Contract pt extern autoplatforma, unde pot gasi ?
![]() ![]() ![]() |
Contract pt extern autoplatforma, unde pot gasi ?
Daddy |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu s-a mai concretizat nimic cu Renault..?
parca ai vorbit cu ei |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Daddy @ 19 Jun 2007, 22:25) Nu am licenta de transport deoarece nu am firma infiintata cu specific transport, masina si remorca sunt proprietate privata si fac curse numai in interesul meu personal. Aici e nelamurirea, e acelasi lucru si in cazul privatilor ? Daca nu ai firma,licenta de transport si asigurare CMR nu iti da nimeni nici-o comanda.Orice transportator cand accepta o comanda de transport trebuie sa faca dovada ca are ASIGURARE CMR in faxul pe care il remite clientului. |
--------------------
a
b
c
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Pai la ce sa mai fie si asigurare, sa mai dea bani si pe aia. Omu vrea sa scoata banii de motorina cu orice pret. Orice cheltuiala in plus e nedorita.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Domnul bulan a explicat cum se face legal si din cate am vazut pe forum dansul este in domeniu daca nu ma insel.
Ca dorinta tipic romaneasca este de a gasi toti contracte eventual cu super tarife fara a avea costuri suplimentare (a se citi legale si necesare) asta este alta poveste. Tu chiar crezi ca fara a fi in legalitate te poti gandi macar la un contract cu o firma serioasa sau mai mare? A, ca te intelegi cu nea gigel samsaru sa ii aduci o masina de nu stiu unde asta e altceva dar asta nu se poate numi contract. |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Pentru amatori: http://www.realitatea.net/145861_O-platfor...--pe-DN-7-.html
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
A citi e una si a intelege e alta !
In postul despre dubita am scris: "Am o dubita care se incadreaza pana in 3,5t care tracteaza o platforma de 2600 kg, dubita nu este dotata constructiv cu tahograf, ma obliga legea ca la ansamblu de 5,4t sa montez tahograf ?" In postul de mai sus am scris : "Am o autoplatforma Mercedes de 5 pozitii autoturisme" Oare e sinonim o dubita cu un camion de 9 tone ? Acum sa sa lamuresc si pt altii, daca vreti sa efectuati transporturi de la Dacia - Renault Mioveni nu puteti lua nimic, cursele se contracteaza de marile firme pt un an. Dar puteti sa luati curse de la marile firme : Lazar, Willy Betz, Iveco Romania, Lagermax, etc. This post has been edited by Daddy: 17 Feb 2008, 21:22 |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 03:52 |