Cum scot bancheta din spate la Logan, PLS HELP ME
![]() ![]() ![]() |
Cum scot bancheta din spate la Logan, PLS HELP ME
alyg7 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 December 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da ce, in manual nu scrie ? Se trage din spate si se ridica. Si din stanga si din dreapta.
This post has been edited by IRONICK: 15 Dec 2006, 15:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alyg7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 10 December 06 ![]() |
am sa ma uit sa vad ! da poate nu mai gasesc manualul !
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Poate gasesti si o cheie, ca e dacie, nu se rabateaza ca la straineze.
![]() |
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(alyg7 @ 15 Dec 2006, 15:41) da poate nu mai gasesc manualul ! Pentru cei care au pierdut manualul, Dacia vinde manuale de utilizare.Lungan, nu se refera la spatar, ci la bancheta (sezut). Sau probabil nu stie cum se numeste sau face confuzie ... This post has been edited by IRONICK: 15 Dec 2006, 15:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MikeLogan |
![]()
|
Membru destul de incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti (deocamdata) ![]() |
bancheta se rabate catre scaunele din fata. Trebuie sa bagi mana prin spatiunl dintre bancheta si spatar si tragi cate un pic pe toata lungimea ei. Nu trebuie sa umbli ca si cu un ou dar nici prea brutal( pe dedesubt bancheta e dintr-o spuma densa si daca tragi prea tare dintr-un capat poate sa plezneasca). Sistemul seamana cu cel de la dacia 1300 (ca acolo am mai scos bancheta).
Daca vrei sa scoti si spatarul trebuie sa desfaci din partea de jos doua suruburi dar numai stiu daca erau de 8 sau de 13. Dupa aia se ridica spatarul tot cu grija ca are cam aceeasi structura. E bine sa scoti itai tetierele de la spatar ca sa nu dai cu ele in luneta. Sper ca n-am fost prea ambigu. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 1,4 2005
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
E de 13 cheia
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
raspunsul s-a dat...nu mai e nimic de dezbatut aici....
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:20 |