Curge benzina sub rezervor, Am facut plinul si pierd cam 5 litri se scurge
![]() ![]() ![]() |
Curge benzina sub rezervor, Am facut plinul si pierd cam 5 litri se scurge
andreiB74DAK |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 23 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Nova gt]
1998
- B-74-Dak
|
|||
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
avea dreptate benzinaru, e problema la nova, se creapa teava de plastic de la gura de umplere, la mine era rupt suportul de prindere in aripa si a facut gaura, se pierdea benzina si la curbe mai ales cele pe stanga si se vedea benzina cursa pe aparatoarea de noroi si mirosea in masina chiar in mers, am lipit cu poxipol si tine fara probleme, vezi la tine sa nu fie ceva si la furtunul sau colierele acestuia dintre acel cot de plastic si rezervor
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
QUOTE(danciusergiu84 @ 17 Mar 2010, 00:54) avea dreptate benzinaru, e problema la nova, se creapa teava de plastic de la gura de umplere, la mine era rupt suportul de prindere in aripa si a facut gaura, se pierdea benzina si la curbe mai ales cele pe stanga si se vedea benzina cursa pe aparatoarea de noroi si mirosea in masina chiar in mers, am lipit cu poxipol si tine fara probleme, vezi la tine sa nu fie ceva si la furtunul sau colierele acestuia dintre acel cot de plastic si rezervor ![]() La mine au fost crapate si teava de plastic, si furtunul de cauciuc si nu numai ca picura benzina din rezervorul mai plin, dar de multe ori aveam mizerie pe partea interioara a busonului |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
inseamna ca era din rezervor, ca benzina urca sus la buson in curbe
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Si eu am avut cotul ala de plastic crapat si pierdeam benzina pe acolo doar cand faceam plinul. L-am schimbat si de atunci nu mai am mai avut probleme. Este o problema des intalnita la nova.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
nicuviv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 253 Joined: 31 January 10 ![]() |
dai capacu de vizita de la plutitor si sa vezi dak ai urme pe la garnitura sau dak nu da scutu jos si vezi despre ce este vorba
This post has been edited by nicuviv: 23 Mar 2010, 21:23 |
--------------------
dacia
nova
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 05:54 |