Cum se inlocuieste becul farurilor (tip H4), ca nu prea e clar in manual...
![]() ![]() ![]() |
Cum se inlocuieste becul farurilor (tip H4), ca nu prea e clar in manual...
Katz |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 August 06 From: Constantza ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Are o clema (sarma) pe care apesi, tragi in lateral (spre dreapta masinii, nu dreapta ta) si pe urma o tragi spre spate. Becul nu o sa iasa niciodata singur. Huh ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Katz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 21 August 06 From: Constantza ![]() |
deci am scos capacul de plastic firele din mijloc si se vad lamelele alea 3 in jur e cauciuc..de care sarma zici ...
|
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Scoti si mansonul de cauciuc si apoi o sa se vada clema.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Katz |
![]()
|
saru mana ..ma duc sa stric
![]() |
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
s-a rezolvat?... ca sa stiu daca si cand inchid topicul
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa-l lasam deschis un pic, poate facem si niste poze cu modul de scoatere a becului, ca e deficitar documentat in cartea masinii. Prima oara cand am facut treaba eu mi-am zdrelit un deget...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sa te vad eu cum faci poza la ala din stanga
![]() Bine acum si pentru pozitie trebuie o schema. Tot pentru cel din stanga This post has been edited by IRONICK: 20 Oct 2006, 10:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mitzaciobanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 21 May 05 From: Brasov ![]() |
Exact! Klaus are dreptate. In carte scrie: "se scoate arcul", dar nu scrie cum. Si mie mi-a luat ceva pana m-am prins cum se face.
Trebuie apasat pe arc, si impins intr-o parte. Un pic off-topic: ar cam trebui reglate farurile dupa schimbarea becului, nu? This post has been edited by mitzaciobanu: 20 Oct 2006, 11:00 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition - 2005
- BV
|
|
Xplode |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 5 January 05 ![]() |
Nu trebuie reglate. Daca nu ai tras pe acolo de una alta ci doar ai schimbat becul usor nu ai probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat
- B-77-xxx Logan=Renult vs Logan=Dacia
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Insa dupa schimbarea becului trebuie avuta f. multa grija cu pozitionarea lui. Are o singura pozitie corecta, cu extrem de putin spatiu de manevra. Si daca e miscat cca. 1 mm, bate in balariile drumului
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
Daca tot se vede, nu vrei sa pui o imagine si cu modul in care se scoate?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu pot. Se foloseste un anumit deget si lumea o sa spuna ca fac gesturi obscene
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Katz |
![]()
|
gataaa, reusisem
![]() deci se scoate capacul de plastic dupa care "mufa" care intra in bec dupa care e cauciucul ala de jur imprejur care trebuie tras cate putin si usor ca sa nu ramai cu jumate in mana si sub cauciuc e o sarma in partea de sus a becului pe care am apasat si impins 2mm spre dreapta masinii si se da in jos dupa care iese becul ![]() Merci pentru asistenta. |
--------------------
Dacia Logan
1.4 Laureat
2006
|
|
eugen-c |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 October 06 ![]() |
...apropo......bec ars faza scurta/lunga......am fost la Dacia am cuparat becul (250 000 lei ) ..si am rugat sa mi~l si monteze deoarece mana mea era bandajata si nu puteam sa fac mare lucru cu ea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
preferance
2005
|
|
decrvl |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 24 February 05 ![]() |
Apropo de faruri la mine se concentreaza un pic in dreapta fat de mijlocul imaginar iar cele 2 aripioare ca se duc in sus sunt foarte aproape una de alta si sunt deasupra punctului unde se concentreaza cele 2 faruri.Este normal asa ceva sa trebuie sa ma duc la reglaj.Mentionez ca masina este noua.
|
--------------------
logan
1,5 dci
2006/dci
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
astia la service cum le regleaza? ca daca tre' un zid la o anumita distanta de faruri se rezolva relativ usor... dar care e algoritmul?
sa nu-mi ziceti ca le regleaza la ochi ca nu asta ma intereseaza! |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate - 1.4 MPI
- .
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.677 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cu un aparat special de reglat farurile
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(eugen-c @ 25 Oct 2006, 21:44) ...apropo......bec ars faza scurta/lunga......am fost la Dacia am cuparat becul (250 000 lei ) ..si am rugat sa mi~l si monteze deoarece mana mea era bandajata si nu puteam sa fac mare lucru cu ea ![]() ![]() ![]() becuri ieftine h4 osram are la cora am luat eu cu 14 ron acu o luna in legatura cu reglajul cand a fost ceata am observat ca si farurile de la masina mea bat cam sasiu ca sa zis asa si nu am umblat la nimic.stiam ca fascilulele lor trebuie sa fie paralele nu sa se uneasca la vreo 50 de metri. |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sambata trecuta am luat un bec H4 de la service cu 23 lei noi (nu stiu ce firma e asta nou, dar cel ars era Osram, probabil sunt toate Osram). L-a schimbat un nene in 3 minute si m-a costat manopera o bere.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
despre becuri se discuta la piese... aici s-a cam rezolvat cu modul de schimbare a becului... topicul se inchide
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:34 |