Cost reparatie logan
![]() ![]() ![]() |
Cost reparatie logan
WAR |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 10 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
logan
2005-laureate
|
|||
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Bine ai venit pe forum !
Citeste si tu putin aici : http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=7239 si vezi cam ce preturi sunt pentru Logan (FOARTE MARI !!!!!!!) asa ca reparatia te-a costat "normal" . Sfat : FA-TI CASCO !!!! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai depinde unde ai facut reparatia, ce manopera a necesitat, etc...
Pe mine la supernova m-a lovit unul in spate si inlocuirea barii inclusiv vopsirea au costat 2 mil, si asta la un service de toata rusinea. |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Parerea mea este ca puteai sa postezi la preturi piese schimb si sa detaliezi reparatia. Ce piese au fost schimbate, cost manopera, etc. Si pe viitor CASCO!!!
This post has been edited by CosminM: 10 Nov 2005, 13:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
pretul pare corect!... daca insa iti faceai casco, acum aveai deja amortizati 1/2 din banii dati
dar ce conteaza cum ni se pare noua pretul?... ce anume vrei sa se discute pe acest topic????... macar precizeaza daca ai fost la service Dacia sau nu... P.S. pentru amatorii de discutii: manopera la logan difera de cea pentru SLZ, DSN sau berlina... conform unui afis dintr-un service la berline e 3 euro/ora, DSN 5 euro/ora, SLZ 5,5 sau 6 euro/ora si LGN 11 euro/ora Eu gasesc util sa avem un topic unde fiecare sa posteze (indiferent de metoda de plata, cu asigurare sau nu) costul reparatiilor de toate felurile la LGN...DAR... se vor preciza urmatoarele obligatoriu: - service-ul (Dacia sau altul) - elementele inlocuite/reparate - valoare piese - valoare manopera: cate ore de manopera au fost taxate si la ce pret unitar - precizare daca e vorba de reparatii mecanice, de tinichigerie-vopsitorie sau mixte... SI NU SE VOR ADMITE COMENTARIILE!!!... doar adunam informatii si fiecare-si trage concluziile in particular |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
part 1 ...service Dacia schimbat luneta pe CASCO +manopera 400 lei ianuarie-februarie 2005 part2 service(varza) POLISERV Ploiesti schimbat spoiler fata+ vopsit pe CASCO 800 lei -mai-iunie 2005 part 3 in urma accidentului descris la cum se comporta Logan-ul la accidente... reparatia platita de RCA-ul celui gasit vinovat a costat : 750 lei IATSA Campina vopsit si chituit spoiler -300 lei inlocuit teava esapament (bucata de ~ 1.5 intre curbura si toba finala) + 2 imbinari +manopera 450 lei This post has been edited by avathan: 10 Nov 2005, 13:39 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
avathan, fii dragut si culege-ti din facturi si nformatiile despre costul pieselor inlocuite!!!!... sigur le ai undeva!
singura mea experienta la service: schimbat oglinda laterala stanga (electrica si cu incalzire) din cauza ca mi-a fost lovita si sparta... Meridian West, pe CASCO, oglinda = 545,31 RON, manopera 1/4 ora = 10,47 RON (preturile sunt cu TVA)... reparatia asta e considerata de caroserie/tinichigerie |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Hai si eu la faza cu camionul
--spoiler spate 6,5mil --capota spate 11mil --schimbat capota+vopsit +montat spoilerul 7mil Asta se intampla la unicul dealer Dacia din oras numit Rent car( kkt),bineinteles ca nu am facut lucrarea la ei ci am vopsit capota la Daewoo iar bara am incalzit-o putin si si-a revenit. This post has been edited by RamboX: 10 Nov 2005, 15:42 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In urma accidentului descris la "cum se comporta loganul la accidente" unde am postat si o poza,reparatia a iesit aproape impecabila.Nu stiu detaliat costul fiecarei piese in parte sau a manoperei dar pot sa spun ca reparatia a costat in total 27 milioane. S-au inlocuit:
-usa stanga spate, -aripa stanga spate, -macara geam electrica, -bandou usa spate, sau reparat: -pragul si stalpul mijloc, -demontat si montat luneta,bara spate,tapiteria pe partea stanga,tripla stanga, -antifonat si vopsit tot pragul ,usa spate si aripa spate,toate pe stanga. Toata operatia a durat 12 zile de cand am lasat masina la ei pana am plecat cu ea acasa,fiind 3 zile in care nu s-au atins de masina.Service-ul a fost AMG din Pantelimon. [ar fi bine sa revii si cu ceva preturi detaliate... altfel nu prea e util ce ai scris] This post has been edited by AL: 11 Nov 2005, 08:51 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
dragos01 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 20 January 05 From: Pitesti ![]() |
Am facut si eu pe CASCO doua interventii.
Prima: - revopsit aripa spate si indreptat o usoara zgarietura pe 30cm - revopsit zona laterala dr bara spate doar partea neagra, de fapt a dat cu un spray Cost total 4.5 milioane, pe factura iti baga si scotch-ul pe care l-au folosit la protectia masinii, etc A doua din cauza unei pietre in parbriz: - inlocuit parbriz fata -revopsit capota fata, a sarit de la piatra vopseaua in doua mici locuri, daca nu aveam CASCO nu o faceam in veci Total 9.5 milioane, spicuiesc doar din factura: parbrizul 4.5 milioane, iar chitul de lipit parbrizu 1.5 milioane... Reparatia facuta la service AMAT in Pitesti, conditii ok, oameni amabili. Sfat: mergeti la reparatie, daca se poate, spre sfarsitul perioadei de valabilitate a politei ca sa scada valoarea de reintregire a sumei asigurate Am uitat din graba poate, masina intrata luni in service si iesita joi. RSA factura de 9.5 mil ~ 42000 lei, iar pentru cea de 4.5mil ~ 12000lei , eram in ultima luna a politei ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai 1,6 DIG-T
Tekna 2015
- AG-xx-DAR
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
Reparat marginea aripei spate dreapta [o zgarietura usoara de 10 cm, aripa infundata foarte usor aproximativ 1 cm] dupa o mica intalnire cu marginea portii
![]() Culoarea albastru marin, reparat la RND Auto Oradea, 2 zile, 3.650.000 lei vechi, pe factura se baga tot de la smirghel pana la scotc, diluant, intaritor... A iesit bine, nu se observa deloc unde a fost reparat, au lucrat bine, dar in masina era mult praf [din cauza alarmei a stat cu geamul lasat jos ![]() Din pacate nu am factura [a ramas la firma de asigurari] dar au bagat 1.5 ore tinichigerie si 2 ore pt vopsit, aprox 50% este materialul si 50% manopera. Noroc ca am Casco, altfel... |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
cristicojo |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 November 04 From: Adjud ![]() |
Dupa ce am treacut de o intersectie, am fost nevoit sa opresc sa las un tir de pe o strada laterala sa treaca; eram a doua masina, frana nu a fost brusca,dar unei basculante in spatele meu nu i-au tinut franele si ...buff...
![]() ![]() Reparat in luna decembrie 2004, (masina avea doar o luna ![]() Cost reparatie (TVA inclus) suportat de Casco (Asiban): 1) Schimbat tripla (sparta) stanga spate = 173,30 ron; 2) Schimbat + vopsit bara (infundata) spate = 400 ron; 3) Reparat + vopsit aripa spate stanga = 624,40 ron; 4) Reparat capota porbagaj = 19,40 ron; 5) Vopsit capota porbagaj = 97,00 ron; 6) Materiale vopsit capota = 134,20 ron; |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2004
- VN 12 COJ Ex. Logan Laureate 1.4, 2004
My new car: Opel Astra Caravan 1.9 120HP Cosmo+, 2006 DA...DA...DA... |
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
pe 12.11.2005 fac ce fac si intru intr-un carambol cu alte 2 auto.Primul fraier trage pe dreapta si opreste intr-un metru fara sa semnalizeze...ceea ce urmeaza banuiti.
Si incepe : - bara fata completa 6,3 milioane - far dreapta 3,2 mil - vopsea,diluant,banda,smirghel...etc 2 mil - manopera indreptat capota (4 cm patrati max),indreptat aripa (max 4 cm patrati),vopsit capota, vopsit aripa, vopsit bara,montat bara+far 3,2 mil Toata distractia 14,7 mil la Botosani. ...va mai asteptam pe la noi!:) bye |
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Am fost lovit acum ceva timp de un prahovean in zona aripii spate , urmare ,aripa sifonata plus vopsea sarita circa 10 cm patrati , reparata la Meridian Sud , cost reparatie 4.500.000 rol.
Si acum mai am un eveniment , am gasit masina lovita in parcare ,urmare, aripa spate varza , usile lovite destul de urat , oglinda, si aripa pe fata zgariata . Noroc cu casco , o sa revin cu amanunte dupa ce scot masina din service. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
blongro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 November 05 From: bacau ![]() |
logan lovit din vina mea, fara casco
- bara spate 500 ron - tripla stanga 250 ron - aripa spate indreptata, inlocuit bara si triplala mecanicul meu 200 ron - vopsit aripi spate si bara la negru 400 ron o bucurie, in citeva cuinte ![]() |
--------------------
renault
laguna 2 1.8 16v
2001 [URL=http://www.dc-media.info]DC Media[/URL]
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Am promis ca revin cu amanunte dupa ce scot masina din service.
Am avut lovitata rau aripa dr spate , portierele dreapta , aripa dr fata(zgariata putin), bandouri si manerul de la portierea dr fata. S-au inlocuit bandourile si manerul de la portiera iar restul elementelor aripi+portiere reparate+ vopsit, costul reparatiei a fost 12.000.000 rol. Reparatia a fost facuta la Dacoserv pt. ca acolo avea omniasigu decontare directa. Numa' bine. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
blongro |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 November 05 From: bacau ![]() |
yeah slider! invatam, invatam, sa ne asiguram!!!
|
--------------------
renault
laguna 2 1.8 16v
2001 [URL=http://www.dc-media.info]DC Media[/URL]
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Revopsit aripa laterala fata stanga + dreapta, capota motor si polish bandou de plastic bara fata: 819 RON la service din reteaua Dacia. Reintregirea asigurarii: 20 RON.
(Pretul este cel final din dosarul de asigurare, plata s-a facut direct intre asigurari si service - eu n-am dat nici un leu din buzunar, reparatia nu a inclus nici o indreptare - zgarieturile au aparut de la catei care incercau sa se urce pe masina) This post has been edited by thecagero: 15 Dec 2005, 16:47 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Bara spate inlocuita si vopsita + vopsit carlig remorcare - 840 RON
Tripla dreapta spate inlocuita + aripa dreapta spate vopsita - 480 RON. Service Dacia Vaslui. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 08:41 |