Cum schimb becul pentru pozitie fata?, Logan dCI. Dreapta
![]() ![]() ![]() |
Cum schimb becul pentru pozitie fata?, Logan dCI. Dreapta
c1p0 |
![]()
|
||
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|||
vadim_braia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu m-am chinuit putin si l-am schimbat , iti trebuie o mana mai micuta , astfel incat sa o poti strecura pana la soclul becului
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2007 1.5 DCI VAN & MCV LAUREATE Volvo 850 2500cmc , Rover 600 1800cmc 16 V , Toyota Previa 2.2D
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
c1p0 |
![]()
|
![]() I find your lack of faith disturbing. Group: Members Posts: 160 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti - Colentina ![]() |
OK. Eu o sa mai incerc. Dar nu cred ca o sa reusesc. Am mainile mari si degetele groase (un fel de Shrek). Nu am nici o sansa. Imi e frica sa misc ceva p-aclo ca nu vreau sa stric ceva. Daca nu reusesc, o sa astept pana la revizie si ii pun pe mecanici sa mi-l schimbe.
This post has been edited by c1p0: 2 Dec 2008, 19:31 |
--------------------
Dacia
Logan
dCI Ambition 2007 I feel like I'm diagonally parked in a parallel universe.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu acolo ca sa nu mai am probleme pe viitor, ca nici mie nu-mi incapea mana, am pus LED-uri.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am mai zis si pe topicul indicat de logan1.5dci, se mai poate si pe dedesubt, pentru cei cu maini mai groase cum ziceti voi, desfaceti plasticul acela din dreptul proiectorului si apoi este foarte lejer de schimbat.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fnp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 446 Joined: 5 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
MCV 1.5 DCI 70CP
2007 Laureate + ABS
- B
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 06:47 |