Curatare stalpi, De adezivul ramas dupa dezlipirea foliilor autocola
![]() ![]() ![]() |
Curatare stalpi, De adezivul ramas dupa dezlipirea foliilor autocola
rayn3 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 123 Joined: 3 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 MPI
|
|||
ssss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 January 08 ![]() |
salut.
există un spray, producție kontakt chemie, se cheamă label off eu îl cumpăr b2b de la ARC Brașov. posibil să găsești și la magazinele de electronice de profil. merită să ceri să-ți aducă la comandă. de asemenea, eu am de-stickeruit mașina proprie și cu un pulverizator de geamuri încărcat cu... motorină. și cu multă răbdare. motorina dizolvă șmacul ăla de lipici, dar label off e tata lor. |
--------------------
DACIA
LOGAN
LOGAN KISSFM
- MMXXXXX
|
|
mikey_gtx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 23 April 09 ![]() |
Nu stiu sigur dar motorina nu ataca cumva lacul de pe vopsea? Dar benzina?
|
--------------------
.
.
.
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu cu motorina am sters smoala si nu a atacat lacul vopselei, asta nu s-a intimplat doar o data...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, cu motorina am sters si eu petele de smoala, nu a patit nimic vopseaua.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
nucu68 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 23 January 07 ![]() |
Pt rayn.
Unde mai exact ai gasit acele folii. Am cautat pe okazii dar nimic. Ma intereseaza si pe mine, nu de alta dar ma omoara lectrizarea si senzatile neplacaute atunci cand ma dau jos din masina. id nucu68 |
--------------------
Dacia
Logan GPL
2007
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
Salut daca nu reusesti cu metodele de mai sus dai un ban ca nu ai ce face si te duci la astia care colanteaza taxiuri m-am uitat la unii pe site si avea optiunea de decolantare degresare cu o solutie speciala a lor.Daca aflu ceva de la o ruda care a lucrat in domeniu iti spun.
13 May 2010, 14:26: Am vorbit si mi-a spus ca ei foloseau pentru degresat Benzina. This post has been edited by caphonne: 13 May 2010, 13:26 |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
rayn3 |
![]()
|
Merci baieti la toti pt raspunsurile prompte. Pare cel mai ok acel spray, Label Off, poate daca voi gasi prin TM, o sa iau unul din acela. Daca nu, voi incerca cu benzina/motorina. Am uitat sa va zic ca am acasa spray de contact, il folosesc pt curatat procesoarele sau chipseturi din computere(placi grafice, northbridge), de impuritati sau pasta termoconductoare veche. Trebe sa-l studiez bine, sa vad ce spune la specificatii daca ataca sau nu vopseaua si s-ar preta si pe ce am nevoie in momentul de fata. Este de altfel tot un degresant foarte bun, care in prima faza se pulverizeaza in stare lichida dupa care se evapora, dupa ce ai curatat cu ceva moale, ii cel mai bun in cazul componentelor electronice sensibile
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 MPI
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
incearca si asta: http://www.wuerth.ro/catalog/pdf/WRO-03-134.pdf
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca merge si spray-ul de curatat insectele de pe parbriz.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Eu am inlaturat urmele unui abtibild cu alcool izopropilic (vezi sa nu fie prea cald afara).
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
rayn3 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/1.6 MPI
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
sprayul de contacte curata vopseaua de pe masina ! e facut sa mentina mereu curate piesele.Dai linistit cu motorina ca am vazut cum si a curatat unu un matiz intreg cu motorina
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
FRATELLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 923 Joined: 7 November 06 From: PLOIESTI ![]() |
Eu am dat jos stickerele de pe praguri cu motorina ; SIGUR la Logan motorina ataca si lacul ! Poate la alte masini nu, dar la Logan da ! Pragurile au devenit aspre la pipait si nu mai au acelasi luciu... Asta la 2-3 zile dupa ce am crezut ca am facut o mare branza dezlipind acele abtibilduri....Asa ca, motorina, dupa parerea mea de om patit, NU !
|
--------------------
DACIA
LOGAN
old 1.5 dCi-E4 ; now 1.2 @ 16V
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai sa stii ca la mine nu a atacat lacul totul este ok, asta nu inseamna ca-i cea mai buna solutie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
caphonne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 968 Joined: 22 August 06 From: Buc. Drumul taberei si Berceni ![]() |
NUUUU folosii alcool izopropilic il folosesc des la servciu pentru curatarea diverselor piese si iti spun sigur ca ataca vopseaua o matuieste.
Poti testa produsul cu care vrei sa cureti pe o parte a caroseriei putin vizibila daca vezi ca este ok atunci te apuci de treaba. |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 Rapsodie rosu imperial Skoda Octavia Facelift 1.6 MPI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
incalzesti cu foenul sau pistolul de aer cald si se dezlipeste usor, ca si vinietele din parbriz.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 08:31 |