Cum scap de furnici?
![]() ![]() ![]() |
Cum scap de furnici?
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu scapi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Te muti...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Trebuie sa descoperi furnica-sefa. O elimini, si restul pleaca.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
"Scapi" firimiturile la vecini
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pericol! Vezi sa nu scapi si vreun urs in bucatarie ca te-ai dat dracu'!
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asta scapa de furnici cum a scapat Bula de cancer.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ciush |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
le ademenesti cu firimituri si pui pe ele motorina sau petrol, mor instanataneu
|
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ia-te dupa sirul indian si descopera sursa. Dai pe sursa, sau macar pe traseu, pe care ele il respecta cu scrupulozitate, ca merg tot legal, cu un fis-fis d'ala pentru insecte. La fel prin punctele de acces in bucatarie. Vezi ca trebuie sa aibe un cuibar prin zona.
@Victoras: cu puricii e mai simplu, sar toti cind treci prin poarta de la Ghencea. Ghencea be-he-he, nu Ghencea Militar. This post has been edited by corbex: 31 May 2011, 12:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ba, da tu ai furnici in apartament? Ca astea, de obicei, apar la casa.
La casa n-ai cum sa scapi de ele. Doar sa pui butelia pe aragaz si sa pleci la plimbare. Iar la bloc nu inteleg cum ai dat de furnici. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Eu am avut la etajul 4. Mi-am urmat propriile sfaturi
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Si unde era cuibarul?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu vrei să știi!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
Intre doua placi, pe exterior. Peretele dinspre braila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aha. Verule, pana nu incepe domn profesor cu sfaturile, da si tu foc la casa. Impusti doi iepuri.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
corbex |
![]()
|
Macar arde mileurile cu lampa de benzina!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Scrie la Federatie, sa le retrogradeze doua etaje. Zi-le c-au furat.
This post has been edited by Markos: 31 May 2011, 15:17 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu le-am omorat cu toporu
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
Tu esti in reclama aia cu "Dati-mi 62 de topoare, sa-mi ajunga primavara asta"?
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aprtamentul meu (locuiesc in el de vreo 15 ani si blocul este construit prin anii '50) a fost de doua ori invadat de furnici. Am aplicat metoda sugerata de Corbex, urmaresti sirul sa descoperi daca nu sursa, macar "intrarea" si presari sare. Nu le place sarea, si daca resusesti sa construiesti o bariera de sare te vor ocoli si vor cauta alte trasee. Nu-i nevoie de tone de sare, o "brazda" de 0,5 cm este arhisuficienta cu conditia sa nu aiba brese.
Nu-ti pierde timpul cu otravuri ca-i putin probabil sa descoperi cuibul. This post has been edited by radian: 31 May 2011, 17:27 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Marty @ 31 May 2011, 12:11) E incredibil, de cite ori da un pic caldura, se umple casa de furnici. Ideea e ca nu-si fac simtita prezenta, da' sa te fereasca Dzeu. sa scapi o firimitura de piine pe jos ca isi dau adunarea la locu' ala citeva zeci daca nu chiar sute de bucati. Toata bucataria e data pe linga pereti cu un praf din comert. De cind am dat cu ala am observat cite 2-3 moarte pe alocuri, da' le doare-n cur de prafu' respectiv daca scapi firimitura pe jos. Cu ce dracu' sa mai dau sau ce sa mai fac? O inundatie sau un incendiu. Cutremuru` nu ajuta.Cu banii de asigurare iti iei un cotet din asta modern din rigips vata de sticla si sindrila din sisturi unde orice e viu moare sigur si furnicile fiind dashtepte nu se ating de zona. Ady la tine cred ca urma trecea Carpatii spre N-E si la Corbex in Trei Scaune ![]() La mine sunt de 1000 de ani ![]() This post has been edited by bion: 31 May 2011, 17:51 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
cu asa ceva sigur rezolvi problema....devin crocante chiar..
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu mi-as pune kosmodisku' si as defila prin fata lor. Pun pariu ca nu mai vezi picior de furnica pe acolo.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Marty e un spirit vizioaar intreprinzator un adevarat pionier si se inspira din Mondo Cane si deschide un fast food cu furnici eco.
![]() Garantez ca printre coforumisti se vor gasi destui clienti ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
Ati retinut, nu? Cind va furnica, va duceti la Marty!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Eu nu stiu ce faci matale cand te furnica, da' nu cred ca toti forumistii au inclinari din astea...elene.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
E vorba de inclinatii formice. Numai ginduri perverse aveti. Fiti constrrucctivi, ce furnica noastra!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bmwh548 |
![]()
|
L-au rapit furnicile pe dom' plotoner Martinica fara frica de furnica
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 04:29 |