Cum schimb cablu de ambreiaj?, pedala moarta
![]() ![]() ![]() |
Cum schimb cablu de ambreiaj?, pedala moarta
bylexus |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|||
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
Cablu tau s-a rupt,nu ai nevoie de nici un canal,desfaci prima data de la pedala cablu pe urma deschizi capota si desfaci de la furca si tragi afara de el ,la remontare faci invers si reglezi cursa ambreiajului
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Dar tu, ai desfacut vre-odata capota? Sti cum se deschide? Dar la facultate, de ce te duci? Ca sa fi primministru? Extraordinar! Pentru a dezlega o sarma la ambele capete, trebuie si doctorat.
Iarta-mi te rog, ironia, dar ma ingrijoreaza mult viitorul vostru, care e din ce in ce mai intunecat. Atentie la reglat jocul, sa nu lasi rulmentul in presiune tot timpul mersului, ca va face gaura in placa. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Si cum reglez cursa ambreiajului?
|
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
fullhouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 13 June 07 From: Satu Mare ![]() |
Il reglezi in asa fel incat sa cupleze in prima jumatate a cursei pedalei de ambreiaj, preferabil cat mai jos. Reglajul se face din acele 2 piulite situate sub furca.
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Intai constata ce s-a rupt si apoi te duci sa cumperi,eu am patit la fosta dacie sa mi se rupa gaura pedalei de ambreiaj,am schimbat pedala si aia a fost,e un caz mai rar dar se poate intampla
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.174 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sau tabla aia de trage de cablu
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
bylexus |
![]()
|
Azi am schimbat cablul de ambreiaj singur in aproximativ 1 h.
Multumesc tuturor de ajutor!!! ![]() Defectiune constata: Cablu de ambreiaj rupt Costuri: 22 lei (cablu de ambreiaj) Unelte folosite: surubelnita si un patent ![]() Am reglat cursa ambreiajului sa mearga in gol pana la jumatate. This post has been edited by bylexus: 15 Oct 2011, 15:20 |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
valex19 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 5 January 13 From: ploiesti ph ![]() |
salut , am cumparat si eu un cablu de ambreiaj pt dacia mea 1310, si cand am desfacut cablul vechi dp masina am constatat ca este putin mai scut fata de cel nou( probabil este de 1300?),este vreo diferenta intre cele 2 cabluri inafara ca cel nou este mai lung putin, stric ceva daca il montez pe cel nou??? Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi ca nu ma pricep, MULTUMESC .
|
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.174 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
daca e prea lung exista posibilitatea sa nu il poti regla bine , depinde de diferenta de lungime , poti baga citeva piulite
This post has been edited by bygy007: 3 Mar 2013, 00:58 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
valex19 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 5 January 13 From: ploiesti ph ![]() |
SALUT , dupa o masuratoare "ochiometrica "
![]() |
--------------------
dacia
1310
1993
- PH78 KRI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th April 2025 - 06:21 |