Constanta-Piatra Neamt-Botosani, pe unde? starea drumurilor?
![]() ![]() ![]() |
Constanta-Piatra Neamt-Botosani, pe unde? starea drumurilor?
pastrama |
![]()
|
||
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Tedei
-
-
|
|||
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Din Piatra Neamt, ai avea doua variante spre Botosani:
1. prin Tirgu Neamt - Falticeni - Suceava - Botosani 2. Prin Roman - Tirgu Frumos - Botosani Sincer, nu stiu care varianta este mai scurta, dar as recomanda traseul 2, pt ca distanta Piatra Neamt - Roman e destul de buna, iar Roman - Tg Frumos e E583, 4 benzi ca-n palma. Piatra Neamt - Tg Neamt nu e f rau, dar oricum e mai prost si mai aglomerat... Insa, repet, conteaza probabil si distantele.. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
CT-PNT
varianta lejera... Cernavoda-A2-E85... drumuri perfecte mai sunt si alte variante dar nu economisesti prea mult si ai cel putin vreo 50km unde rupi masina (pe dupa giurgeni si pana in europeana care da in braila) |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Multumesc de raspunsuri. Deshteptule, nu prea conteaza 50 de km in plus. Ma intereseaza sa nu rup masina.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Acum 2 sapt am facut eu Piatra Neamt - Iasi, deci stiu pe propria piele ca drumul Piatra Neamt - Roman - Tg Frumos e fff bun. N-ai de ce sa-ti faci probleme.. Apoi colegii mei circula foarte mult pe portiunea Tg Frumos - Cotnari (spre Botosani), si imi spun ca drumul e bunisor. Nu cred ca ai probleme pina la Botosani, eu ultima oara am facut drumul in iunie si era relativ bun... din cind in cind niste gropi evitabile si pe alocuri soseaua denivelata, dar fara sa puna mari probleme soferilor..
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
drumaru |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 21 March 05 ![]() |
Eu as recomanda Constanta - Hirsova- Slobozia - urziceni - Buzau - Focani - bacau - piatra - drumul e ff bun. Pe a2 se ocoleste (sau poti iesi de la drajna la slobozia, dar practic n-ai facut mare lucru, mergi pe autostrada intre cernavoda si fetesti si apoi de la fetesti la drajna ai semi-autostrada).
|
-------------------- Captur 1,5 dci 90 CP
Kadjar 1,3 tce 140 CP |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Sau Roman-Suceava-Botosani...
|
--------------------
ML
350
2013
- BC-35-SDS MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar ca sa ajung de la bucuresti la giurgiu cum procedez?
Frumos va sade sa inventati topicuri doar ca sa va apare nickul pe forum!!! |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
pastrama |
![]()
|
Se poate inchide (sterge) ca nu mai plec.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:09 |