Cui Ponto si Jiglere carburator 1.4 1310
![]() ![]() ![]() |
Cui Ponto si Jiglere carburator 1.4 1310
Alexio |
![]()
|
||
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|||
revoOO |
![]()
|
![]() Membru cu Ambreiaj Group: Members Posts: 106 Joined: 12 June 09 From: Constanta ![]() |
pe mine Jicloarele de 1.4, 1410 m-au costat 15 lei
|
--------------------
Dacia
1310
'83 TLX
- CT-03-W L L
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
@Alexio. pentru cine nu stie jigler = jiclor, chiuloasa = chiulasa... etc...
OnTopic: confirm si eu pretul de 15 lei... am vazut in targ ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
Alexio |
![]()
|
![]() Ciocolata mecanica! Group: Members Posts: 1.108 Joined: 7 December 08 ![]() |
Imi cer scuze pentru greseala de tipar, e de la ei. Glumeam... nu sunt tocmai "mecanic" de meserie si nu cunosc corect toate denumirile insa imi dau silinta sa invat. O marca anume sau... si la cui si la jiclor?
PS: pentru sufletul meu de patriot as dori sa le iau de la reprezentanta de la Dacia. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
1998
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Ma-ndoiesc ca mai gasesti pe la reprezentanta (desi ar trebui sa mai gasesti cel putin pana la anul), oricum, nu vad cu ce ar fi mai bune cele de origine, fata de cele aftermarket, pentru ca la carburatie e suficient sa fie pastrate dimensiunile (exterioare si interioare), pt ca in ce priveste fiabilitatea... mi-e greu sa ma pronunt.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ultima oara cand m-a interesat, adica acum vreo 2 ani un set originale erau 35 ron, si de SRL vreo 15. Nu lua astea din urma, ca nu-s bune de nimic, daca nu gasesti Carfil, mai bine iei un carburator cu totul de la frizerie cu 20 de lei si iei ce-ti trebuie de pe el, macar asa o sa ai oarecare calitate.
Cuiul costa vreo 15 ron si e separat, nu e in setul de jiclere, personal l-am nimerit pe al treilea bun a magazin, primele doua erau frezate aiurea la alte cote si se infiletau stramb sau deloc, d'aia zic ca de noi nu mai gasesti absolut nimic de calitate pentru Dacia. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Dar gasesti de Renault ....
![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 07:59 |