Curatare ciment, help- cimentul "dupe" geamuri
![]() ![]() ![]() |
Curatare ciment, help- cimentul "dupe" geamuri
florinc |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cu orice(dar nu dur), daca nu apesi ca ciobanul nu zgarii nimic, linistit.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(florinc @ 31 Jul 2008, 15:20) Aveti idee cu ce as putea curata mortarul/cimentul dupa geamuri fara sa le zgarii? Ce inseamna 'dupa' geamuri? in spatele geamurilor? casa e in pantelimon, piata resita? ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cin'se ia cu mine bine
Ii dau haina dupa mine. This post has been edited by vijelie: 31 Jul 2008, 14:33 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Alin Calu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 22 July 04 From: Brasov ![]() |
lasati acum "corecturile"...omu' ne-a cerut ajutoru'
vijelie, cu o rigla de plastic, cu manerul de la cutit...in general cu obiecte fara margini ascutite... si cum a zis si argon, daca nu apesi prea tare nu se zgarie... |
--------------------
Audi
A 4
2005
- BV-59-CAD far' car-car, ca fac car-poc
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(Alin Calu @ 31 Jul 2008, 15:06) lasati acum "corecturile"...omu' ne-a cerut ajutoru' vijelie, cu o rigla de plastic, cu manerul de la cutit...in general cu obiecte fara margini ascutite... si cum a zis si argon, daca nu apesi prea tare nu se zgarie... Ca sa razi cu maneru` de la cutit tre` sa-l tii de lama ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(florinc @ 31 Jul 2008, 15:20) Aveti idee cu ce as putea curata mortarul/cimentul de pe geamuri fara sa le zgarii? Cred ca jumatate din materialul folosit e pe jos si pe geamuri. De pe sticlă de ia ușor, chiar și cu unghiile. De pe tâmplărie e problemă. Nu ai să scapi fără zgârieturi, orice ai face. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(florinc @ 31 Jul 2008, 22:20) Tocmai am renovat casa si am montat si o tamplarie noua. A venit un nene sa refaca glafurile, dar nu vreti sa stiti ce a ramas pe geamuri de la el. Daca nu le dai atentie prea mare dispar dupa maxim 2 spalari, nu-ti fa probleme, been there done that ![]() Aveti idee cu ce as putea curata mortarul/cimentul de pe geamuri fara sa le zgarii? ![]() QUOTE(liviu2004 @ 31 Jul 2008, 23:22) De pe sticlă de ia ușor, chiar și cu unghiile. De pe tâmplărie e problemă. Nu ai să scapi fără zgârieturi, orice ai face. De pe tamplarie e mai greu, dar cu multa rabdare se poate curata si acolo. Cutit sau bisturiu bine ascutite pt. ciment plus smirghel pentru reparat tocaria.This post has been edited by adip: 31 Jul 2008, 15:36 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Dar de pe masina stie cineva cum se poate curata cimentul? Mecanic e riscant, ar fi de preferat ceva chimic. Ce solutie-l ataca oare, fara sa atace si vopseaua?
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
paul_p, cat de tare e stropita? Merita o revopsire pe casco?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
recomand frecat apasat cu carpa bine umezita si clatita din cand in cand. fara zgarieturi deloc nu ai cum sa scapi. eu am reusit sa scot asa pete de CM17 care adera in draci, daramite niste ciment.
LE. raspunsul este pt florinc This post has been edited by tkx: 31 Jul 2008, 16:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
|
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cimentul de pe geam se scoate foarte usor cu lama de barbierit. Fara zgarieturi!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
merge si cu rindeaua daca spatiul permite
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cu una din sculelele astea sigur merge treaba
![]() ![]() PS Eu in locul colegului il puneam sa rada cu dintii pe mester si dupa aia il coboram de la etaj pe varianta rapida. ![]() This post has been edited by bion: 31 Jul 2008, 18:54 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
OAP |
![]()
|
Poti incerca si cu sculele astea si uiti de orice zgaraietura garantat
![]() satisfaction |
--------------------
.
.
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
grosetul ia-l jos cu o lama, ramasitele le cureti foarte usor cu o carpa inmuiata in otet ( clatita in permanenta ).
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
OTET, se tamponeaza usor 1-2 zile pana se curata.
eu asa am scos cimentul de pe geamuri si vopsea la masina fara zgarieturi. (nu parcati langa santiere ![]() ![]() auzi, sfar, cu ciocanul rotopercutor............. ![]() This post has been edited by wolfin: 1 Aug 2008, 10:41 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Michidush |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 July 04 ![]() |
Se ia una bucata imprimanta color.
Se printeaza poza de pe desktop de la Windows xp. Se lipeste pe geam cu banda dublu adeziva. Se cauta un melc si o mealca montagnarzi. Se da drumul la melci sa cutreiere peisajul. Satisfactie garantata! |
-------------------- "Nu aj dori sa pot zbura si sa nu ma creada nimeni, ci sa nu pot zbura dar sa ma creada toti"
Tetelu (Jurnalul lui Tetelu` A.C.) |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(wolfin @ 1 Aug 2008, 11:38) OTET, se tamponeaza usor 1-2 zile pana se curata. eu asa am scos cimentul de pe geamuri si vopsea la masina Ce ma, ai tamponat masina 2 zile? ![]() 1 Aug 2008, 14:56: QUOTE(Michidush @ 1 Aug 2008, 13:48) Se ia una bucata imprimanta color. Se printeaza poza de pe desktop de la Windows xp. Se lipeste pe geam cu banda dublu adeziva. Se cauta un melc si o mealca montagnarzi. Se da drumul la melci sa cutreiere peisajul. Satisfactie garantata! IO asta am pe desktopu' de la XP. evoX_RA1.jpg Crezi ca le place la melci? ![]() This post has been edited by Marty: 1 Aug 2008, 13:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() se tamponeaza usor petele de ciment cu o discheta pentru demachiat imbibata in otet. Prin frecare se zgarie geamul sau vopseaua. multumit Marty ![]() PS am fost de bula......... This post has been edited by wolfin: 1 Aug 2008, 14:06 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
victor394 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Va salut,
Stie cineva cum se poate curata adezivul pentru gresie, mai repede decat cu ciocanul si dalta? Am de curatat cam 1 mp, si bineinteles, mesterii nu vor sa vina pentru ca nu renteaza. Gresia s-a umflat si va trebui sa o lipesc la loc. |
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) ciocan_demolator_picamer_makita_hm1307cb.jpg ( Size: 34.04k ) Number of downloads: 164 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
victor394 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 7 December 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Multumesc.
Nu imi permit sa cumpar asa ceva. |
--------------------
Dacia
1310
TX (MLS) 1989
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu H2SO4.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Sau ddm.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 07:39 |