in care poti depasi.oricum,pana la a cataloga circulatia criminala e cale lunga dar poate unii chiar nu se descurca.mai este si avantajul autostrazii buc.-pitesti si a faptului ca pe acest traseu nu sunt camere ca cele de pe dn 1. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Evita prima varianta.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Sustin gotty
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
drrond |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 8 June 07 From: Ramnicu Valcea ![]() |
QUOTE(gotty @ 6 Jul 2011, 21:26) varianta 3.de la sibiu poti veni la bucuresti pe valea prahovei sau pe valea oltului. .oricum,pana la a cataloga circulatia criminala e cale lunga dar poate unii chiar nu se descurca. Mi-a placut ironia, oricum gratuita. Se vede treaba ca esti un fan infocat al soselelor romanesti, de aceea nu te combat. Drum bun, iar daca vreodata astepti cateva ore pe Valea Oltului, nu uita de replica lui Dorel Visan din "Cel mai iubit dintre pamanteni" : "Ne rādem! Ca asa ne place noua, sa ne rādem!" ![]() |
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
gotty |
![]()
|
Daca ti a placut ,e bine!
![]() nu sunt nici pe departe un fan al soselelor romanesti,dar nici nu sunt genul de om sa ma plang la orice ora de conditiile de trafic.am asteptat pe valea oltului si la accident si la semafor si nu mi au cazut oolele...circulatie criminala as cataloga o pe cea din hong kong, unde scuteristii si biciclistii sunt mai agresivi ca albinele intr o zi de vara. dar,ca sa inchidem paranteza:valea oltului are 90 km ,parca,nu stapanesc prea bine informatia...insa acesti 90 km ii mergi cursiv cu 80-90 km indiferent de cate tiruri sunt pe traseu...dupa cum spuneam,la faptul acesta ajuta si lipsa camerelor radar,precum si absenta(nu in totalitate) a schumacherilor de sorginte romaneasca care se grabesc 'la munte'... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pentru oricine care nu e in stare sa traverseze optim Valea Oltului o sa i se para greu si criminal acel drum.
Realitatea, in majoritatea cazurilor e putin alta. Se merge bine, multe camioane merg repede pe acolo. Dar se poate intampla sa gasesti coloane de camioane care merg cu 60km/h. Eu ma bucur cand dau de astea. De ce? Ca is mult mai usor de depasit decat camionagii vitezomani care ataca curbe cu 80-85km/h. Dar.....trebuie depasit cat timp ai pretentia sa mergi oarecum constant. Si sunt multe locuri in care se poate face lejer acea depasire. E drept ca are si zone unde depasirile sunt mai dificile, trebuie calculate bine raportand totul din timp la circulatia de pe contrasens, iar pentru soferii de duminica asta o fi prea mult deja.... This post has been edited by driverx: 7 Jul 2011, 11:41 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
drrond |
![]()
|
@ gotty
Recunosc ca la Hong Kong nu am fost. Asa ca nu te contrazic. In schimb pot sa spun ca ultima data cand am mers cu 80-90 Km/h, si asta nu constant, a fost in iarna cand am plecat din Rm.Valcea in Austria, la 3 noaptea. In rest nu se poate merge cum zici tu. Dar ptr. cine nu crede poate telefona la firma DACOS si poate verifica informatia asta: cursa Rm.Valcea - Cluj are o durata de 6 ore ( atat tur cat si retur ) ptr. cca.260 Km. Sau daca poate vorbi direct cu vreun sofer sa il intrebe. Vitezomanii despre care tu zici ca lipsesc, pot fi vazuti pe YouTube unde au filmulete cu faptele lor de vitejie ( auto si moto ). Iar despre radare, daca tu zici ca in jud.Valcea, respectiv pe Valea Oltului nu sunt, inseamna ca ori nu prea mergi pe aici, ori ai un noroc fantastic! ![]() Eu nu mai vreau sa polemizez pe tema asta, doar i-am dat colegului nostru de forum o info de care poate tine seama sau nu. A citit si informatiile tale ( si ale celorlalti )asa ca poate alege ce vrea. Oricum eu scap de injuraturi si blesteme... ![]() @ driverx Ce spui tu e pura teorie care arata ca ai enorm de multa experienta la volan, si asta probabil de fiecare zi, nu doar de duminica. Felicitari! Iti doresc totusi cat mai putine camioane care merg cu 60 Km/h, si asta nu doar pe Valea Oltului. F. serios!! ![]() |
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Chiar 45 km/h ? Asta e vreun autobuz, are multe statii?
Si eu mai opresc la niste mici acolo ce-i drept. ![]() Daca nu e firma de autobuze inseamna ca eu sunt norocos ca la ultimele 3 drumuri am facut 6-6.5 ore pana la intrare in Bucuresti, si la ultimul 8.5 ore pana la intrare in Constanta. Din pacate cu un consum pe masura, aproape 8 ![]() |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
adytym |
![]()
|
deja incepe sa degenereze discutia, oricum va multumesc tuturor pentru ajutor si pana duminica mai meditez un pic la spusele voastre si voi vedea ce ruta aleg, poate as prefera un pic mai mult autostrada decat catunele de la noi , tin sa precizez ca pana in valcea am mai fost si cunosc drumul destul de bine si pot sa aleg , la fel ca si ruta sibiului, problema era ca nu stiu de la aceste orase mai departe cum se prezinta drumurile.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
drrond |
![]()
|
Sper sa aiba dreptate colegii nostri ( optimisti ) de forum si nu eu. Dar iti recomand sa ai mare grija cu radarele, cel putin pe raza jud. Valcea, indiferent la ce ora treci. Spre mare nu am mai fost de 5 ani asa ca nu pot sa-ti spun exact. Drum bun si concediu placut!
|
--------------------
BMW X2, 2018
CARPE DIEM! |
|
adytym |
![]()
|
merci fain, sper sa nu mai am probleme cu radarele, ca in ultimele 2 luni m-am lipit de doua, unul chiar era sa ma lase pieton , a fost la limita, m-a luat din mers.
|
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.461 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ia in calcul si faptul ca Sibiul acum poti sa-l ocolesti pe centura.
L.E. Ca veni vorba de radare, fix pe centura asta stau destul de des. This post has been edited by bucatzel: 8 Jul 2011, 18:39 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:59 |