Cum ati scapat de rugina din portbagaj, Cum ati scapat de rugina din portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Cum ati scapat de rugina din portbagaj, Cum ati scapat de rugina din portbagaj
paun_1984 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 clima
|
|||
Tzutzi |
![]()
|
![]() Solenzar impatimit Group: Members Posts: 478 Joined: 9 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus St170 2.0 16v
2004 Solenza Scala 1.4 8v 2004
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am fost la tinichigiu.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dupa 2 ani de la prima carpeala la oale telscop spate rugina a facut din nou ravagii. Mers-am la doftor cu ea. Carpit oale: grunduri ,spray-uri etc. reparat usa stg. fata atacata si ea de rugina, retusat puncte de rugina la imbanare stalpi cu praguri, indreptat indoituri la capota, aripi fata, reparat usa buson rezervor vopsit prag, usi dr., aripi fata, capota.Un face lift sa arate baba mai sulemenita in vara asta. Aspect rezonabil al zonelor reparate.Total general 1500 lei paralei. Mai un pic si dublez valoarea limoului
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Roger34 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 13 July 19 ![]() |
Salut caut si eu un tinichigiu pentru reparat/ inlocuit praguri la dacia solenza. Sa fie din Bucuresti. Multumesc.
|
--------------------
Dacia
Solenza benzina
2005 cu aer conditionat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 11:27 |