Colantare Auto, colantare intreaga masina.
![]() ![]() ![]() |
Colantare Auto, colantare intreaga masina.
dan supernova |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.508 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
M-a batut si pe mine gandul destul de serios, am studiat problema si am ajuns la concluziile de mai jos: 1. tiganie 2. n-o sa arate niciodata ca o vopsea ok 3. nu rezista in timp (se decoloreaza, se crapa, se zgarie) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Am citit pe un site specializat ,si spuneau ca ofera garantie 10 ani ,si ca nu se decoloreaza etc .
Pe forumu acelui site erau utilizatori care spuneau ca au folie pe masina de 2-3 ani si inca arata impecabil ,acu se imparte in 2 tabere uni pro si uni care nu sunt de acord cu aceste folii. |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
CatalinCTM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 3 August 09 From: Romania ![]() |
Ov , placerea face sa cunosc pe cineva care un logan colantat de 2-3 ani se tine bine . Minusurile sunt ca trebuie sa fii foarte atent cand te duci cu masina la spalatorie , daca baga jetul "naspa" pe vreo muchie , ori ti-l sparge , ori ti-l dezlipeste:)
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2009
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Am un prieten care a colantat-o la o firma, care are un portofoliu mare , a iesit perfect , asta poate unde si-au pus si reclama siteului pe masina , un scris mic pe stalpii fata .
Problema e ca daca lovesti masina , asigurarea sau casco acopera cheltuiala pentru aducerea la starea initiala a reperului lovit , nu si la recolantare , deci acel reper il colantezi din banii tai . |
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
dan supernova |
![]()
|
lucifer - in legatura cu lovitu masini ai dreptate dar ,o colantare la un anumit element costa intre 50-70 ron .
|
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
- B-902-DAN
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu nu as alege sa-mi colantez masina din aceleasi motive ca si ov.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
lucifer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 9 April 05 From: Bucharest Dr. Taberei ![]() |
Inainte de a schimba aripile fata de la Dacia mea , in dorinta de a acoperi rugina si eu am vrut sa colantez acele repere pentru prezentarea la inspectia tehnica periodica , numai ca nu am gasit culoarea ''gri verde primavara'' si pana la urma am luat aripi noi si au fost vopsite si lacuite . Imi furam singur caciula . Cat despre colantare totala si eu sunt de acord sau schimbarea culorii prin colantare , pe vremea cand vroiam sa colantez aripile o vopsitorie totala era ~4500 lei iar colantarea undeva la 800 lei .
|
--------------------
dacia
1410
1997
- B xx GEC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:35 |