Cod eroare P0420, Catalyst efficiency below Threshold Bank 1
![]() ![]() ![]() |
Cod eroare P0420, Catalyst efficiency below Threshold Bank 1
infinimax13 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 22 March 19 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2010
|
|||
Alentin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 March 19 ![]() |
Salut si eu am aceasta problema citeste posturile mele poate iti ofera o idee
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6
2005
|
|
ionutvasile85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 May 20 ![]() |
Salutare
Am și eu ceck engine aprins și pe tester arata ceva de genul catalyctic convertor intermitent și nu merge șters. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.6 MPI 8v
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Verifica senzorii de oxigen, verifica sa nu ai gauri in esapament, si abia apoi te uiti la catalizator.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ionutvasile85 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 May 20 ![]() |
Pe tester nu arata nici o sonda defecta
6 May 2020, 21:17: Am făcut astăzi la service dacia un nou test și a reieșit ca este calizatorul defect. Pot sa merg cu el asa sau trebuie schimbat. Menționez ca mașina nu are nici un simptom în afara de faptul ca sta martorul aprins în bord. This post has been edited by ionutvasile85: 6 May 2020, 21:17 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.6 MPI 8v
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
poti sa mergi in continuare cu check engine aprins...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Da, masina nu va pati nimic. Cu toate astea, sper ca esti constient ca dpdv moral/ecologic/legal nu-i OK. O verificare inopinanta a gazelor te poate lasa fara talon si ceva maruntis din buzunare. Sa mentionez si de ITP?
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
constantin_stan78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 23 January 07 ![]() |
Salutare,
Intampin si eu aceasta problema (P0420) pe un Logan 1.0 sce din 04.2019 proaspat iesit anul asta din ganrantie. Am avut probleme cu martorul motor in garantie cand clipea de zor si motorul se ineca la rece la plecarea de pe loc. Atunci mi s-a rescris calculatorul de injectie, problema nu a disparut ca apoi pe la 30k sa-mi inlocuiasca sonda lambda (cea care este in compartimentul motor). Acum martorul sta aprins tot timpul insa motorul pare sa fie ok. Este adevarat ca lotul de masini din aceea perioada au avut astfel de probleme? O sa incerc luni o vizita la reprezentanta dar cu siguranta voi fi intampinat cu "satisfactia" de care dau dovada cand vine vorba de masini care tocmai au iesit din garantie... Sunt sanse sa fie doar sonda lambda din nou? (am vazut ca una noua e cca 600lei iar un catalizator e 5000lei...). Daca vb la Dacia (vocea clientului) este posibil sa rezolv ceva? Multumesc anticipat Cu respect CS |
--------------------
Dacia
Logan 1,4MPI
Oct.2007 - Laureat
- Numere negre Tot respectul pt posesorii de Dacii
|
|
dandrackul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 44 Joined: 29 June 12 ![]() |
Se poate monta pe sonda lambda doi cea după catalizator o ,, extensie sonda lambda " se găsește și pe olx.la Skoda Fabia am montat apoi am șters eroarea cu obd și nu a mai apărut.
|
--------------------
renault
clio II
2003 1.4 1.4 8v + gpl clio(thalia) dacă merge nu umbla la ea!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:22 |